548

пияница мистик

преди 3 години

Ще умра от кеф, като от ЕС му спрат парите на Славуцата, как ще управлява България :)))) Какво ще строи, как ще я развива. Сигурно пак Бойко ще му е виновен, ама този път ще е прав. Бойко ще е виновен, защото Европа дава пари само когато той е на власт. Разбира се, Славуцата гея може да поиска и пари от джуджето Убиец, пък да видим дали ще даде

547

Анонимен

преди 3 години

Най-после. Црръвуул Трифонов ще си върне кинтите, изчезнали в кипърските банки.Орива орталъка преди време, че "нямало правда"...

546

ky40

преди 3 години

7 милиона га нь овци от утре излизат в платен доживотен отпуск , слави ще работи вместо га ня и ще му плаща всички сметки и ще кърми всеки българин лично. някой трябва да работи вместо г аня, но дори и тогава г аня ще е недоволен, както винаги.

545

ky40

преди 3 години

7 милиона *** от утре излизат в платен доживотен отпуск , слави ще работи вместо *** и ще му плаща всички сметки и ще кърми всеки българин лично. някой трябва да работи вместо ***, но дори и тогава *** ще е недоволен, както винаги.

544

Анонимен

преди 3 години

Славуне излезни и кажи има ли корона вирус.И кажи аз не съм човек, в прав текст , аз съм лъжец.Мишоко под карантина аааа, ей мишок подъл,не ли те срам че газиш таз земя.

543

К

преди 3 години

Какво точно ще подобри мажоритарната система в живота на хората? Когато трябва да избираш измежду слаби политици, какво значение има системата, резултатът ще е един и същ. Дори напротив, мажоритарната система в български условия ще доведе до политически извращения.

542

Анонимен

преди 3 години

Търси си болница плувачо срещу медиците да не се....

541

Анонимен

преди 3 години

Лъжецо маниполатор в ковид ли си ааа трепере ли душата .Слагай и стъпки в банята да не се поразиш.

540

аааааа

преди 3 години

Дали лъжеш ,не ли те срам корана вируса,ааааа......има ли го ,искаме да га чуем от твойте лъжливи уста.Да си спомнеш лъжите които ги говори.Ще се изправиш и да кажеш лъжеца съм аз ,да плюваш по докторите ,мишоци.

539

Безпартиен

преди 3 години

Съгласен съм за мажоритарна система, но не при сегашния централизиран модел на управление. Мажоритарна система в два тура, ако парламента е двукамарен, както е в по белите напреднали държави, дори и в Русия и Румъния са. Трябва да създадем някакви потомствени политици за 20 години за да върви.Общините трябва правят законите, не София. Няма как Софийското метро с цялото ми уважение, да е проект с национално значение. Ми не е. Национални проекти са Дунав мост 3, Шипка 2 тунела, Магистрала Ч.Море

538

И тоз прост повече

преди 3 години

от баце даже"Но ГЕРБ няма да получат време. Те са токсична партия, която трябва да изчезне от полето на българския политически живот."Ти за тва ли влезе в парламента бе мутро уйчиндолска. Да си отмъщаваш на боце че ти би шута преди...Жалък циркаджия

537

Анонимен

преди 3 години

Ко стана герберунгели, прякори ще лепвате а? тошко африкански? Закова ви днеска с джипко бибитков хах ахахайахахаха

536

garo

преди 3 години

Тошко Йорданов му играеше гласчето от ярост на края на *** изказване, което красноречиво показа какво може да очакваме от Шоумена. Циркаджийски номерца! Е, като за начало ще се посмеем, докато не се ядосаме и ви изметем...

535

Bp

преди 3 години

Да са я въвели, когато народът гласува. Късно е либе за китка, късно го вадите.. Мандалото падна.

534

Анонимен

преди 3 години

Ти си като кушовската,у наше село никой не гласува за мен,учиндол същото.Ее ама иначе ние ще тъпкаме хората.

533

Разговор

преди 3 години

Детенце : Тате, това ли е Дракула ?.... Таткото : Това е, синко, това е... !

532

Анонимен

преди 3 години

vaiii, kolko ludi-mladi liatoska svetiha i snimaha s telefoni ...tolko zor, tolko mor... i nakraia kuku maya babikian doncheva kapon...;-)

531

Анонимен

преди 3 години

Много гербери, много нещо...Бай *** се скри...няма го! Не го мислете, прекалено много внимание му отделиха всички! Слави не е ***, няма и да бъде...той не иска и да бъде! В коя посока ще тръгне е друг въпрос...времето ще покаже! А *** имаше над 10 години, 3 кабинета, хорската любов и още много предпоставки да направи България по-добро място за живеене...но уви, влюби се във властта и се подаде на алчността и надзаконието - греховете бързо го застигнаха.

530

Анонимен

преди 3 години

Мажоритарната система винаги дава на първата партия ,мнозинство така ,че наистина не е сега момента да се прави това и е прав слави ако бяха го направили преди време ГЕРБ при настоящето разпределение на гласове нямаше да може да бъде премахнат ГЕРБ.Така че всяко нещо с времето си, първо ще трябва някоя партия да е по силна от Герб да не се върнат на власт и тогава мажоритарни избори.Предимството на мажоритарните избори е че винаги ще има мнозинство.

529

Извод

преди 3 години

Демокрацията е в опасност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не вземем ли мерки овреме , после и да си късаме косите, няма отърване от другарите неокомунисти ! !!!!!!!!!!