34

до 30

преди 3 години

Имат закон да се ползва само украински език.Но това се отнася за образование и официална кореспонденция.Иначе в Украйна се говори украински ,български,руски,полски,унгарски и румънски.Като украински говорят половината от населението но тази част са големи националисти.

33

Скоч

преди 3 години

Голям ламтеж , алчност и злоба от този Зеленски и кликата му. Едни получиха парите направиха Майдана в Киев. Избиха много мирни украинци. Да дойдат тук да им подарим Странджа сакар да я разработват украинките , че и с турските авери ще са си близо.

32

Анонимен

преди 3 години

Тюрмата на народите Русия трябва да бъде ликвидирана, в противен случай този калпав народ щепродължава да измъчва и тормози всичките си съседи с изключение на Китай от който Путин се на.сира от страх.

31

В Украйна са варвари

преди 3 години

До Анонимен: Никакви лъжи не са, а са самата истина. Този закон, с който се забранява използването на друг език и в момента е в сила в Украйна. И не е тайна за никого. Чети за да не се излагаш.

30

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 29: Хайде остави ги тези лакърдии. Нямала Русия права над Крим. Това е дъвкано толкова много, че няма смисъл да се пише пак. Чети историята.

29

Анонимен

преди 3 години

До В Украйна са варвариПросто руснаците са ти напълнили главата с пропаганда и лъжи на битово ниво. Затова не се излагай да им повтаряш гнусните лъжи.

28

Открийте разликите

преди 3 години

между Аншлуса на Австрия от Хитлер, и окупацията на полуостров Крим и готвещата се окупация на цяла Украйна от руския нацист Владимир Путин!Засега аз не виждам такава, освен руския език в сравнение с немския разбира се.Ако вие виждате, моля коментирайте. Помагайте.

27

В Украйна са варвари

преди 3 години

В Украйна е приет закон, съгласно който там може да се говори само на украински, дори и на битово ниво. Няма друга такава държава в Европа. Това си е чисто варварство. Единствено Унгария има доблестта да протестира официално срещу това нарушаване на личната свобода. А в Украйна има и значително българско малцинство.

26

Анонимен

преди 3 години

До Малко за политикаРусия няма никакви права над Крим. Захвата на Крим беше една чиста разбойническа акция на Русия и Путин. Светът никога няма да признае че Крим е руски.

25

Анонимен

преди 3 години

Забелязва се че ...малките зелени човечета....,налазиха и този сайт...Инвазията върви с пълна сила...Вън от тук проруски мекерета..

24

българин

преди 3 години

До: номер 25Ти говорил ли си с руснаци от Донбас?

23

Малко за политика

преди 3 години

Русия няма избор. Не може да не защити рускоезичното население в Донбас и Луганск. Ако Киев продължава да воюва с тях, накрая Русия ще ги признае и ще ги приеме в Руската федерация.Тогава, когато се нарушават личната свобода и гражданските права на голяма етническа група, както това става в Украйна, тези хора трябва да имат право най-малкото на автономия, а когато не им се дава, трябва да имат право да се отделят. Така Косово се отдели от Сърбия. И те ще се отделят.

22

Истината

преди 3 години

Иван Шмельов за руския народ : Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде.

21

Анонимен

преди 3 години

"Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить:У ней особенная стать В Россию можно только верить!"Ф. ТютчевТова обяснява всичко за понятието наречено Русия.Русия е нещо като Земния Рай за някои славянски племена.Те вярват, че там, в нея/в него (в Рая) всичко е прекрасно и чудесно.Русия се разпростира на огромна територия и е богата на много неща.Но Русия също така е затвор за свободния човек.Затова много свободни руснаци са избягали.А Путин сега ги "защитава" и иска да ги върне!

20

Барселона

преди 3 години

Апетита идва с яденето.След Крим,на ред са ЛР иДР.Не Украйна влиза в Русия а Русия има намерение да влезе в Украйна.Нарушение на териториалната цялост на украинците.А навремето когато бомбиха Чечня,казваха че това е Вътрешен проблем.Ами сега проблема е вътрешен,на Украйна.Те за това за отрицателно време издадоха близо милион руски паспорти,да могат да имат повод за нахлуване,уж заради руснаците там.Долно.

19

Истината

преди 3 години

Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални у роди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в Ла йн ата, в които иска да потопи целия свят.

18

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъм да се чака до 31 октомври. Русия ще сдаде Крим още през август, а до 31 октомври ще трябва да направи първата вноска от 30 милиарда долара за покриване на золумите от руския свят незаконно установен в Крим от Путин.

17

Анонимен

преди 3 години

До: номер 10 (СССР)Я па да е руско??? Откога Карадениз стана Чьорное море?Даже в любимата ти Русия си имат един готин турски курорт наречен Геленджик!Лудият Волен Сидеров ще се пoпикae от злоба ако разбере че неговият аркадаш Путиноглу не му е сменил името с руско...

16

Анонимен

преди 3 години

Третата зона, а именно "правоъгълен район" близо до Керченския полуостров недалеч от Опукския резерват е най-спорна. След като стана ясно кои зони ще бъдат засегнати от ограниченията, укропският прецИдент Зе започна да звъни по телефона на Государя Путин, но последният е зает със Съвета по безопасност на Русия - обсъждат контрасанкции на пиндостанските санкции. Дали и когато се освободи, Государят ще поиска да говори с клоун без собствено мнение?

15

Анонимен

преди 3 години

Еми ще кацат. Русия натрупа в Крим и около границите на Украйна войска и боеприпаси колкото да завладее Европа.Обаче, щом е Русия - браво.Украйна има право да се защитава срещу фашизма на Путин.И докато САЩ подкрепяше материално Сталин си мълчаха, не благодариха на САЩ и даже заема не си върнаха.Сега ще гледат как САЩ ПОМАГАТ НА ДРУГ.