137

Ангел

преди 3 години

Който е по нен.ормален той ще победи ,Всеки военен експерт е наясно с факта ,че само 10% от ядрения арсенал на САЩ или Русия е в състояние да предизвика ядрена зима в целия свят.Кой е по безкруполния ? Кой според вас беше обявяен за психично болен от New York Times ? Кой според вас има оръжието Ръката на Мъртвеца и рекламира армията си с това ? Кой според вас сънува от 21 години как ще натисне червеното копче. Победителя ще бъде той, еднолично а губещ ще е целия свят !

136

Анонимен

преди 3 години

Евроамериканците ще изчезнат като динозаврите.

135

Анонимен

преди 3 години

Върнете Крим на САЩ.

134

.

преди 3 години

Да внимават какви ги вършат да не станат супер лукс хотели за риби, миди, рапани и други морски живинки.

133

Анонимен

преди 3 години

Има десетки начини да накараш мечката да излезе от бърлогата си и нито един как да я върнеш обратно.

132

Стоян

преди 3 години

До 139 Адаш не е необходимо руснаците да стрелят. Две подводници изплуват край Голямата ябълка и се свършва с агресията на САЩ

131

Анонимен

преди 3 години

До Ангел, пост 125Съответно целта на Путин е чрез демонстрация на военна мощ, да предотврати възможността Зе, подобно на Саакашвили, да се подлъже по обещаната пиндостанска помощ и да нападне Донбас и Крим. Ако Путин успее да предотврати укропската агресия, няма да му се наложи да размаже ВСУ, пиндостанската провокация ще се обнули и ще остави байДжо с пръст в устата - без нови санкции, изгонени дипломати, икономически бомби и нова студена войана.

130

Загрижен

преди 3 години

Прави са братята янки дето ни освободиха от турско Черно море мие американските брегове и трябва да се защитава,така както се защитаваше корея,че покъсно и Виетнам все големи успехи на хамериканците!

129

Анонимен

преди 3 години

След ядрена война индианците в САЩ ще си върнат властта.От индианските резервати ще излязат хората, които ще заселят отново САЩ. Евроамериканците и афроамериканците ще бъдат победени от индианците.

128

Анонимен

преди 3 години

До МАТА КОСМАТАТа, какво казвахте за Русия, защитник на православните християнски ценности, можеш ли да повториш?

127

МАТА КОСМАТА

преди 3 години

И във подкрепа на казаното от Русия ще припомня че 14 хиляди Чеченски елитни войници вече са във Донбас ,очакват се още около 30 хиляди да пристигнат тези дни .Тези брадати момчета са много ядосани на Английските ,Американските Германските и Френските военни инструктори който обучават Украйнската армия .Направо ми е жал за тях ако се стигне до война .Много англосаксонски майки ще плачат и скърбят за тях .

126

Анонимен

преди 3 години

До до 137/138Наличието на ядрени бойни глави (не са толкова ракети, моето момче) не означава, че някога са били мислени както ти си фантазираш тук. Точно както си фантазират вече споменатите 8 годишни.Отивай да си играеш в пясъчника.

125

Бай 100ян

преди 3 години

Кво ще стане ако днес Русия реши да изстреля 3-4 хил ядрени ракети към САЩ , ей така превантивно.Без предупреждение и без да се плюнчат по медийте ! Утре САЩ дали ще е в състояние да орреагира и изобщо ще иска ли да отреагира да не и се струпат още 3-4 хил ракети !!!Тук силата е в тоя който запоне първи !!! Пу.тин го е сънувал тоя момент 20години . Нима мислите ,че ще бъде изпреварен !?

124

до 137

преди 3 години

Защо, ти да не си мислиш, че 15-те хиляди ядрени ракети са само по детските филмчета?

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120"И на 115 само да дообясня - за всеки град от размера на Ню Йорк са предвидени няколко ракети, защото е изчислено точно колко е необходимо за пълно заличаване. Между другото аналогични изчисления са правени и за руските (даже и за българските, когато бяхме във Варшавския договор) градове."Браво, моето момче! А за 9тия ти рожден ден чичо ще ти подари чисто нов модел радиоуправляем танк със "светкащо" оръдие.

122

Ангел

преди 3 години

Ако трябва да бъда честен, Пу.тин много по лесно би се решил да натисне червеното копче отколкото Байдън. И ако някой би започнал пръв ядрена война , това несъмнено е Русия.Знаете ,че Русия набляга най-вече на неконвенционалните оръжия защото самолетчетата и флотилиите са твърде скъпи. Русия няма друг отговор освен Ядрено Оръжия и САЩ много добре знаят това . Затова изобщо не се настройвате да гледате ядрен апокалипсис по телевизията !!

121

Анонимен

преди 3 години

Може да се позаинтересувате от възможностите на Цар Бомба, за да добиете представа какво означава САЩ да подкрепи Украйна във война срещу Русия. Казвам го за тия, които си фантазират че трета световна означава бой със самолети, танкове или кораби. Нищо подобни - вижте Цар Бомба, за ваше съжаление третата световна ще е доста кратичка и зрелищна, а самолетчетата от железен орел просто ще блокират от потока неутрино

120

Анонимен

преди 3 години

До ЗагриженТочно тва имам предвид.Просто в разбиранията за нещата между германцеца и скаппания руснак има светове.:))))))

119

В БГ ДНЕС

преди 3 години

Някакъв *** маха на ред мнениябез причина.Дискриминатор.

118

Халил

преди 3 години

На българина му дай теми за Русия и Турция много знае всичко знае.100 коментара колко е велик дядо Иван и туркия ке падне.Не се види,че няма един самолет,един танк няма здравеопазване всички ходят в Турция да се лекуват и да почиват.Най добре София да става краен квартал на Истанбул и да се оправят нещата завинаги.Политиците ви предатели само келепир гледат.Народа мизерства.Ако не са българите гастербайтери да дават пари сте загинали.Европарите политиците ги крадат ще живеят 200 години.