28

noFreeman

преди 3 години

кукловодите отвън ще сложат този, който повтаря - масова имунизация и връщане към нормалното след нея... виждате ли че никой не е против инжекцийките... те носят пари на продажниците на българския народ...

27

мишо бирочето

преди 3 години

продажно американско псе. недей говори какво искат хората. хората искат бесилки и наказания. после който иска да идва. в края на всяка година политическата коледа, който се е справил добре, бонусче, който не, въженце.

26

Анонимен

преди 3 години

Слаба ракия, то като си купен си личи и като говориш.

25

:)

преди 3 години

Това за мен е добра алтернатива на съществуващата система. Човека говори за истинските проблеми - Прокуратурата и Съдебната система в България. Това което ни прави най-корумпираните с най-малко чужди инвестиции и с най-малко големи компании не рекетирани от държавата. След като живеем в държавата без осъдени политици за корупция и главен прокурор, който НЕ ВИЖДА ПЕЕВСКИ и разграбването на Булгартабак и тн не е проблем няма как да сме добре и да искаме промяна. Браво!

24

до 22

преди 3 години

И двете партии.

23

Анонимен

преди 3 години

Много от бившите депутати и симпатизанти на герб са сегашни ДВ ,които забравиха или закона или морала, а някои и се примириха и с двете. Закупуване на общински имоти и земи ........................ много и всякакви миризми са достатъчни, за да се вземат мерки .

22

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Долен лъжлив грантагжия, който си направи партия с парите от америка за България, само месец преди да основе бандата дай България той получава грант от 1.2 милиона лева... Докога ще ги търпим?

21

House M.D.

преди 3 години

Простете енциклопедичното ми невежество, но другарят Бойкикев не беше ли правосъден министър на другаря Бойко Борисов и син на Бойка Бойкикеква?

20

Анонимен

преди 3 години

Ице я кажи ти защо твоята кметица на район "Красно Село", Росина Станиславова крадна от парите отпуснати за възрастни хора с корона вирус? Вие почвате да крадете още преди да сте взели власта бе Ице. А кво ще бъде ако оправлявате..

19

Анонимен

преди 3 години

Само едно не можах да разбера, КОЙ е партньора на герб по консумация на властта?ДПС или БСП?

18

sofeto

преди 3 години

"ДБ настоява за реформи в съдебната власт и институциитеНещо повече по темата и по конкретно ако може или сама бла-бла!

17

Анонимен

преди 3 години

Метежниците ще ми правят реформи?!Те могат само да рушат!

16

Анонимен

преди 3 години

Маджо и реформи?!Излъгаха хората!

15

Браво

преди 3 години

г-н Бойкикев затриването на гласовете на 1 милион гласували български граждани, живеещи и борещи се за просперитета на тази държава е много справедливо и демократично. Това ли ви е виждането за законност? Щом не ви харесва мнението на другия да му запушите устата.

14

Анонимен

преди 3 години

Мишките от ГЕРБ в ъгъла.

13

Анонимен

преди 3 години

маджо, само с отстраняване на ГЕРБ от властта няма да се получи. Първо вие от Де Бъ кажете десни ли сте? леви ли сте? Индикациите които давате не говорят много в полза на градската десница.

12

Бойкикев

преди 3 години

Много исках да гласувам машинно, оревах орталъка, пръснахме сума пари, ама гласувах с хартиена бюлетина. Друго култово твърдение: знам, че е така, ама не мога да го докажа. Истинки юрист си ти Бойкикееееев, ама със спрени права.

11

За две

преди 3 години

По стечение на обстоятелствата показва оценката за познаването ти какво искат хората.Хората искат да живеят по-добре.Нещо което нито тоя нито останалите ви любимци могат да осигурят.И все пак-ето започвайте. Измитайте там който ще измитат е и повишавайте стандарта на живот.Обаче ако не стане следващите няколко месеца или отидеме на предсрочни избори-ще изметем вас затова че не си изпълнявате обещанията.

10

Анонимен

преди 3 години

Не може повече да има център на власт, която да не подлежи на демократична отчетност. Последният път, в който говорих от тази трибуна, си подадох оставката. Казах, че се създава прокурорска република у нас. С конституционни промени си поставяме за цел да прекратим предсрочно мандата на Иван Гешев. Ще работим за това той да бъде отстранен от поста главен прокурор, искаме реформа във ВСС, посочи още Иванов.

9

Анонимен

преди 3 години

Убеден съм че този парламент няма да изкара до лятото