12

хм

преди 3 години

То сега не е ли дистанционно всичко? Защо ще заминава?

11

До 1

преди 3 години

Абе първия, каква майка юнашка ? То ако,му дадеш две кофи пясък ,да ги качи до третия етаж,най много да се изсипе ,с някоя херния.

10

Муахаха

преди 3 години

като зарабони Първият Милиард и аз ще го призная за Умен и Способен! Познавам много р0бе завършили Харвард, да с големи заплати са, но треперят за работата си и се кланят на шефа си - който не е завършил Харвард, но ги притежава и финансово и психологически!!

9

Анонимен

преди 3 години

Затова колкото по - малко граници за трудолюбивите и интелигентните толкова по - добре. Каймака на обществото предпочита чужбина, защото там може да разгърне пълният си потенциал. Но ако ще допринесат за човечеството повече и ще имат по - добри условия за развитие на таланта и работливостта си в чужбина защо да не го направят? България единствено в момента трябва да създава колкото се може по - добри условия за бизнес. Да отстрани бюрокрацията и корупцията за да си върне гениите от чужбина.

8

Чакай малко!

преди 3 години

Така и така ще ходи натам да занесе едно съобщение в Ленгли:Нанесли сте един инфаркт и един инсулт на Българската държава. Щети достатъчни да ни унищожите като народ, интелект, цивилизация. Инфаркта е чрез Симеон 2, инсулта е чрез Васил Божков. А артериалната 1,5 милиарда кръв дето е във вашата кръвоносна система, а не в нашата ще я източа от там по един или друг начин.Краят на хуманизмът е вашият край.Началото на алтруизма е нашето начало.Никой да не съдейства и помага на САЩ по никой начин

7

Анонимен

преди 3 години

За да е в България трябва да има какво да прави тук. Нещо в ИТ индустрията, което ще е много под нивото му. Не си струва. За такова нещо дори няма нужда да влиза във ФМИ. Хора с капацитет, които наистина искат да се занимават с нещо сериозно и да усещат удовлетворение от него няма как да останат тук

6

Granik

преди 3 години

Технологиите се развиват, много бързо. Компютрите ,ще правят всичко и ще ни помагат да се разбираме ,на всички езици. Няма ,да има нужда човек да учи .

5

Granik

преди 3 години

Технологиите се развиват, много бързо. Компютрите ,ще правят всичко и ще ни помагат да се разбираме ,на всички езици. Няма ,да има нужда човек да учи .

4

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

СМГ е едно от малкото училища в София, които прехода към светла демокрация не разруши.В СМГ ученика не бие учителя си, а учителя не го раздава лошото ченге.Там връзката помежду им е по скоро като колеги с обща цел.СМГ е люпилня за гении.Лошото в цялата новина е, че това момче няма да се върне в България, а даваме на САЩ готов продукт за който не са дали и пукнат цент, а тук си развъждаме ромчета, които да ни крадат и убиват.

3

Лили Иванов

преди 3 години

Ще се изучи там и после ,ще седне в някоя кутийка с бюро с още 1000 , като него в някое хале, да продава борсови акции или да прави видео игри и повече никой няма да чуе за него. След 20 години ще се върне изтормозен в България и ще иска да гледа пчели и зайци в някое родопско село.

2

harvard

преди 3 години

В Харвард ако те приемат и нямаш пари да си плащаш винаги дават пълна стипендия. Това се нарича "need-blind admission". Тоест разглеждат application-а ти и ако те приемат после ти дават толкова пари, колкото са ти нужни, за да учиш при тях. Ако си богат, няма как да получиш пълна стипендия. Винаги плащаш.

1

ДДРОнег

преди 3 години

Браво на момчето и поздравелния за неговите родители и учители !!!За такива деца е възкликнал поетът "Какви е деца раждала , ражда и сега Бъгларска майка юнашка ! "Но от управляващите зависи тгакива деца да не отиват да облагородяват чуждите нации, а нашата !!!