45

Анонимен

преди 3 години

Добре, че ГЕРБ си отиват, все още има шанс да излезем от блатото, в което ни вкараха

44

Анонимен

преди 3 години

Ботоксовия клоун стана ли депутат - нали затова беше цялото драпане.Лекар с купена диплома няма как да стане. Може би само при ГЕРБ.

43

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак чака ЕС да му каже какво да прави.

42

aa1830

преди 3 години

Добре, че са щатите да чакаме техните тестове и Pfeizer да произведат ваксините, че ако чакахме брюкселските експертиии ехеее.... Ангелов, и ти не си 100% експерт вече, а и политик също, така че стопроцентовото ти експертно мнение за оксфордската ваксина не ни интересува много. После де чудиш защо имало толкова политика при лекарствата... Бойко си го каза, поръчали сте я защото е била много по евтина, ама уцелихте и гредата с качеството като пълни каръци

41

Анонимен

преди 3 години

До До 38Коритаров и Лолова се ваксинираха и си заминаха. Няма смисъл от ваксина ако пак трябва да се пазиш.

40

Анонимен

преди 3 години

Ковидарите къде си я поставят тази "ваксина", в някоя от вече готовите дупки, или в някоя нова?

39

До 38

преди 3 години

Аз съм с първа доза на Астра Зенека. След по-малко от 2 месеца ще сложа и втората. Никакви странични ефекти. Дори и температура не вдигнах. Само болка в рамото на следващият ден. На 44 год. Съм. Вярно е че Астра Зенека не слага надценка на ваксината. Цената е определена само да покрие производството. Така е сключен договорът с Оксфорд за пурвите години. И според мен има икономически интереси на Германия да подрони Астра Зенека. Пфайзер е немско-американска ваксина....

38

Анонимен

преди 3 години

До СтатистикЯвно повечето хора предпочитат 14000 жертви пред 14.

37

12345

преди 3 години

От вчера е започнало ваксинирането на възрастова група 40 годишни в англия със астра зенека.айде стига вече отрицателна пропаганда на EU срещу астра зенека,не стига че я продават на цената на производството и без никаква надценка ,ами и тази отрицателна пропаганда от две държави германия и франция откъдето тръгна всичко .Аз и съпругът ми сме с две дози астра зенека и никакви странични ефекти .съпругът ми е на 40аз на 38.Мина месец от втората доза.

36

ваксиниран много

преди 3 години

Ваксините са супер! Слагайте си повече, не ги слушайте тия, дето ви говорят за тромбози, аневризми, генетични увреждания. Най-важно е общественото здраве и благо. Тоест моето здраве и благо. Вашето няма значение, щото не е обществено.

35

Виготура

преди 3 години

Днесбеге още не са публикували новината че ваксината на Джонсън и Джонсън в САЩ е спряна заради тромби. "Новинарски сайт" баце, в който потребителите съобщават новините на журналистите

34

Влак GT

преди 3 години

Нова победа на прогресивните сили над здравия разум!Но сайта е такъв!"ФЕЙСО" всичко знае!Имам първа ваксина с Оксфорд с падеж на втората началото на май, днес говорих с лекаря да я изтеглим преди Великден поради неадeкватните писания в пресата включително и тук.Всеки със своя избор!Бог да ви прости!

33

Анонимен

преди 3 години

Повечето ми познати, които си поставиха първа доза АЗ, дали случайно или не, скоро след това изкараха вируса. Така че слагането на втора доза е безсмислено.

32

Анонимен

преди 3 години

Дори и ако беше успешна, 70 % ще живеят а останалите 30 % умират даже и след ваксинация, защото стават корона жигити и не се пазят с маски и карантина и гълтат и нагълтат повече ковит. Няма как и ковита ще се проточи десетилеия както е СПИН.

31

Мейстър Емон

преди 3 години

Първо, в UK не е започнала ваксинацията на възрастовите групи, които могат да правят проблеми с АЗ. Второ, очевидно се гледа как да се докаже, че проблемът не е във ваксината, което е грешен ход, ако искаме да открием какво точно се случва. Иначе е ясно, че ваксината е по-малко рискована от вируса. Колко точно обаче няма как да се открие с такива подметки като Ангелов. Какво стана с гръцкия студент и разследването?

30

Статистик

преди 3 години

25 000 000 ваксини AstraZeneca във Великобритания, 86 проблеми с томби, 18 смъртни случая. Ако приемем, че съществува причинно-следствена връзка, това означава 0,00034% с проблем и 0,000072% смъртни случая. Или на 1 500 000 ваксинирани умира един. Ако всички пълнолетни българи се ваксинират, може да умрат 4-5 човека (може и да не умрат). Починалите от ковид само за вчера са 201. До момента са близо 14 000.Остроумниченето няма нищо общо с реалността и математиката, още по-малко с медицината.

29

Анонимен

преди 3 години

"Желаещите да си поставят втора доза от "АстраЗенека" ще могат"Това се отнася за всичките петима.

28

Анонимен

преди 3 години

Тоя с Присадения Перчем бил ли си е втората доза от Астрата. Мисирките що не го питат. Или ги е страх че после ще питат къде се..рат гладните. Шефовете на мисирките им са мутри и ако започнат да задават неудобни въпроси на другите мутри ще трябва да се върнат на село при кравата. А много народ се чудят защо мисирките задават смешни въпроси и поучават още по смешни отговори. Ами мисля че им отговорих.

27

исках но нямах....

преди 3 години

......желание-----------Желаещите да си поставят втора доза от "АстраЗенека" ще могат...................но ще искат ли?!

26

Анонимен

преди 3 години

Да, ама 4 на милион тромбози имаме и без ваксина, значи нула.