66

Анонимен

преди 3 години

Ей ся ша види света за какво иде реч. Това не биваше да се случва.Най опасният, от най опасните- точка

65

Анонимен

преди 3 години

"За момента българският вариант е от тези, които не будят притеснение, каквито са британският, нигерийският, южноафриканският и бразилският и се води под наблюдение."Ааа, не се знае дали не е за притеснение. При всички изредени по-горе щамове има изобилие от специфични гени, подобни на тези в нашите махали. Ще почакаме и ще разберем. То и без това една от хромозомите на тези специфични представители на човечеството има по-различен състав от този при останалите /цивилизованите/ хора.

64

Анонимен

преди 3 години

И ние сме дали нещо на света BG Covid-21

63

Нова партия

преди 3 години

Има такъв вирус

62

До 63

преди 3 години

*** ***....първо се научи да пишеш, пък после коментирай......

61

Анонимен

преди 3 години

Той е бил изолиран в проби на две жени от Северна България, като за момента здравните власти не уточняват кой точно е регионът------Браво.И защо не уточняват района?

60

Анонимен

преди 3 години

Кризисна мангизис,популярно паралипсис

59

Коприва

преди 3 години

Мутациите се получават при продължитено боледуване в агресивна за патогена среда, но не достатъчна, за да го унищожи. Вероятно всички са чували за бактериите, неподативи на антибиотици. Е, те се развиават точно в болнична среда, където са атакувани от всякакви антибиотици и дезинфектанти. Има сриозна вроятност ваксинираните хора да се превърнат в точно такава среда за мутация. За това предупреждават специалисти от световно ниво, но за съжаление тази информация се цензурира на много места.

58

Анонимен

преди 3 години

Ето каква била причината народа така жестоко да изпростее! Това е страничния ефект от българския вариант, поразява разума и кара хората неистово да се тресат в кръста. Внимавайте за този издайнически чалга синдром, той е доказателство за тежко каране на българския щам!

57

Пурко Господинов

преди 3 години

Вчера се изкихах в шепа - гледам, нещо мърда - изследвах го, а то Нов Вариант. Кръстих го Пурко Господинов Вариант. Малко е дребничък, ама е жизнен и игрив.

56

Анонимен

преди 3 години

Аре спрете се с лъжите бе, и без това пресолихте манджата, то така всеки град, всяко село, всеки квартал, всеки блок и всеки вход ще кажете че си имат собствена разновидност на измисленият ви вирус, мислите си че ще ви се размине, ама не сте познали.

55

Анонимен

преди 3 години

Не е новина. Никаква. Чакаме да изолират кварталния вирус.

54

Анонимен

преди 3 години

Почнахте да ваксинирате хората посред пандемия - естествено, вирусът мутира. Видно е вече по цялата планета. Ноооооооо да се правим на ударени. Реката от пари тече буйна и обилна.

53

Анонимен

преди 3 години

Този вирус го имаме отдавна, простотия.

52

До 50

преди 3 години

" народът" ,една малка част от него, избрал старите мутри за нови лица буди съжаление.Да избереш марионетки на Черепа ,на Прокопиев и Костов и на др.олигарси,които хвърляха безотчетни пари за протести на тълпата срещу хора които вдигнаха стандарта,модернизираха у подобриха имиджа на страната и работеха в условия на пандемия и икономическа криза безотказно и денонощно,трябва да са много зле със себе си и своите приоритети.

51

зашеметен

преди 3 години

Уаууу,както казват по американските филми!Чудо!Скоро може да имаме всякакви мутации-плевенска,русенска,бургаска,хасковска,кочериновска,каспичанска.....Важното е,че ваксините действат!Този професор е много готин!

50

Анонимен

преди 3 години

Ами така е - където има масово заразяване и много хора, които разчитат на преболедуване, се появяват нови варианти. Колкото повече репликационни цикли се завъртят, толкова се увеличава вероятността от мутации. Колкото повече възприемчиви хора има наоколо, толкова е по-голяма вероятността възникналата мутация да се закрепи в популацията. Много хора не ги разбират тези работи и ругаят ваксините. Събудете се, както обичате да казвате - повечето от разпространените варианти са отпреди ваксините.

49

Анонимен

преди 3 години

Обзалагам се, че и двете жени са се ваксинирали.

48

Смърт на МУТРАТА

преди 3 години

Българският вариант на вируса се нарича ГЕРБ. Но срещу него има вече ваксина и тя се нарича НАРОДЪТ!

47

До 36

преди 3 години

Прав си! Зад всеки "знаещ" професор има млади и способни изследователи и докторанти. Не може толкова умалително да се изразява за "млад и способен" човек който се занимава с молекулярен моделинг. За да изкаже това мнение, най-вероятно е проверили как се променя 3D структурата на протеина спайк при тази мутация. Много вероятно не е аминокиселина която е важна и не води до съществена промяна. Това е причина за хипотезата че не се намалява действието на ваксините.Радвам се че в БГ има изследователи