39

анаЛизатор

преди 3 години

Гледам снимката и си мисля,тия защо си крият лицата...?ДАли пък не е от срам...?НАДАЛИ...

38

Анонимен

преди 3 години

Нашите тъппи власти се радват, че мечката играе у Русия, а тя идва у нас.

37

бля...бля..бляяя...

преди 3 години

демокрация,свобода,човешки права и винаги накрая ИЗПЛЮВАТ КАМЪЧЕТО:..."Права на лесбийките, гейовете, бисексуалните, транссексуалните и интерсексуалните (LGBTI)"...ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН!!!

36

Сат Н

преди 3 години

Всичко това стана под диктовката на един дебел комунистически к *** от село Банки, Софийско.

35

Сата НАТО

преди 3 години

Всичко е вярно, затова и мястото на гербаджиите е в затвора.

34

БПФ

преди 3 години

"...българските власти са поставили някои ромски общности под задължителна карантина и са ограничили строго тяхното придвижване..."А трябваше да ги оставят да разнасят заразата ли? А какво ще каже Амнести за това, че цялата ямболска болница бе пълна с коронясани ромове, които отказваха да спазват мерките, защото "нищо не ги ловяло" и защото "Исус ги пазел"? Или че друсаха гьобеците в К-19 отделение, докато българи умираха по стълбите на болницата? А че са неосигурени, но ползват здравна помощ?

33

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Радост, че отмина старата година ! Нова наближава - здраве да ни дава ! Нашенци пътуват, добре си празнуват. Ядене - обилно, пиене - стабилно . Тези магистрали пак са се скапали. Камъните падат - "маските" не падат. Във страната димна пеем си пак химна, че сме в " земен рай " - вече не се знай. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани.

32

Точно

преди 3 години

Зиг заг ше ми дава наклон

31

Анонимен

преди 3 години

Дискриминираните според тези винаги са някакви ненормалници тинята на обществото.

30

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Поема за Петър-Емил Митев : П-Е е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: Турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши, коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на витошаря: "Само от спортист в планината ти ще се спасиш , защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.". Автор: Георги Илиев Митев. София (2014).

29

Засрамен

преди 3 години

Развълнувах се...

28

Анонимен

преди 3 години

Тия май говорят за мнозинството, защото вече ромите отдавна са мнозинство благодарение на управляващите ! Освен това отдавна няма никаква разлика между циганнни и роми! Еднакво са се насралли и в двата случая!

27

Анонимен

преди 3 години

Оффф тия да отидат да го кажат на франсетата и немците, които също са вдигнали ръце от хиндусите, но ги е страх да кажат гласно, че да не ги обявят за расисти.

26

Анонимен

преди 3 години

Не който не му харесва тук е свободен да напусне има милиони по света. Да, ама западняците искат предимни добрия човешки капитал, останалите ни поучават да си ги отглеждаме на гърбовете.

25

Анонимен

преди 3 години

До 21Ти май си стресиран, а не репресиран ! Намали стимулантите и избягвай депресантите !

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Най-добре да отидат в Индия, Пакистан или Бангладеш, там няма да има нужда да се интегрират и ще се чувстват във свои води.

23

Анонимен

преди 3 години

Какви са тия осем жени, убити от март до май? Други правозащитници говореха за 30 жени, убити тази година. Как само те знаят за тези "убийства"? Амнести е паразитна организация изцяло с политически цели, както и повечето НПО-та.

22

Анонимен

преди 3 години

Тези са същите *** като Дойчо веле.

21

Анонимен

преди 3 години

Ами че спряганият за нов Премиер е доказан расист. Той открито защити хладнокръвното убийство на ром от един доктор, защото му влезнал в гаража за да му открадне чистачките на колата !

20

Анонимен

преди 3 години

Амнести да основат партия и спечелят изборите тогава да ни дават наклон на.