40

Лан Лан

преди 3 години

Ще получим, ще доставим, ще направим и т.н. Това съм го чувал много пъти и преди 1989 година.Но нищо не получих а просто времето мина и остарях.Сега Гербаджиското котило използва същите трикове.Хайде отивайте си.Никой не ги иска а те правителство предлагат.Били компетентни! Ха ха ха!

39

Анонимен

преди 3 години

ми ваксинирай майка си и децата си с Астра Бе , ! гербаджийката миндел/паунова да връща парите!

38

Хм

преди 3 години

Превърнаха здравето в обект на търговия и печелбарство.Не ги е срам, намират го за нормално тов поведение.

37

Shark

преди 3 години

Като няма категоричност си я слагайте вие. Какво очаквате, да дойдем и да си сложим АЗ, въпреки че лично вие признавате, че няма категоричност, т.е. за мен това означава че нещата са 50:50. Спирайте я, няма какво да се дават пари за нея, няма да има луд да си я сложи.

36

Анонимен

преди 3 години

Щом няма категоричност,въведете следното.Застраховайте всеки ,който сислага АЗ със сто хил. лв.Зад думата категоричност,да се произнесе съдът,щото все пак умъртвявате хора,независимо от %.

35

Анонимен

преди 3 години

Важното е фарма фирмите да вземат парите, а ако хората станат жертва - голяма работа...

34

Койчефф

преди 3 години

Да си я приложи Борисов, ГЕРБ и всичките им роднини, включително пълнолетните деца. Да се нареждат на зелените коридори!

33

Анонимен

преди 3 години

След 1918 година болшевиките в Русия имаха една цел - да изправят Русия на крака и да я модернизират и направят световна военна икономическа и космическа сила. И го направиха независимо с какви средства. За разлика от тях ЕС е толколкова чудовищен и антидемократичен съюз, че е готов да се издевателства по всякакъв начин с народа не за някакви цели, каквито и да са, ами заради интересите и печалбите на фармацевтичните концерни.

32

Анонимен

преди 3 години

А ти ваксинира ли се с Астра?

31

дедо Ташунко

преди 3 години

Г-н Кирилов, питам културно и без заяждания:Вие лично, ваксинирахте ли се с Астра Зенека?Или препоръчвате на хората да стават опитни зайци, заради търговската далавера.От поста, който заемате.Хубава събота и неделя на всички тук.

30

Анонимен

преди 3 години

'' Съотношението полза риск било положително ''...................Ами ваксинирай се ти с Астра-зенека, бе тарикат ... или ваксинирай близките си с Астра-зенека ... нали Съотношението полза риск било положително.

29

Анонимен

преди 3 години

Е как ще имате индикации за спиране на ваксинирането с Астра,като сте закупили милиони дози и трябва да ги похарчите.Само че,други страни я спряха.Например Дания,Швейцария и др.Те по-глупави ли са от вас или по-малко мислят за народа си?А?

28

Анонимен

преди 3 години

Значи 10 умрели-на 20 оздравели,примерно, е положително.Евала,ашколсум,брависимо!

27

Аз

преди 3 години

Аз пък искам Спутник V

26

Пъдпъдък

преди 3 години

Никоя от ваксините не върши реално. По добре мислете за лечение. Мангъра си е много прав за груповият имунитет. Тогава ще намалеят болните.

25

Анонимен

преди 3 години

До АманИ как е сега като се набоцка, можеш ли да влизаш в магазин без дрипа на лицето, можеш ли да пътуваш спокойно, можеш ли да си каниш приятелите на гости? Върна ли си "нормалния живот"? Понеже в Англия глобиха ннапълно ваксинирана жена, че си поканила шест напълно ваксинирани приятелки на гости? Що така

24

Анонимен

преди 3 години

Приложи я на майка си, щом може да се прилага. Дай пример!

23

Анонимен

преди 3 години

Спрете се с тези файзър и модерна бе, и с това жалко еснафско мислене, понеже са по-скъпи, значи са по-хубави! Ужасно вредни са, и напълно безполезни, точн колкото астрата, а вероятно дори повече! Изпълнителния директор на Файзър вече официално ви каза, че не работят, ама пак не чувате! Щом трябва след полловин година пак, и догодина пак, какво ти казва това? ЧЕ НЕ РАБОТИ!

22

Аман

преди 3 години

Цяла Англия се набоцка с Астра, аз също. Но гання смята, че световната конспирация е с пъклен план да го унищожи като народ. Каква загуба за човешкия род би било.

21

Дискриминация

преди 3 години

И за ваксини те има вече право имащи с връзки за модерна и файзер и за обикновеният народ АстраЗенека!!! Тая подигравка и унижение кара хората да несе ваксинират....