24

Анонимен

преди 3 години

Ми, направо данъкоплатците да плащат от джоба си на хотелиерско легло, без да бъдат ползвани, че да не се цапа и наема персонал ?! Какво са се разциврили. Сградите си стоят, ако не сега след година-две. За 20-30 години охранване не можаха ли покрай кайените и апартаментите в дубай, не можаха ли да спестят нещо за такива ситуации ?

23

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам защо не пускат израелци свободно? Нали уж са ваксинирани всички?

22

Статистик

преди 3 години

В момента Унгария и България са страните с най голяма смъртност от КОВИ19 в света!!Нормалните хора няма какво да правят в тая чумава територия!!

21

Анонимен

преди 3 години

Има спешна нужда от разстрел на членовете на нощ...

20

Анонимен

преди 3 години

Е не може всеки да си влиза у нас какнто си иска, а пък ние не с ПСР тестове, ами с извънземни паспорти да влизаме по другите държави! И освен това, като пуснете *** и пульо и подпалите държавата за 2 месеца, колко месеци останалите бизнеси ще плащат лапането на черноморзци. Пък и не се надявайте на сезон. Към нас плават няколко миноносеца и чудовищно оборудвани с всевъзможни военна техника кораби. Да не мислите че някой ще почива на военен плац. Надявайте се!

19

Анонимен

преди 3 години

Ако отиваш на море за плюскане- Турция! За плажове - Гърция. На нашето черноморие- защото е наше и сме си у дома! И защото не отстъпваме по красота и природа на никой!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че ако пуснат румънци трябва да пуснат всички. А господарите зад океана искат точно обратното, никой да не пътува никъде и масови фалити и зануляване на всичко!

17

Анонимен

преди 3 години

Хвърлете му малко пари от джипката на тоя хотелиер и му запушете устата. Не искам мърморене че идват едни 50 милиарда ??? За пътуване от ЕС

16

Анонимен

преди 3 години

Статията е пълни дрънканици. Румънците си анулираха резервациите заради задължителната карантина която трябва да спазват след завръщането си.

15

Анонимен

преди 3 години

Прави ми впечатление, че от година на година цените се вдигат, а качеството на храната и обслужването пада. Семейните хотелчета и кръчмета поддържат малко по-високо ниво. В Гърция е по-добре, но там на много места няма фин пясък като нашия. Все с нещо трябва да се правят компромиси.

14

Бат Бил Петжито

преди 3 години

Искали ваксинация за служителите... кой ше ваксинират като си уволняват персонала в края на сезона, а за тази година още не са наели нови заблудени хора???

13

Проблем №1 на морето

преди 3 години

е липсата на опитен персонал.Няма да го намерят...

12

радомир

преди 3 години

Какъв летен сезон ги гони от 1 Май? Имате ли идея какво ще чинат туристите които се подлъжат и отидат на море по това време?В Бг-то времето става за море чак след средата на Юни и то при късмет.

11

Анонимен

преди 3 години

Логично с тези цени по добре до Дубай да скокне човек на почивка

10

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде,една проскубана кокошка обяви че летният сезон започва от първи май,какво значение имат тук някакви си анулирани резервации?

9

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Тук хотели неголеми и къщи за гости посрещат първите си туристи на 1ви Май.Да фалират казвате?! Я...пак.. И ...пак...И ... пааак...Продължавайте със сухите тренировки за фалитите...безкрай...

8

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по-добре да изгоним чуждите туристи, то и без това тука идват най-бедните и неплатежоспособни нагли нахалници.

7

Kiro

преди 3 години

Няка да се направи като миналото лято, да няма тестове за чуждите туристи и всеки да идва тук на общо основание. А после на есен да ни вкарат строги мерки и да затворят всичко за да се реши проблема, но това като няма туристи.

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до 1Обзор се отцепва към Варна и е правилно.като отделян и Сл.бряг от Община Несебър - фалита е ясен.Останалото дето е ти сам не си вярваш е бла.бла-бла.

5

Хах

преди 3 години

Ако свалят цените с 20-30 процента ще има резервации от българи, ама нали са на принципа ден година храни