21

Анонимен

преди 3 години

Приветствам опозицията на Герб за частичния успех, който постигна, но като цяло нивото на депутатите у нас по традиция е много ниско. Вчерашното заседание изцяло приличаше на древногръцка драма и може да се направи сметка на колко хиляди години сме от останалите народи. Депутатите и журналистите не се наблюдават и нямат капка самокритичност. Те имитират Премиера но не могат да се видят от страни, а и не желаят. Опитват се да яхнат народа, а той от своя страна умен че умен....

20

Dinosaurus

преди 3 години

До Анонимен 7: Не само със зрениети, и с психиката и мозъка е зле. Ама на който гласува за "изпълнител" (чалгар) и се радва на шаренко и шумничко (концерт) таквв му импонира.Обаче концерта свърши, честит ни Тошко Африкански и другите задкулисни "експерти". По 7/8 каканиже политически цели и намерения, а в публичното пространстви и НС попържа, обижда и злобееА тая комунистическа "професорка" тип Цола Драгойчева, дето е доайен на НС направо изби рибата! По-пошло шоу не е правил, честито ни!

19

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да си алчен за пари, за да търпиш такива епитети от *** овчар от село Банкя, а после и такива гаври?

18

Анонимен

преди 3 години

А защо дамата "експерт" не се е сресала, а изглежда като ставаща от леглото? Да си прилично сресан на ТВ екран също е форма на уважение.

17

До 12

преди 3 години

Е нали претендират, че е дама пии каа пии то?Много аристокрация имало сред цинковите кофи казват...

16

Анонимен

преди 3 години

Откога тази булка стана езиков експерт? Не беше ли журналистка и писателка?

15

И аз се чудя...

преди 3 години

Работа ли ви е да обсъждате мъжа, сем. на Караянчева? Искате нов морал и лица, но с горния, унизително, просташки език от предишните. Няма как да има промяна със стари мурафети, обиди, клюки, унижение!!! Новите злобно подмятащи от улици, села, паланки, нереализирали егото си комплексари нищо добро и градивно няма да донесат, само нескончаема агония и мъки на обикновения българин.

14

Анонимен

преди 3 години

Никаква гръцка драма, нашенска си е драмата.

13

House M.D.

преди 3 години

И откога Моасе стана българска фамилия?

12

до 11

преди 3 години

"Красива дама"??!!"Дама"???

11

Анонимен

преди 3 години

"тази прекрасна кърждалийска представителка" лично на мен ми се струва едно чудесно и съвсем прилично обръщение към красива дама!Иначе кой какви асоциации си прави си е негов проблем.

10

Анонимен

преди 3 години

На мен ми прилича на Макс и Мориц.

9

Анонимен

преди 3 години

Аз обаче се чудя: що за мъж има тази жена и защо и той не направи нещо, ами си затрая тогава?!Отговор: за кинти сме готови и семейно да ни .....!

8

Анонимен

преди 3 години

Не е имал предвид "представителка"...

7

Анонимен

преди 3 години

И на концерта с слави се показа само в началото и в края - в инвалидна количка.ОТделно е зле със зрението. Това е вашият Бъдещ приемер,

6

Анонимен

преди 3 години

Слави е много тежко болен, той дори не можа от инвалидния стол да стане за клетвата. От три години не е ставал от стола, и на протестите бе в стол, реално партията я управлява сърдитото момченце Лошко, а предаването - Сиромахов

5

Анонимен

преди 3 години

Сърдитият бог като отидоха 20 врякащи пред къщата му в Банкя и напълни гащите. Взеха да отпадат карантини и всичките математици и професори се завряха по дупките си.

4

Анонимен

преди 3 години

Срамно беше и тогава, но още по-срамно е да се гаврят с нея. Нали трябва уж НОВ морал да има в политиката? По Борисов ли ще равняваме новия морал?

3

Борисова

преди 3 години

Слави, коригирай си речника на депутатите си, визирам Т.Йорданов, защото накрая ти ще го отнесеш.Или не можеш?

2

Анонимен

преди 3 години

Значи не беше срамно когато Борисов я нарече така, а е срамно когато го цитират.Тя ако беше реагирала адекватно на думите му, вместо да склони глава на неговото рамо и той да я млящи по главата, хората щяха да застанат на нейна страна.Да, ама не, тя избра да е подритват, така че отношението към нея ше е такова.