31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29 Като си навътре в нещата , помоли някои от дружките си и повторете случката с Флойд . Един с коляно ти притиска врата 8 минути към асфалта , друг ти притиска гръдния кош , други двама - краката . После сподели впечатления , ако си жив още На състезания не съм виждал джудисти да си прилагат потенциално смъртоносни хватки минути наред .На тренировки не знам , какво правите Ама предполагам , че ако стиснеш някой по-здравичко и той ти каже ,че не може да диша, ще го пуснеш

30

Анонимен

преди 3 години

И, какво стана ся? Поне да го бяха спукали от бой преди това, та да се знае защо.

29

Анонимен

преди 3 години

До 25 , Да бе умник , той и затова умря , щото е бил друсан до козирката , до тънките черва напълнен , и малко му трябваше да отлети. А не защото някой е расист. Никой не харесва *** , независимо от кое дърво е слезнал.

28

Анонимен

преди 3 години

Мен друго ме интересува - какво правим сега с онези унизителни сцени на коленичене пред чернокожите, упс, афро-американците, да им се "извиняваме" за нещо, което не сме извършили? Хеле ние, европейците!

27

ответен удар

преди 3 години

""сърдечен арест"" е напълно коректен термин , означава ""спиране дейност на сърцето"". Може да е първичен, може да е вторичен( резултат от нещо друго ) . Екзекуцията на ел.стол води до с.а. , спирането на дишането - също, макар и след повече време. . . . . . Преохлаждане,.,удавяне, остър миокардит , инфаркт, .....причини безброй!!! Сега за тая ситуация сигурно са ""натискани"" тамошните съдебни лекари - заключение от тяхната експертиза сигурно ще е доста важно за решението на почитаемия съд!!!

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Я пробвай да докараш цялата си тежест от 85 кг.когато си стъпил само на един крак на кантара и натискаш. Гледай кадрите отново. Аз съм 115кг. Кантара не мина 75 колкото и да натисках. Та айде.... Бил му на гръдния кош найсе. От всички основни раси имаше в полицейския екип. Цветнокож измъкна Флойд от колата. Освен белия имаше жълт и черен. И действаха заедно.

25

Никола

преди 3 години

А тази новина по какъв начин ни засяга?

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Шест години съм проверявал!

23

Анонимен

преди 3 години

До 24 , Много много много мисленето не ти се отдава. Има целия филм с ареста на Флойд от камерите на полицаите , намери го и го гледай . Изобщо не са го душили , задържането му си беше съвсем стандартна хватка . След това даже и да натиснеш някой по врата неможеш да го удушиш. Или ти врат и шия разлика не правиш. Питай всеки тренирал джудо как се души , аз съм тренирал 15 години и ще ти кажа - не така както умря афрото.

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНПолзва ли очила с диоптър когато гледа как го задушаваха? Може ли да ти приложа задушаваща техника и ти да викаш"не мога да дишам". Май ще ти е малко трудно и да мъцнеш. Още тогава го писах. Но трябваше да се успокоят алтавите. И принесоха полицая в жертва. Сам си е виновен. След всичките номера дето приложи на полицайте как да му повярват, че действително има проблем с дишането. Ако ги бе финтирал и го бяха изпуснали щяхте да се смеете на полицайте колко са ттъпи и некадърни, нали?

21

От бореца

преди 3 години

Така се правеше когато се коли прасето, независимо дали е черно или бяло.!.

20

Анонимен

преди 3 години

"Ареста е допринесъл за сърдечната недостатъчност не по-малко от крекът." Това би трябвало да се явява лайтмотивът в защитата на метаполицаите

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22зомби ли е бил Флойдд ?Според теб е бил приел смъртоносна доза наркотик , ама си джиткал насам - натамКак е станало това Или не знаеш , какво означава смъртоносна доза

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17 8 минути му притиска към асфалта с цялата си тежест -85 кгПропускаш факта , че друг полицай му притискаше гръдния кош Да те видим , дали щеше да можеш да дишаш

17

Анонимен

преди 3 години

"Не, не се "казава" сърдечен удар, а сърдечен арест...""Сърдечен арест" не се среща в нито един български учебник по медицина, проверявай сам ако искаш. Просто калпав превод на "cardiac arrest". А "сърдечен удар" е калпав превод на "heart stroke" и пак не е в употреба в медицинските среди.Не държа да те убедя - на село е абсолютно допустимо да кажеш "Пена получи удар", което може да значи всичко от посинено око, до печелене на държавната лотария.

16

Анонимен

преди 3 години

Като те гръмнат в главата, умираш от спиране на мозъчната дейност. Може да си страдал от 50 заболявания ,ама ако не са те гръмнали , си щял да живееш Че и при Флойд така , ако полицаят не го беше задушвал и то минути , след като черният не даваше признаци на живот , щеше да си е жив . А полицаят щеше да е навън и да ходи да души други хора

15

House M.D.

преди 3 години

Добре де, отявленият престъпник Нелсън Пандела афро-американец ли е?

14

От бореца

преди 3 години

От какво точно няма значение, важното е, че е направил нещо добро за първи път през живота си.!.

13

Анонимен

преди 3 години

На кадрите ясно се виждаше, че полицая му притиска задната част на главата над врата. Нито съм патолог, нито какъвто и да е мединциски експерт. Но не виждах никаква причина за задушаване както ни убеждаваха. Както нашия Чората и така и тоя се бори като бик с полицаите. "Задушаваща техника"? На кадрите се вижда колко минути си седи в колата и подава нещо на 2малолетни лица. При което те се оглеждат притеснени и се изнасят. Но имал клаустрофобия и не можел да влезе в полицейската кола! Ай сиктир!

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Не, не се "казава" сърдечен удар, а сърдечен арест, една от причините, за който може да е миокарден инфаркт или друго хронично сърдечно заболяване, вкл. и други причини от други органни системи!За сведение де!