11

Анонимен

преди 3 години

Хората трябва да са участници в Божия план, а не да се противопоставят. Понякога Господ ни наказва за да ни предпази от по-голяма беля. Не може да вървите срещу Господа. Четете библията и се смирете.

10

Анонимен

преди 3 години

На мен вируса ми излекува 5 вида заболявания искам пак да се разболея от Ковид.

9

Анонимен

преди 3 години

В библията пише, че промяната ще се извърши свисше. Ами, ако Ковид е вид софтуер, който ни препрограмира, спуснат свисше? Няма как да знаем. Както е казал Дънов-"Гърнето няма как да знае какво мисли грънчарят. Толкова малко знаем за света, че сме някакви прашинки кацнали на Земята, а се мислим за голяма работа. Смирение ни е нужно.

8

Феникс

преди 3 години

Може и с мен се случи същото преди 37 години .Е не беше Covid но и грип върши работа .Вдигнах 43 градуса заняколко часа и след седмица лимфома изчезна.Бях на 24 години. Професорите ми даваха до 3 месеца живот

7

Анонимен

преди 3 години

За хора с рак вируса е изключително опасен! Мой комшия си замина за две седмици, а имаше рак на белия дроб от 2 години, но си беше добре, даже лятото си гледаше градинката... През декември го пипна ковид, и буквално го затри за броени дни!Това че един - двма аизпаднали в ремисия, което не се знае дали е от ковид или от нещо друго, нищо не значи

6

Джордж Сорос

преди 3 години

Абе ей, за какво ви плащам аз? В статията трябваше да пише, че ваксината лекува рак, а не вируса! А вирусът е най-смъртоносният в историята на човечеството! За една пропаганда ви плащам и нея не успявате да свършите като хората.

5

Анонимен

преди 3 години

Жив майтап!

4

Муахаха

преди 3 години

Да! Верваме ви!! Китайските К0мундета бири Хуманисти - създали Уханската чума да лекуват рак...

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе Ковид не знам дали лекува, ама ваксините се оказаха доста ефикасни за бая народ.Шибнат ти Зенеката и ти миава и диабет, и рак и остеопороза, абе нищо не те боли.Последния пример е Коритаров и оня Филип кралския.И двамата не се оплакват от болежки вече.

2

Анонимен

преди 3 години

Сега излезе че е полезен и спасява, а други умират от (със) него

1

Ha

преди 3 години

Niceee