108

АНОНИМЕН

преди 3 години

От нас зависи дали шепа *** ще продължават да ни тровят!

107

Китай

преди 3 години

се Изхрачи над Света, а поведението на Световните "лидери" e все едно капките са от ДонПериньон!

106

до 120

преди 3 години

май накрая ВСИЧКИ консперативни теории ще излязат верни, ама за сега ще ни трият и банватако нямаме критично мислене, яко ще ни го ......с най-малко 200

105

Велик ЖиЖинПин

преди 3 години

Бялата Раса трябва да бъде и ще бъде унищожена!

104

Анонимен

преди 3 години

Когато наложиха първия локдаун ан 13 март 2020, един независим блогър беше написал, че мерките никога няма да се вдигнат и ще бъдат удължавани с леки отпускания до безкрай. Тогава това звучеше като някаква безумна конспирация, но сега.....

103

Велик ЗиЗинПин

преди 3 години

Ние трябва да осигурим съществуването на нашия народ и бъдеще за Китайските деца Защото красотата на Китайските жени не трябва да изчезне от Земята!

102

ЗиЖинПин

преди 3 години

Управлява света от Пекин!

101

Пиф и Еркюл

преди 3 години

До Андреа СелестеИ втора година не може да се разработи лекарство за ковид

100

Андреа Селесте

преди 3 години

А как ни лъжеха преди пандемията колко сме напред в медицината и едва ли не биомеханиката чyка на вратата. А то какво стана, един грип ни убива от бой втора година

99

Анонимен

преди 3 години

Не знам мерките дали ще останат до май бе Кунчев, но е ясно, че ти няма да останеш до май

98

Анонимен

преди 3 години

А до м.май коя година ще останат мерките,или може би по-правилно е да се пита,до кое столетие?!Този номер вече го прилагат и да не стане така,че раята да не съжаляват за Борисов,който независимо от тези медицински фашисти поразслабваше мерките,воден от личните си предизборни интереси,ама сега,когато нещта са в ръцете на тези които се опиват от такава власт,която им е дадена?!Още повече,че никой не ги контролира и не знае,колко за заразените и болните от ковид-а и колко от други болести?!

97

Парадокс и Абсурд

преди 3 години

Страхуващите се от Китайският Вирус, носят Маски Произведени в Китай - без никакъв Санитарен Контрол, без никаква Регулация - Пилешкото от Полша било със Салмонела (безопасна бактерия, ако печете месото - умира веднага!!), щото го изследват, Маските от Китай - нито ги изследват за зарази, нито ги проверяват има ли изобщо стандарт на който отговарят!

96

Император ЖиЗинПин

преди 3 години

р0бе на Пекин, Купувайте Стоки Произведени в Китай с пълни шепи, щото преди да ви доликвидираме, трябва и последната си стотинка да сте я привели на Пекин. Само от токсични Маски, направихме няколко Трилиона! При това ръсиме маските с вируси преди да ги пратим на Брюксел - жалък съюз, дето и Маски не може сам да си произведе и ги купува от Мене!!

95

Анонимен

преди 3 години

Подозирам, че след изборите, Мангъров повече няма да се появи в Шоуто на Слави. Защо ли ще стане така?

94

Анонимен

преди 3 години

Мерките ще приключат, когато хората масово спрат да ги спазват. Засега няма изгледи да е скоро, като гледам как мнозинството се е свило от страх да "не го глобят"

93

Анонимен

преди 3 години

заслужава си пич- кой умрял умрял ат ваксената, ама майната им според вас, после ша почнат да *** С ваксината има кво толкоз. В любия Израел са сега само 40% от починалите /макар и малко като бройки/ са с две ваксини, имаше един анализ, че ва САЩ до месец два ще са 90% извод - с ваксина без ваксина на който му е писано умира

92

Обяснете ми

преди 3 години

като на Ид и от, как Вирус, който живее няколко часа извън човешкото тяло, продължава да се разпространява и разпространява при всички мерки и карантини?!

91

Анонимен

преди 3 години

Пандемията нямало да се овладее скоро?! Каква огромна изненада! До края на май? Каква огромна лъжа! Пандемията няма да се овладее и до другия май. Кажете истината на хората.

90

Анонимен

преди 3 години

Само този щаб остана като кошмарното наследство от Кабинета Борисов 3.Над една година неадекватни мерки.Кунчев трябва да бъде осъден!

89

.!.

преди 3 години

Добре де щом рискът от ваксинацията с ваксината с астра зенека е толкова малък, та защо ако след ваксиначия земеш та пукнеш, защо не компенсират семейството ти с някакво парично обещетение!? Така или иначе тич хора ще са малко, както доцента казва!? Ама не го правят нали! Значи колко да е малък тоя риск!? Некак си не ми се връзват нещата дето ги говорят и дето ги правят!!!