62

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

АЛООО??? АРМЕНЧЕТО ???НАЛИ КОРНЕЛИЯ РЕВЕШЕ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ,ЧЕ ИМАЛИ ПЛАН ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ , СЯ КО МИ РЕВЕШ!!!!

61

Анонимен

преди 3 години

до пияница мистикАз съм пияница и купонджия, но по нищо не ми личи на външен вид и жените ме харесват. -------А как да се уверим, че това е така?Защо да ти вярваме?Сега си спомних, че и мене маика ти ме харесваше

60

Гроби Таласома

преди 3 години

На арменец и евреин, гат ти говори, гледай, отде изгрява Слънцето;))) Както и предполагах, още по думите на Буци, че познава добре Бабикян ми дойде на ум, че е техен челек;))) Бабик ще се окаже троенският кон на ГЕРБ в това НС. И въобще, за какво е този план? Какво плануваме всъщност? Ааааа,з а възстановяване и развитие... Ама, чакайте... ГЕРБ, 2009-та нали затова дойде? Да ни развива... И какво се оказва, че 10 години ГЕРБ само са крали, без да създали нещо съществено;)))

59

Анонимен

преди 3 години

Този план си е много писане и е сигурно минимум 100 страници и трябва да се познава и европейското законодателство, а пък вашия адвокат май се занимава предимно с кокошкарски истории(Хаджигенов), а Маяма и Дончева са с по-големи криминални субекти(Галеви Ванко1 и прочее)и другите от площада дали им е останало време да погледнат за какво става дума, дали знаят какво искат и как последователно да го направят не знам. Е Ристьо каза че има по-добър план ами да ги сравнят и изберат най-доброто и

58

Сат Н

преди 3 години

Повече от ясно беше, че Борисов Банкянския комсомолски *** ще саботира дори държавата, заради собствената си партия, но това е без значение. Ако продължава да саботира, има Парламент, който ще стане на Конвент и ще го "оправи"...

57

Анонимен

преди 3 години

Отново имаме парламент с безделници. Само се чудя на умните и красивите дали осъзнават че са направили грешка

56

пияница мистик

преди 3 години

Аз съм пияница и купонджия, но по нищо не ми личи на външен вид и жените ме харесват. А този Барбукян има вид на пропаднал квартален алкохолик, дето спи по пейките :)))

55

Анонимен

преди 3 години

Бабикян, царя на фалшивите новини....

54

Анонимен

преди 3 години

до 56Ти май не разбираш, че това не е план на партия ГЕРБ, а план на държавната администрация на България.

53

До 15

преди 3 години

Явно искаш някпй да те оправя в живота?Предполагам предпочитанието ти е това да е Бойко.Ами оправяйте си се взаимно с него...и не ни намесвайте нас.

52

Анонимен

преди 3 години

Този неприятен тип продължава да произвежда фалшиви новини. С неговите сайтове финансирани от мутри....скрий се някъде бе плъшок.

51

ha ha

преди 3 години

След толкова плюване по този план и тръшкане по площадите срещу ГЕРБ, сега искат техния план! Ама тия сериозно ли? Много е просто: отхвърлят правителство на ГЕРБ, правят си тяхно и си пишат един хубав план за какъвто си мечтаеха когато протестираха! Или чак до там не им стигат уменията?

50

Аз

преди 3 години

Аз до тук виждам едно нещо - 5 партии се занимават нон стоп с Бойко Борисов - вечер се ляга с него, сутрин се става с него. Първо веднага да се махне, ама на секундата. Човекът се махна, за да не ги дразни, да не ги разсейва от важните дела - сега пък бягал. Мая стои на входа с моторната резачка! За всичко твърдо НЕ на ГЕРБ, даже няма да ги изслушват, и да не ги пускат в залата и твърдо НЕ на всичко от ГЕРБ, но дайте ся планът, че да не изпуснем срока. Емиииииии айде моля ви

49

Анонимен

преди 3 години

Чакат някой друг да им свърши работата. ГОТОВАНЦИ

48

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ твърдят, че не внасяли плана, за да дадели възможност на новото правителство да направи промени, обаче срока за внасяне е до 28 април, а дотогава ново правителство няма да има. Интересно е как правителство, което не е съставено може да внесе промени. Това си прилича на саботаж на държавата от страна на ГЕРБ. Днес го оприличиха на запалването на Рим от Нерон. Политиката на герберите е "след мен и потоп".

47

Анонимен

преди 3 години

То Бойко всичко го прави за България, ама вие дето нищо не сте свършили го оплюхте, то всичко излиза на яве и ще дойде видов дан и за вас.

46

Тоци

преди 3 години

Не чакайте нищо добро от този Бабикян.

45

Милети

преди 3 години

Ама как ще ползват планът на ГЕРБ - това значи, че:1. Планът на ГЕРБ е добър и ГЕРБ не са висшето зло2. Планът на ГЕРБ е лош и всички, които го приемат също ще станат лоши3. Значи за всичко друго ще сме против ГЕРБ, но за един от най-важните планове ще сме с тяхКво стана сега? Къде са експертите - защо не са подготвили резервен план? Мая? Корни? ДПС нещо да кажат? Христо? Слави - как така ще ги пренебрегвате?

44

Майора

преди 3 години

Повръща ми се от такива гнусни хора като Бабикян!Жалко че в парламента влизат лъжци, на кого тогава да вярваме!

43

Анонимен

преди 3 години

Все пак плевелите са полезни, за да растат благородни култури извън парламента.