45

Българин в САЩ

преди 3 години

Управниците имат частна охрана. За това не им пука, тях никой не ги напада. Такива като Джордж Флойд стоят в затвора 5 вместо 40 години и после правят зулуми и се оплакват. Онзи дето риташе азиатската баба в Ню Норк е убил майка си и е седял в затвор 15 години вместо да е там до живот. Нормалните хора имат оръжие за самозащита, зашото полицията ще дойде след 5 минути, а това е доста дълго време да стоиш беззащитен когато въоръжен те млати и бие семейството ти. Трябва ВСЕКИ да има оръжие.

44

Анонимен

преди 3 години

Пубер, тук не става въпрос за личните ти пристрастия, а за управленски решения. Аз предпочитам бира. Алкохола в сащ даже е забранен до 21г. по закон. Като гледам даже и да имаш години на акъл си на 15.

43

ББ

преди 3 години

До SSне, време е да бъдеш искренна...плащат ти в рубли,убивате с макаров и новичок...ама пишете статии за долара и колт...и си мислите,че някои ви вярва...и ковид 19 пуснахте...и ще сме тук...ще се борим за Свободата си...кгб престъпници

42

до 46 от 47

преди 3 години

Ъъъ?!

41

Целувката на

преди 3 години

Комунизмът е Смъртоносна за всяко едно общество!

40

SS

преди 3 години

И който няма меч,нека си продаде дрехата и да си купи меч ! Само силният с оръжие спи скокойно.(цитати от евангилие от Лука) А вие уважаеми сънародници се въоръжавайте кой с каквото може.Идват лоши години.Защото когато оръжията заговорят законът мълчи.

39

Анонимен

преди 3 години

колко е нагъл, типично по либерастки- прескача Конгреса и разбира се нарушава 2-та поправка на Конституцията.Либерастията е хванала вече марионетките европа и канада и не е добре, няма кой да я спре. А двете показни акции в колорадо и джорджиа са активни мероприятия на Джо, винаги преди "важните" им речи се случва нещо, което налагало да се направаят удобните промени.Просто го е страх от народа.75 млн са наясно какво носи този военен престъпник, педофил и войнолюбец,никой не се връзва на всичките му мазни фалшиви приказки и хвалби на либерастките им медии..

38

ББ

преди 3 години

хаха теоретично си представете,че в русия и китай има опция свободна подажба на оръжие...а замислете се...ония на литър спирт с калашник в ръка...

37

SS

преди 3 години

До 34. Докато аз съм жив тя ще стои тук в България.И моля придържайте се към темата?

36

Анонимен

преди 3 години

Тоя още ли живее в оня бункер под Капитолия.

35

Анонимен

преди 3 години

Джо Байдън е металист.

34

Морски

преди 3 години

Моята първа пушка. Това е слогъна на реклам на марка пушки в сащ. Там има милиони тонове оръжие, по къщите, много е късно за разоръжяване...

33

Анонимен

преди 3 години

Лимонадения Джо, агитира за постепенно разоръжаване на средния янки.

32

Бог да Пази

преди 3 години

САЩ от Комунизмът!

31

Анонимен

преди 3 години

До SSПретенциите нямат значение генетичният *** да бъде разкаран от Българската територия.

30

Анонимен

преди 3 години

На дядо Скруч изобщо не му пука за жертвите. Просто го е страх от народа, който измами на изборите.

29

SS

преди 3 години

До 28.Какво ми предлагаш? Да разкарам бирманката и да взема татуиран бг ***?С голяма уста и безброй претенций ? А вие май по чисто български нещо завиждате?

28

Муахаха

преди 3 години

Трюдо е син но Фидел Кастро - майка му е любовница на Кастро! Китайската Армия вече е в Канада и чака знака за нахлуване в САЩ!!

27

Анонимен

преди 3 години

До SSРазкарвай я бързо от България.

26

SS

преди 3 години

До 17.Жена ми не е виетнамка а е от Бирма (Мианмар) Правите ли разлика?