34

преди 16 години

abe durtak, 6to ne si mul4i6....ybiha sinut ti -dava6 interview-ta....samo satur za takiva kato sina ti...jalkoto e samo 5 godini minaha...trqbva6e da sa 10 kum dne6na data

33

колчо

преди 16 години

Една журналистка миналата година писа,че гроба е запуснат и целия в тръни.На другия ден го оправиха.

32

преди 16 години

Каквото посееш, това ще пожнеш! Илия Павлов си беше мутра и като мутра си отиде от този свят. Луканов също пожъна каквото пося! Лошото е, че народа не живее добре иначе тези да се избиват помежду си!

31

Arkan

преди 16 години

"Това е дело на хора, които закъсняха с приватизацията и вместо да стегнат редиците и да започнат да работят те стегнаха оръжие и започнаха да стрелят"koj za kakvoto e u4il

30

данко

преди 16 години

И като борец, и като мародер, и като престъпник бил с едни гърди напред!!! Да, сигурно, ама сега е six feet udner, както се пееше в един хит на Guns'Къде си илийка? Липсваш ни - сигурно се пържиш в ада в момента.. Бог забавя, но не прощава.. особено пък на криминални престъпници..

29

Н

преди 16 години

Още със самото заглавие ни се подиграват, а за информацията по - надолу какво ми остава да кажа! Такива подлеци като Илия Павлов разпродадоха милата ни България и ние които останахме тука сега "сърбаме попарата"! И други трябва да го последват в отвъдното...

28

преди 16 години

Микеланджело, няма по точно определение от твоето :)

27

преди 16 години

АКТИВЕН БОРЕЦ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА!

26

преди 16 години

politicite da strelqt ne mafiotite

25

преди 16 години

от комунист власт и от *** мас се вземат само с нож

24

Дядо Мраз

преди 16 години

Абе 15-и, нещо не мога да ти хвана логиката във втората част на коментара ти, 8000 долара или евро. Нещо не мога да си представя, че през 96, когато беше убит Луканов, се е плащало за каквото и да е в кеш с евро, тъй като еврото го пуснаха в обръщение през 99 година, губи ми се връзката, но на тебе май повече ти се губи!

23

преди 16 години

naglosta da pravish zhaleika na mafioti i ubiici, za tova naroda bulgarski shte stiaga kufari i shte hodi kadeto mu vidiat ochite zashtoto niakolko divaka sa reshili da izgoniat ostatuka.................hak da im e..........ama nishto ne e vechno shte se pomete cialata tazi paplach mizerna i shte bude izbita.............

22

Pronto

преди 16 години

И се зароди в онези години наглостта и безскрупулността в правенето на бизнес и пари и пълната неангажираност с просперитета на народа български.

21

преди 16 години

Илийката Павлов си е жив и здрав под нова самоличност и се наслаждава на живота и на бизнеса с всичка сила. Така нареченото "убийство" беше доста добра постановка, перфектно инсценирано, макар и набързо сглобено. Вдигаха шум 3-4 дни и се забрави. Оттогава Илия си живее спокойно някъде, има си ново име, паспорт, всичко каквото си трябва, дори живее със своето семейство зад океана. Зер такива пари лесно не минават ей така от ръка в ръка. Още нещо, макар и малко е грехота да се говори така, ама непосредствено след инцидента никой от фамилията не показа поне публично, че жали за "убития" - баща му дори не трепна, а жена му Дарина си ходеше по дискотеки с манекенките, организираше си конкурси за Мис и разни други инициативи. А народа лесно се върза на легендата и нещата се укротиха.

20

???

преди 16 години

Ахмед Доган е най скритото и поставено лице на мафията в България. Всички други падат, стават оставки и т.н. а той винаги е в сянка и винаги е в управлението. Според мен той е представител на мафията, но не и в България. Били сме 500 г. под турско робство, сега пак ни ръководи Турция, но много по хитро с '30 човека' !!!

19

преди 16 години

А дали е гадна, селска, проста мутра, а? Ако някой се съмнява да погледне пак снимката...

18

Микеланджело

преди 16 години

Абе що на всичките ни "национално отговорни бизнесмени" мутрите им все едни такива одухотворени като пещерен барелеф на кроманьонец?

17

Димитров

преди 16 години

8. - 09:42 - От: nqkoiНякой доказал ли е, че е бил убит?Я да побеседваме малко,по този коментар.....някой,някъде изобщо да е видял,трупа на застреляният "борец"? За други убииства дават едва ли не пръснатият мозък на жертвите,а това какво беше??.....кадри от 50 метра.....погребение от 100 метра.....????

16

преди 16 години

павлов старши има опита, информацията и ресурса да открие българин килър, нелогично звучи, ако иска да каже че е убит от държавна структура значи го е страх

15

преди 16 години

Мултигруп си беше на Ахмед Доган а Илия Павлов си беше подставено лице /бушон/. Не е вярно ,че парите на фирмата са банка. Напротив през 2003 г. състоянието на Илия Павлов се оценяваше от Форбс на 1 милярд и 500 милиона долара. Познайте обаче след смърта му колко пари останаха в г-жа Павлова-единствената му наследница 48 милиона !!! А другите пари изчезнаха!! Всъщност не са изчезнали а си ги прибра собственика ДОГАН .. А ,чеЛуканов раздаваше пари е ясно , куфарчетата отиваха директно във ВИС .. И още нещо Костов бе човека на Луканов те двамата направиха потъването на държавата през 1996г. Чрез пирамидите и извеждането на милиони зад граница в чужди банки.. Но после Костов уби шефа си чрез Колонел.. И познайте оправдаха Ангел Василев ,който е поръчителя както и физическия убиец Русов.. И въпреки ,че Русов е разпознат от очевидци ,въпреки че е пистолета е негов /между другото Русов е убил и в Украйна човек със същия пистолет/ Но Костов ги измъкна.. И то по много нагъл начин като използва това в съда ,че видите ли в Русов са намерени 80000 долара които са му платени от Колонел но всъщност от Колонел казват не е вярно ние му дадохме 80000 евро!!! Защо му ги дадохте ? Ми на заем!!! Ето това нещо дава основание на съдиите да ги оправдаят ,че вместо да напишат ,че валутата е евро следователите писали долари... Ето тази незначителна грешка ги освобождава.. Въпреки всички други доказатгелства и самопризнания на престъпниците... Полицаите и следователите по делото са изумени.. Нямате си и идея за каква наглост става въпрос да имаш свидетели ,доказателсва,оръжието на престъплението , билетите за влизането и излизането на Русов от България, парите ,които е взел и да си признае всичко- той изпява и Ангел Василев - шеф на Колонел и един от кръга Орион.. Но после казав не е вярно и ги оправдаха!!! Това е България и съдиите и..