70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71 Може да мразиш каквото си искаш. Мен не ме грее. От 2007 до сега, вие сте на власт (почти). Така се мъчехте, че заплатата на депутатите стана близо 6000 хилки, а на работника 510-20 лв(чисто). Само вие живеете в някаква друга реалност. Резултати= последни по всичко

69

Анонимен

преди 3 години

какво стане бе герберисти,нали щеше да има борисов 4 ?в следващия парламент няма да изобщо партия герб!

68

Българин

преди 3 години

Като българин гледах малко от цирка в Народното събрание и се засрамих , че съм българин! Гледах и не вярвах, че там са най=поростите хора от улицата! Селски изказ, закани, просташки прояви и неуважение към здравето на другите......!!!! Позор за България са тези !!! Ако не ги изчегъртаме навреме , държавата върви към 1997 г. !!!!!! Бързо към сгрдата ,където тези *** ни готвят бълвочите си и да ги одерем иначе те нас ще одерат !!!

67

Диана

преди 3 години

До негласуващАко всички, които не са гласували бяха гласували, сега можеше да сме изгонили много негодници от парламента и основно БСП! БСП е основата, на която виреят всички негодници в политиката ни - един път да приключим с нея, да се махне пагубното й влияние, много неща ще се променят - бягството от гласуване не е решение! Защото много хора не гласуваха затова сега имаме всички негодници в комплект..А чалгарите трябва да видят истинското лице на чалгата и да я забравятн завинаги, явно...

66

Анонимен

преди 3 години

Народните представители са олицетворение на народа, да не би да слушате Моцарт, Бах, Бочели и прочие вместо поп фолк, че да чакате да има интелектуалци и културни хора ? Отделно модела на ГЕРБ последните десет години не съм го одобрявала но "новите" лица удариха дъното за три дена, не ми се мисли още три месеца ако са там. Да идеа служебно правителство и нови избори и мислете два пъти преди да гласувате.

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70 Toчно това се случва

64

Анонимен

преди 3 години

Толкова изнервен парламент отдавна не е имало.Явно няма да го бъде - баницата е малка за всички желаещи, Задава се служебно правителство и нови избори.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 61Много мразя буквояди като тебе. като казах мъчат нямам предвид некадърност. Ама ти така искаш да разбираш нещата. Да, 12 години управление това би трябвало да ти говори нещо ама не това за което си мисля че ти говори. Добро или лошо това бе най - доброто правителство което сме имали досега. А тия които се фъчкат с твоя помощ да управляват ще закопаят и това което е направено Защото ще се мъчат, ама истински. Вече говоря за некадърност. Аз не искам да понасям това.

62

Анонимен

преди 3 години

Днес между капките мина нещо много странно - защо депутатите от ГЕРБ с тропане по банките и скандиране "Мутри вън", не позволиха на финансовия министър Кирил Ананиев да изнесе някакъв доклад?!?Аз ли нещо не разбрах или какво точно се случва?

61

Анонимен

преди 3 години

Всеки против ГЕРБ е реално с БСП.

60

Диана

преди 3 години

До Анонимен56Тропаха по банките защото само това са можели да направят - хора без мозък, продължаващи атаката на БСП на властта чрез насилие - психически тормоз, простотии и мръсотии...БСП няма да се спре докато не я махнем, явно...сега в нова форма и състав, но със същите поростотии и мераци...

59

Анонимен

преди 3 години

Бъзикате се на Слави и неговия бенд. Ама за два дена показахте , че сте по-големи актьори и барабанисти от неговите хора. Имаха да се дерът и да тропат.....

58

мак

преди 3 години

До Анонимен 54. И твоите любимци барабар с т.лупа са едно голямо нищо, нали се сещаш. А за друго - това, че дпс излизаше обидено от зала или че бсп тропаше по банките не значи, че това е нормално. пък и сега обсъждаме нов парламент.

57

Анонимен

преди 3 години

Като гледах днеска всеки момент очаквах да дотътрят кофчезите

56

Според

преди 3 години

Мен ГЕРБ са в това НС с разузнавателна цел и за да провокират конфликти в анти ГЕРБ коалицията поставяйки въпроси по които партийките са на противоположни позиции, поне като първоначална заявка. Но пък всички те са в правото си да направят компромиси в името на общи действия. В момента в който правителството на ГЕРБ бъде отхвърлено ще напуснат парламента, защото реално не могат бъдат конструктивна опозиция в така създадената ситуация.

55

Ивайло Г

преди 3 години

Е нали някои крещяха "Оставка"! Ето, имат я оставката. Ха да ги видим сега как ще управляват. То по улицата лесно се крещи, ама май не е лесно да се управлява!

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Герб се мъчеша да вършат работа. Така се мъчиха 12 + години , че сме последни по всичко. Комунистите и чалгарите са виновни. Няма значение, че гробаджийте са точно комунисти и чалгари

53

Хумор

преди 3 години

Абе като гледам,за 2-3мин. новините,ами то тия си изпяха песента,с има-няма 2-3 ноти :DDDDD

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53ха -ха!

51

до 52

преди 3 години

В момента е приоритет анти-Герб политиката , въпроси които не са свързани с това не са приоритетни за никои.