54

Анонимен

преди 3 години

Опит за замазване на издънката със заловените превратаджии, които искат да организират преврат в Беларус. Сетиха се, след 7 години...

53

Анонимен

преди 3 години

Са платени *** и трият коментари, които не слугуват на запада.

52

Анонимен

преди 3 години

До симо".Русия защитава своята сигурност и интереси.Всеки който го прави се превръща в неин враг.До 2014г.Украйна беше приятелска страна ан руснаците"Мда. Приятелските страни са тези, на които руснаците са инсталирали управляващите, а във всички други, руснаците си "защитават интересите" с терор, убийства, атентати и хакерство.Обаче, разбора се, русофилите приемат за нормално, когато руснаците инсталират политици.

51

Ох

преди 3 години

Мамаша

50

Щирлиц

преди 3 години

До модерасторитеАко искате само мнения,които величаят раболепно запада,и поддържат дезинформацията му,затворете си сайта.Или го кръстете "Западна пропаганда",та да се знае от името още,кой, и по чия заръка го е създал.Не очаквате надявам се,тук да коментират само и единствено чебурашки,вируси,ястр.е.б.и.Ако такива са ви мераците,по-добре закривайте пропагандната си машинария.

49

симо

преди 3 години

До ЧебурашкаТова е патент от ВСВ на Англичани и американци.Дори и в София има много осакатени деца от тези бомби играчки.Не гледай едностранно на нещата.Това,че има паметник на американски летци в София,не означава че са герои,както и съветските паметници.

48

Щирлиц

преди 3 години

До ЧебурашкаПитай старите софиянци,свидетели на бомбардировките.Баща ми,лека му пръст,го е видял с очите си.

47

Щирлиц

преди 3 години

До ЧебурашкаСедем години разследване,и хоп-просветна им на чехите по сигнал от хамерика!Мъдро.

46

Щирлиц

преди 3 години

До ЧебурашкаИ аз това се питам,как може да защитаваш държава,бомбардирала столицата ти,от чиито самолети са хвърляни играчки-бомби,в чиято угода нашите пре.датели разрушиха икономиката ни?

45

симо

преди 3 години

До Чибурашка.Русия защитава своята сигурност и интереси.Всеки който го прави се превръща в неин враг.До 2014г.Украйна беше приятелска страна ан руснаците,но САЩ и ЕС се направиха на най-великите и започнаха една игра,която за момента губят.Крим им беше отнет изпод носа,заедно с Домбас.Неможе да налагаш по-толкова агресивен начин своите цености на друг,камоли на една ядрена страна.Трябва разум.

44

Вижте, там, Навални

преди 3 години

Захарова е казала "фокуси", а не "трикове". Иначе е интересно как покрай плонжа на чехите се подминава с мълчание публикуването на филмов материал от руската ФСБ, от който излиза, че неотдавна е осуетен опит за военен преврат в Беларус, като заговорниците са планирали да убият практически цялото ръководство на Беларус, включително, президента Лукашенко. Твърди се, че в заговора са замесени спец-служби на САЩ. Има и опровержение на обвиненията от Държавния департамент, което също се премълчава.

43

Анонимен

преди 3 години

До 47. Така е , но Русия се меси във вътрешното положение на България,Чехия, Полша, Литва, и др. Не я желаят , като агресор тия държави

42

Анонимен

преди 3 години

хайде поредното слагачество на Бай Дън. Те видиш ли агентите седят в Чехия от 2014 и чакат 7 години да ги разкрият, ама видиш ли и Новичока на Скрипал сипали. Тя Русия брише из европа само с чешките си агенти. Жалка история за наивници.

41

Анонимен

преди 3 години

Към 42 - пояснение към пост 25За него е поставеният въпрос.

40

Анонимен

преди 3 години

Браво на Чехия, а Захарчето да не се прави на паднала от Марс.

39

Анонимен

преди 3 години

На руснаците ще им бъде трудно да изгонят 18 чешки дипломати от посолството им.Сигурен съм ,че няма толкова дипломати в чешкото посолството в Москва .Ако някой се пита ,защо й е на Русия да държи толкова много дипломати в една малка държава с която няма съюзни отношения?Отговорен е ясен ,за шпионска,зловредна и терористична дейност !

38

Добър ден !

преди 3 години

Ще задам един въпрос ! На n²⁵ има поставени минуси - бихте ли ми отговорили със спокойствие и разумни доводи , защо са поставени ?А що се отнася до възможността да обменяме културни ценности с европейските ни партньори и Русия са огромни.Предпочитам проспериращи Португалия , Испания , Полша и всички останали европейски държави пред "големите две "!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Путин е Диктатор убиец и управлява руския бостан от има-няма 23 г. Трябва и ние да експулсираме 20-30 руски дипломати. И без това София гъмжи от руски шпиони

36

Свята Коледа

преди 3 години

Дипломатите от всички нормални страни по света, ангажирани с отношенията им с Русия в Русия, могат да са сапокойни, че до Коледа ще са си у дома.Путин лично е поел ангажимента, да засили шпионската дейност, за да се случи това.

35

Наблюдател

преди 3 години

Както е тръгнало до Коледа руските дипломати от ЕС до Коледа ще са се брибрали дома. Така е като навсякъде се държат като окупанти от Червената армия и не се съобразяват със закона.