38

Анонимен

преди 3 години

Е ТОВА ВЕЧЕ ГАРАНТИРА ЧЕ БОРИСОВ НЯМА ДА Е ПРЕМИЕР.

37

до 38

преди 3 години

До СтрахилКъде си тръгнал към Русия , да не мислиш, че можеш да командваш САЩ или Русия , още пред 89 година миналия век ,Горбачов каза разкачвайте се от нас и се оправяйте сами.Да не мислиш ,че българския народ прави перастройка , направиха го Русия.Или казано не българите зарязват Русия , а те нас и не можеш да заповядваш на Путин какво да прави.

36

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Върнах си предаването на Коритаров по тв Европа от 5април.Може да го намерите в мрежата.Ми човека едвам говори...Баща ми(над 60г) ме пита дали да се боцка...Казах му, че тва е личен избор.Всеки да решава за себе си.Ако е писано да се удавиш няма да се обесиш.Като ни изтече ВРЕМЕТО ще си отидем, но аз лично няма да се боцкам.Не агитирам ЗА и ПРОТИВ- всеки си има глава и си пати от нея.

35

а е 39

преди 3 години

с Астра ще таковат старото, не си разбрал

34

Анонимен

преди 3 години

...ама с Астра Зенека!

33

Страхил

преди 3 години

Ваксари вие загубих те. Вече имаме нормално правителство което обешта че ще забрани всекакви ваксини във България, ще излезем от нато и ес, ще се варнем към майка Русия и ще изгоним всички западни компаний. Кеф ми капе от сарцето като гледам как гербопетеците *** на умрело.

32

до 32

преди 3 години

Тези вече са получили ваксина , дали с астра зенека, незнам .Но не са спазили новата мода да си правят селфи, И аз също не знаех, че е толкова модерно да се прави селфи.

31

Анонимен

преди 3 години

Наистина е странно това с Кориторов. При ковид не може да нямаш абсолютно никакви симптоми и изведнъж да получиш сърдечна недостатъчност, както си работиш. На мен ми мяза на ефект от астрата.

30

Новото правителство:

преди 3 години

"А мандра за газиран цвик, не щете ли?"РР: За съм!

29

Анонимен

преди 3 години

Слави ще мине без ваксина , той е болен от Кодид и не може да получава ваксина.

28

Анонимен

преди 3 години

Ефтиното кафе за бившите от хунтата.

27

Анонимен

преди 3 години

Първо обаче цялото правителство на Борисов воглаве с целият Щаб трябва публично да се ваксинират и то не с коя да е ами с Astra Zeneca!

26

Пъчи

преди 3 години

На мен ми се иска пак да напишат десет страници за това колко безвредни и безопасни са " ваксините". Това ме успокояваше и ми ставаше хубаво. Сега само като пишат за "надвишава рисковете" и ми е тревожно и не ми е толкова хубаво.

25

Зрител

преди 3 години

Боцнете Мая първа - тя харесва да я боцкат

24

Анонимен

преди 3 години

Дрън дрън мъжки яйца.Дори и господ да се ваксинира, аз нема.

23

Страхил

преди 3 години

Не на нас тия. Ковит изамамата лъсна. Затова избрахме Слави. Първо ще забрани ваксините, а после излизаме от нато и еврейскйят съюз. Край на неравенството.

22

До 24

преди 3 години

Ами покажи къде е заповедта за задължителна ваксинация, Умнико???????? Обаче знам, че преди 50 години.отказ от ваксинация на деца се наказваше с акт на родителите от здравната инспекция!

21

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните ковизомбита защо искат и аз да се подложа на експериментална терапия? Нали са защитени на 96%, че и повече? Що все си врат маскираното носле дали и аз съм се боцнал?

20

До 15

преди 3 години

Цитирай изказването, че аз съм в Австрия, знам перфектно немски и не съм го чул! Обаче тук се ваксинира.масово, по желание и има много желаещи! Организацията е перфектна!

19

Анонимен

преди 3 години

До До 11Умнико,не споря,че има вирус,и че някои хора го карат много зле ,и умират,но мерките ,и тази мания с ваксините,които не са изпитани,а някои не са дори ваксини,а генна терапия е здравен геноцид.