19

Добре де

преди 3 години

какво толкова е станало!?!?!??

18

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Да бе той пешеходеца винаги е предимство, някой даже си пресичат Цариградско, че не им се слиза по стълбите.Аз съм и шофьор, и колело карам, и съм пешеходец и се оглеждам по 2пъти на зебра.Тая тръгнала С ВНУЧЕ да пресича и не видяла камион.Нали ги гледам как зяпат телефона и ходят като зомбита.Поне за детето да мисли, като не пази себе си.Не съдете водача,че на всеки може да се случи.

17

Анонимен

преди 3 години

Оставка! Долу ГЕРБ!

16

Анонимен

преди 3 години

С Тюфлека от Банкя 12 г държавата замяза на коччинЪ !!

15

Анонимен

преди 3 години

Много си зле пиянко това ,че твойта бивша тъща не става си е само твой проблем! Прави се на интересен във Фейсбука!

14

пияница мистик

преди 3 години

Дете на баба не се дава. От личен опит го казвам. И ние с бившата така дадохме щерката на бабата за лятото да я гледа, та дъртата си решавала судоку, а детето се качило на оградата, пада и си чупи ръката

13

Анонимен

преди 3 години

Това детенце ще се травмираа за цял живот!

12

Анонимен

преди 3 години

Щом специална техника е вдигала камиона, за да извадят жената, смятай колко време е минало... А вие боклуджийски камион да дава мигач виждали ли сте? Аз не съм.

11

До 9

преди 3 години

Няма да условна "колата убиец" е общински казанджийски камиони не джип в стил 100бона и горе.

10

Анонимен

преди 3 години

Защо този камион се движи през деня?

9

Ай

преди 3 години

До Вуйчо Ваньо Пешеходците са с предимство на кръстовище, вуйче. Отиди и разгледай местопроизшествието, виновен си е шофьорът, че не е гледал, но най-виновни са от общината, че от коли паркирани навсякъде не може да се ходи по тротоара и никъде няма видимост по кръстовищата.

8

Анонимен

преди 3 години

Много нелепо, бог да е прости жената и добре, че детето не е пострдало по-сериозно ! Шофьора и с вина и без най-много ще вземе условна. Все пак сме в България !

7

Анонимен

преди 3 години

Майко мила какви глупости чета , как ще блъснеш жената бе клаксон нямаш ли на тези казанджииски камиони всичко им е неизправно мигачите им светят едва едва а извинявайте много ама който е карал камион знае ,че отгоре се вижда прекрасно!

6

Анонимен

преди 3 години

А как се стигна до 12години с премиер един просст пУжарникар?!?!Ами по същият начин както и до инцидента в Люлин.Просст българин каква друга да я свърши освен такава.....

5

Анонимен

преди 3 години

Бабата, мир на душата и, не е била нещо в ред. Как е възможно да се завре в тоя голем камион, който се вижда и чува от 30-40 метра? Кой знае за какво е "мислила". Я за готвене, я зя промоциите във някоя верига... Пази Боже! Жалко за всички.

4

Вуйчо Петьо до вуйчо

преди 3 години

Ваньо Абе наборе ,адаш къде са обаждаш ама аргументирай се малко стига с тези клишета само да си леем злобата без аргументи без алтернатива затова сме нна това дередже и нивга нема се оправим вуйчо!

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

На десен завой тя му влиза отляво, и сега шофьора виновен, че е гледал по посока на движението на камиона, че камиона му е висок, главата му гледа от почти 3м. височина и че не е предвидил, че жена, която той оптически няма как да види е решила да пресича с внучето си без да види този малък,тих и бързодвижещ се камион.Лека и пръст на жената.Детето ще се оправи слава богу.А горкия шофьор си губи работата, пари за адвокати и затвор, щото нали знаетедвижение с несъобразена скорост.

2

Анонимен

преди 3 години

Тази идьотска формулировка "травми, несъвместими с живота", я чух за първи път по путинските телевизии и лакеите на Винету не закъсняха да я пренесат на наша почва.

1

Анонимен

преди 3 години

А ние се страхуваме да живеем заради ковид ...като може всичко да те убие във всеки един момент.