10

L.

преди 3 години

Тия съвсем зациклиха.

9

Цитат

преди 3 години

Според Вашингтон организиран вероятно от Русия ?!?50 на 50. Както обичат да казват в Юесей. Почти са разкрили кой е хакера. Или е Русия или не е. Значи е !То и според мен Бай Гън и Нанси Пелоси са със старческа деменция - вероятно. Значи са !

8

Бай Джо

преди 3 години

Точно така, ще предизвикат и нова кубинска криза, а след това отново ще кацнат на луната.

7

Баровеца

преди 3 години

Това не води до нищо добро ,както и струпването на войски предпоставка за военен конфликт ,а този вирус преувеличен или не,то той е коварен трябва да го борим ,а не да се праим на велики ,защото знаете животът е кратък ,но интересно ,че с тези действия световните сили за деня показват неглиже към пандемията и се чудя,защо накрая не ни светнат каква е реалната ситуация,и какво реално се цели с тази пандемия!

6

Анонимен

преди 3 години

До 9Прав си! Дедо още живее в 20 век, но по-страшното е че е зациклил в 1962! А това вече е много притеснително!

5

Анонимен

преди 3 години

Напомня ми брежневото време. Ще поизгонят шпиони от двете посолства, ще затворят офисите и порталите на разни новинари и от двете страни. Бай Дан няма ли вече да се засели и в 21-ви век?

4

Анонимен

преди 3 години

САЩ как може да са сила и в същото време пред целия свят да обявяват, че са слаби до степен в която чужда държава през океана може да им назначава президент! Това е пълен абсурд! Означава, че или са абсолютни лъжци или че Русия е могъща! Как да тълкуваме думите на американците срещу собствената им държава?

3

до 1

преди 3 години

Грубата сила ще влезе в употреба след ракетната атака на крепостните.Тогава Космическа Америка ще изпепели крепостните завинаги, а русо-робите ни още от сега да си правят сметка къде ще се укриват, защото при Военния трибунал милост не съществува...

2

трудови съкращения

преди 3 години

руснаците ще изгонят десет американци - всъщност това е добре за данъкоплатците на двете страни

1

Анонимен

преди 3 години

Те не разбраха ли, че чрез санкции няма да стане. Само груба сила е валидна за ватники.