14

Анонимен

преди 3 години

Не може да е по-лош сезона Входа в Албена го свалиха от 20 на 10 лвВход -само за да влезеш....Дръжте си морето , ако не ни пускат в Гърция , ще ходя на планина , прохлада , сянка , биричка ,приятелки....

13

бг турист

преди 3 години

И тази година сме в Гърция.

12

Анонимен

преди 3 години

Абе тия Мамалиги не чуха ли,че кокошката министър Мариана Николова каза,от първи Май откриваме летният туристически сезон!

11

Анонимен

преди 3 години

До WTFОнзи с мазната коса нали постоянно натискаше и заплашваше да им отварят заведенията и Боцко го хвана шубето та клекна като се надяваше да спечели гласове. Затова и мерки нямаше като за свят. Само мижи да те лъжем. Сега берем плодовете

10

Да фалирват

преди 3 години

Ами да фалират. И не седят съдбите на обикновени хора защото един кадърен барман или готвач е добре дошъл и в Гърция и в Испания. Т.е. само някакви анимационни герои на прехода ще тебе да си продадат хотелите на безценица или ЧСИтата ще им ги продадат.

9

Dd

преди 3 години

Накрая ще посрещаме гости от Столипиново и Факултето. Щото като има ограничения заради коронавируса всички реват и скачат. Сега като имаме по 3500 болни на ден, ревем и сигнализираме правителството. Да не говорим за качество на услугата и типичното бг кожудерство. Да не говорим за персонала и неговата заплата и мотивацията му за работа. На всичко отгоре сме и с визи за руснаците и гоним техни хора от страната. Чакай сега бабета от Англия и Германия да ти правят сезон

8

WTF

преди 3 години

Като месеци наред обществото се съпротивлява срещу мерките и не успяхме да притъпим броя заболели, напротив ние навлизаме в нови върхове! Та с такива показатели, кой луд турист очаквате от чужбина да дойде в България? Ама нищо де, отваряйте всичко! Може пък някой и да се излъже. Ако имахте малко акъл в главата, въобще нямаше да разхлабим мерките Февруари и Март, а чак средата на Април. Сега бройките щяха да са нищожни и нещата с ваксините щеше да изглежда супер. Да ама не!

7

Анонимен

преди 3 години

Тези велики предприемачи ще искат държавата(народа) да плаща PCR тестовете на гостите им.

6

Вие за мутрите не

преди 3 години

берете грижа.Мутра фалирал...?!На брега се въртят мнооого пари, прани препрани, а грижата за клиента, който е наистина Цар - забравете !Скоро на Шмъркало бийч пак ще се съберат почитателите на белия прах.Пак ще има думба-лумба по цяло нощ, въпреки закона за шума.Мила Родино...забравена от Бога !

5

Анонимен

преди 3 години

Кво ревете да ви спасяват бе. Аз съм против с мойте данъци да ви помагат. Нали ревахте да ви отварят докато бройките гърмят. Отвориха ви. Ся си сърбайте попарата. Ае у лево, мрънкалници.

4

Анонимен

преди 3 години

Ми спасявайте се ве.Кога ляхте бетон,лапахте кифтаци и купувахте жипки за по вагон кинти не плащахте застраховки и не заделяхте за кризисни времена, са що требе да ви наливат кинти от данъците?

3

Чакай бе,

преди 3 години

Бойко още ли е премиер?

2

аз

преди 3 години

Миналата година един ресторантьор от черноморието ни беше изхвърлил туристка от ресторанта си защото е рускиня............ сега, в тази статия чета че съседите ни разчитат основно на Израел и Русия за туристи.............. А разберете се какво искате накрая. Англичаните много се напивали и правели золуми, Германците били много стиснати, Поляците били надути, Украинците вече могат да дойдат в България само като работна ръка........... раберете се какво искате и какъв маркетинг очаквате

1

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Който предлага най-ниски цени за продукта, той ще изкара нещо...Платежоспособните клиенти бяха изгонени от мутрите, липсата на каквато и да е сигурност, корумпирана полиция и т.н. ..................................................айде със здраве !