70

Шарлатан Александров

преди 3 години

От поредицата бележити ***. Липсва "професорката" и онзи известен "математик".

69

ХАХАХХАХА

преди 3 години

Храненян Герберанов си изработи иднеска надника да похвали двата ТОП човека на ДПСту Доган и Делян.

68

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Харалан вече на 50 % е в партията на Слави. А какво стана с Гърневски - той да не пише стихотворения в чест на Слави Трифонов и да пее в 7/8 ? А Антон Тодоров дали не се готви да танцува в балета?

67

Анонимен

преди 3 години

До БузовТелешки варени!

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа мен чалгаря Слави никога не ми е харесвал и ми е бил противен и преди 30 години и сега също, дълбоко се съмнявам в тези гласове дали не са просто откраднати и фалшифицирани , нали затова Слави пусна и уж че иска 78 стотинки, а им е събрал данните,т.е. някои професионалисти са ги откраднали в полза на Слави. И не съм гербер,но не понасям предателя Слави,той винаги е предавал България и е алчен егоист!Абсолютно нищожество

65

Dinosaurus

преди 3 години

До Боко няма да е премиПусни си чалга и си затвори пл*валника, преди да са ти го раз*рали на Славчо сценаристите. Щото от Дълъг премиер освен от трите най-дългото друго няма да получиш.А ако последват нови избори, в канала оттичат и Трифонов, и "Мутреса вътре" и ДБ ... и вие, дето ги ни ги натресохте като "алтернатива на статуквот"Пий две бири и чалгата да свири, че после следват яйца и домати...по главата ти

64

Бузов

преди 3 години

Какви езици владее Слави?

63

Анонимен

преди 3 години

Хранилане, свърши бокова..та хранилка, да ти,е ясно, много злъч срещу Слави в изборната нощ изсипа, разбираемо- ще секнат паричките от банкя

62

Анонимен

преди 3 години

Пян Гъ,Страданието ти забавлява.

61

хмм...

преди 3 години

Абе много активен тия дни социалният антрополог Харалам, каквото и да значи всъщност професията му!

60

Пян Гъ

преди 3 години

Тук има големи оптимисти, гледащи в само в пъпа си. Аз пък ви казвам, че кабинет без ББ/ГЕРБ е НЕВЪЗМОЖЕН, нито пък файтонджийските партии (*** и с-ие) имат интерес от нови избори, щото може и да не прескочат. И кво остана? Кой как да се оправдае пред електората си, че требен да се наведе и да целуне ръка.

59

до протестърите

преди 3 години

след СГАФЧО и след служебното частно на Черепа правителство назначено от фигуранта ще има и БОРИСОВ 4 и БОРИСОВ 5

58

Анонимен

преди 3 години

Целта на подобни "социолози" е да докарат до оргазъм управляващите

57

Анонимен

преди 3 години

Сбирщината ГЕРБ спечели тролчетата продължават да говорят за Слави.Алооооо нали ГЕРБ спечели какво ви е виновен Слави за ниския резултат, нали сте най харесваната партия и най успешно управлявате.Вече четвърти ден Слави бил такъв, чалгар спрете се и търсете грешките при вас и по специално при некадърника от Банкя.

56

Българист

преди 3 години

Този дебел некадърник, добре захлеби покрай батя ви от Банкя..щом чуууука жената на Лубчо Пенев от тирето, значи хубави парички изкарва покрай властта. Даниелка Серданова голяма бръмчалка излезе щом си ляга с тази лоена топка...Г-н Лайняяян сега ще яде кожа от умрял *** след изборите! Швайне!

55

Предстои

преди 3 години

...Орешарски 2. Пазете банките със спестяванията на хората, които все повече намаляват. За разлика от парите на големите играчи, които все повече се увеличават.

54

Анонимен

преди 3 години

Мили герберски тролчета, какво ли ще пишете след два месеца когато премиер ще е друг човек и Борисов ще са го предали 2/3 от сегашните гъ...зо лиз..ци? Гъ...золизци дето ще се надпреварват да говорят по телевизийте колко лошо е било с Боко.

53

Анонимен

преди 3 години

Не виждам кой от опозицията ще иска да управлява в тази каша от епидемия и икономическа криза. Само ще съскат ,като отровни змии срещу Борисов и накрая, пак той ще вади горещите кестени от жаравата.Всеки друг ще се страхува от провала си ,който е гарантиран...

52

Хаха

преди 3 години

Единият е певец......., а актьора....пенсионер, кандидат затворник. А теб не те ли е срам харлане да взимаш пари от престъпници?

51

Обективно

преди 3 години

А дали не си правите сметките без кръчмаря??? Не дойдат ли Големите Европейски Пари - Всички сме в канавката!!! Някои - само по червени бикини, над.упени към то Путин.