55

Анонимен

преди 3 години

Лекарството е по-лошо от болестта. Умните глави, които бързаха като овце да навиват ръкавите, тепърва ще си понасят последствията.

54

Анонимен

преди 3 години

Тези скоро и лагери на FEMA на наша територия може да отворят.Натам вървят нещата.

53

Анонимен

преди 3 години

Няма ли санкция за нарушаване на Хипократовата клетва (освен тази която Господ му е приготвил)?

52

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

КУГАТ СА ВАКСИНИРАШ ТИИИ, ЖЕНКА ТИ БАЛДЪЗАТА,И ЛЮБОВНИЦАТА ЩЕ ПИЯ ЕДНА РАКИЯ ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ,,

51

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Последната новина тук: "В САЩ спряха Джонсън и Джонсън заради странични ефекти"

50

Ха ха!!!

преди 3 години

Има един много лесен начин да се убедят хората - да им се покаже 10 годишно изследване по всички правила - както за другите ваксини. И да покаже първо - че наистина действа, и второ че е безопасна!А приказките и че оказва 'имунен отговор' след 8-12 месеца е смешно! Ами то няма 12 месеца откак ги "изобретиха" тези ваксини!Междувпрочем шефа на БиоНтек скромно каза че я е измислил за 2 (два) дни! Гений, нали?

49

Ха-ха-ха!

преди 3 години

До АйПрочети биографията на Симидчиев! През по-голямата част от времето след дипломирането си е бил представител и администратор в големи фармацевтични компании. Не е практикувал медицина, освен през последните няколко години.

48

Не на ваксините

преди 3 години

Eто този с мустачките голям боклу... к е. Като иска да се ваксинира, да го прави, стига е проглушавал всички да се ваксинират. Майка ми преди първа доза ваксина и нямаше нищо, ваксинира се с модерна и сега сме в карантина. Аз апелирам, страхливите б.клуци да се ваксинират и с по 10 ваксини до края на годината. Да не карат другите, които не желаят. Добитъкът да си се ваксинира.

47

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

"Белият дом изключи да има ваксинационни паспортиСАЩ смятат, че те ще нарушат правата на гражданите"Убеждавайте си!

46

Ай

преди 3 години

До ВъзмутенКолко години сте учили медицина? Колко години сте практикували медицина? Затова трябва да приемате неговото мнение, а не той - Вашето. Това, че имаме равни права, не значи, че имаме и равни познания/умения. В днешно време всеки прочел два статуса във фцб си мисли, че знае и неговото мнение е меродавно. Еми не, не е, който за каквото е учил.

45

Оффффф!

преди 3 години

Колежката цяла година се пази с по две маски, шлемове, ръкавици, дезинфектанти и т.н. Накрая си сложи ваксина и се разболя от ковид.

44

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Докторът да ни убеждава колкото си иска.Ваксина НЯМА да си сложа.Просто нямам нужда.

43

fact

преди 3 години

сзо лови хора!а тоз им е дръжка на микрофон.

42

Анонимен

преди 3 години

Моята логика: Получаваш ваксина, задължително получаваш вирус. В другият вариант не е ясно , може и да не получиш.

41

Анонимен

преди 3 години

Ето затова не гласувах за ДБ, защото не предлагат нищо различно от това, което предлагаха ГЕРБ за справяне с пандемията. Повтарят като папгали за ваксинацията и сами не си вярват. Докато не се намери някой да предложи нещо различно, изобщо няма да им слушам гл упостите в парламента.

40

Анонимен

преди 3 години

Всички сте за затвора докторе

39

ъъъ

преди 3 години

Бре, много нагли бе! Коритаров, няколко известни медици със "сърдечен инцидент" след ваксинация, гръцкия студент, учителката с АЗ....и това са само нашумелите случаи. Колко ли са починалите "от старост", по случайност след ваксинация? И това както сме си на последно място по ваксинация.Никой да не умре поне без първа доза - изглежда това е напънът в момента.

38

Нане

преди 3 години

Тоя и депутат е станал, ще опитва ни убеждава и от парламента...

37

Врабчето

преди 3 години

Пари и власт са страхотен мотиватор!

36

Койчо

преди 3 години

Защо не допускат в медиите "отрещната страна" професионалисти?? Защо е тази цензура и постоянно нагнетяване на страх+ изразена тенденция към възраждане на фашизма... Отговор - не искам. Всеки да си вземе сам решението. Защо АЗ няма да се... bing"I Will Not Take That Vaccine" Prof. Dr. Dolores J. Cahill PHDМалко за Размисъл