21

Анонимен

преди 3 години

ДПС е европейска партия,без ДПС сте загубени,това са фактите!Партията на Слави е враг на България и не е европейска партия,ще ни съсипят държавата и населението,махайте Слави от политиката докато е време,ще ви превърнат във втова Украйна!Глу паци!

20

Мяу

преди 3 години

Реално ДПС не би могла да влезе в българския парламент, ако машинациите им се отразяват реално от ЦИК.

19

Bp

преди 3 години

Колкото и да са секциите, те пак ще дойдат в БГ в някое село от 1 човек, ще се регистрират незаконно, а нашите власти ще се правят, че нито лук са яли, нито лук мирисали. Изборите са тотално сбъркани и затова трябва да се изготви нов изборен кодекс и да се отиде на нови избори.

18

Вр

преди 3 години

Важно е, че ЦИК не ги отчита като недействителни/ фалшиви/, защото са налели и на Герб %.

17

Анонимен

преди 3 години

Духайте супата

16

Анонимен

преди 3 години

Не съм чул нормална новина свързана с турция

15

Анонимен

преди 3 години

Какви избори, кви пет лева, те български не знаят, а щели да гласуват.Гласуват за дпс, по команда и срещу заплащане.турски лъжци и измамници.

14

Анонимен

преди 3 години

Бюлетините от турция са фалшифицирани и не отговарят нито по брой, нито по квоти на истинските бюлетини, нито на правилата на гласуване.Това е вратичка през закона, прокарана от доган, целяща да налее гласове за дпс.Някой още да не е разбрал?

13

Анонимен

преди 3 години

Купеният турски вот трябва да бъде забранен със закон.Това е подмяна на гласът на българите, за сметка на турците.В турция българи няма!

12

Анонимен

преди 3 години

Гласовете от турция са фалшиви и това не е от вчера.Няма и 2 % реални гласове.Крайно време е да се сезира ЕК за купен вот, това е намеса в ъв вътрешните работи на страна от ЕС!

11

Bp

преди 3 години

Гласуването с хартии трябва да бъде забранено!!!Да , ама тогава статуквото не може да преправя протоколите!!!

10

Bp

преди 3 години

На тях ще им платят и самолет само и само да дойдат. Това, че секциите ще са по_малко, а те не са по_малко, няма да реши проблема. Проблемът може да се реши единствено с машинно гласуване, където машините са на български език и който не знае български или е неграмотен е аут!!

9

Истина

преди 3 години

Нищо чудно че има нарушения и измами в изборите, иначе нямаше как пак ГЕРБ да победи, нито ДПС да управлява в няколко общини с години. а колкото за това че ислямистите винаги гласуват за техните народи само,така и в ООН затова и винаги в полза на ислямските терористични групи като Палестианска автономия вместо да гласуват за истината и за най-достойния кандидат. И понеже арабите са мнозинство в ООН вместо да защитят Израел и християнските народи според истината, те финасиат ислямския тероризъм

8

Анонимен

преди 3 години

"за чалгаря ли да гласуват или за шкембелиите с джуджето?"Не, няма да гласуват ВЪОБЩЕ! Хора избрали да живеят другаде да се борят за тамошните си права за гласуване!

7

Анонимен

преди 3 години

Само едно нещо мога да ви кажа!!! СЕГА чалгаря, като махне ограничението от 35 секции извън ЕУ и от Туркие ще дойдат 100 000 гласа, както преди това ограничение!Нищо не може да направиш срещу тази организация освен МАКСИМАЛНО ограничение на избора извън България! Товае чужда държава, която всъщност подкрепя тази машинация! И всъщност АЗ ЖИВЕЯ ТУК И ИСКАМ САМ ДА ОПРЕДЕЛЯ СЪДБАТА СИ, А НЕ НЯКОИ ИЗБЯГАЛ И НЕВЯСВАЛ СЕ ТУК ОТ ГОДИНИ ДА МИ ОПРЕДЕЛЯ ЖИВОТА, ПЪК И било от Германия,УК,УС и където и да е

6

Анонимен

преди 3 години

С машините винаги има машинации.

5

anonimen

преди 3 години

А вие какво очаквахте,да гласуват за други ли,разбирасе ,че ще гласуват за ДПС

4

Асан КарагъзЪ

преди 3 години

Турция е от държавите, в които двойното гражданство е забранено. Изключение е направено само за нашите изселници. Познайте защо!

3

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А не...няма;който вярва в...щъркели знае!

2

баба мара

преди 3 години

затова забрана за гласуване на чужди граждани с бълг документи както и да сепрекрати издаването на бълг документи в турция българи няма не желая бългетн партия да ми определя живота