47

от 59

преди 3 години

Вероятно ,ще кажеш тези които са неграмотни на български ,но са грамотни на други езици и съответно са грамотни и в математиката.Предлагам ти един експеримент , грамотен си на български имаш способност да разпознаваш символите.Опитай с китайки ,не да го разбираш а да намериш в дадена страница йероглиф или поредица от 5 йероглифа които ти е даден.Нямаш проблеми нали.Значи не говорим за това.

46

Анонимен

преди 3 години

ДПС имаха с около 150 000 по-малко гласове, БСП също имаха с около 500 000 по-малко гласове, ГЕРБ също имаха по-малко гласове,патриотите не влязоха и това е направено умишлено в угода на Слави, сега натискат Бойко и политиците ни заради Слави и не им разрешават да се обединят както си искат без Слави,те не са свободни, но влезе ли Слави в парламента ни, ще се превърнете във втора Украйна, това не е българска или европейска партия, а партия на Байдън.

45

до 53

преди 3 години

Аз лично гласувах машинно , много удобно и бързо ,отне ми по малко от 3 секунди.Ако трябва да чета ,няколко листа информация ,за да намеря изречението което ме интересува, едва ли ще се нарече бързо така премахваш най голямото предимство на машинното гласуване а именно бързината.Номерацията не се прави ,за да помага на неграмотниците а за да ориентира по бързо къде е твоята информация.Още повече ако не разпознавам символите- неграмотност , числата също са символи не само буквите.

44

mengele

преди 3 години

значи всяка четвърта е фалшифицирана в полза на ристаки ***

43

Анонимен

преди 3 години

до46 Ти у ред ли си? Какви ги пишеш бре? Европа да ни "помагала"? Та тя само на др Борисов ли е склонна да "помага"? За Америка е ясно! Борисов е неин проект!! Ти май нещо или не схващаш,или манипулираш хората тук,и то съвсем зъзнателно! Идеята е,че от години почти 31г.Нещата са едни и същи!! Демокрация сме уж.А ни клатят едни и същи партии и хора! Така както беше през комунизма! Ти него "помниш " ли го? Щото аз да! Времето на комунистите пребоядисани свършва! Новото настъпва и няма спиране! -:)

42

Анонимен

преди 3 години

Хората не вярват на друго,освен на ръчно отбелязани протоколи, всичко останало е лъжа и измама! С машини фалшифицираха неотдавна изборите в щатите и Тръмп загуби изборите,защото бяха фалшифицирани.

41

Анонимен

преди 3 години

Според вече една минала анкета, за герб ще гласуват високо образовани хора, а то всеки шести е гладувал с машина. Майтапа настрана, в моята сексия имаше само една машина, на която се губеше много време. Трябва да са по някоко в сексия, за да могат повече хора на веднъш да гласуват машинно.

40

В село Некое си

преди 3 години

дето всички 100 % са гласували машинно за ДПС сигурно са завършили в Кеймбрич и Сорбоната - най-интелигентните и грамотните хахах

39

АнонимеН

преди 3 години

До МдаКАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ ТИ ***!!ТОЧНО НЕГРАМОТНИТЕ ОТ ДПС ВСИЧКИТЕ ГЛАСУВАХА МАШИННО В СЕЛО ЗОРНИЦА!!----НАТИСНИ НОМЕР 9ГОТОВОМАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ Е ТОЧНО ЗА ТЕЯ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПИШАТ И ЧЕТАТ!

38

Анонимен

преди 3 години

Ако Слави вземе властта и от Европа няма да могат да ви помогнат и спасят!Това не е българска или европейска партия,но притискат нашия ББ да приеме фалшифицираната победа на Слави.Хора, гласувайте за който искате,само за Слави - не! Ще ви откраднат окончателно държавата и ще я превърнат във втора Украйна,не приемайте Слави като управляващ и концентрирайте гласовете си в големите партии,за да не се разпиляват гласовете и ви прекарат!

37

АнонимеН

преди 3 години

До АнонименПРЕСТЪПНИЧКЕ!! ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ОРГАНИЗАЦИЯ!ДА ПРАВИ ИЗБОРИТЕ МНОГО ПО-ЛЕСНИ ЗА ФАЛШИФИЦИРАНЕ ТОВА ПРАВИ МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ КОЕТО Е 1200% ИЗМАМА ЧИСТА! И ТО ДОКАЗАНА ИЗМАМА ЧИСТА!

36

Мда

преди 3 години

Машинното гласуване ще е необходимо по-нататък,чрез него могат да се елиминират неграмотните и незнаещите български език.

35

Анонимен

преди 3 години

До Истинатаебезпощаднав САЩ ползват машини за гласуване повече от 100 години

34

Предлагам

преди 3 години

само с машини да се гласува и избирателите въобще да не се занимават да се разкарват до секциите. Въвеждат си от комисията каквото е нужно в машините и накрая им излиза протокол и готово. Няма нужда взаимно да си губим времето. Всеки си има някакви ангажименти.

33

Анонимен

преди 3 години

Слави е най-лошото , което може да се случи на България, той не е получил никакви гласове, народа беше измамен, а политиците ни притиснати,zapla6eni! Слави ще ви предложи кървав Майдан,русофобия,agresia или ще ви вкара във конфликт,война,за съжаление,това не е българска партия,а партия на Байдън!

32

Истинатаебезпощадна

преди 3 години

С компютри можеше да се гласува още 80-те години но дори и в Сащ не се прави защото и там за ДП глссуват негрсмотниците от гетата както и тук затова и в 25-ти век пак ще пускате хартиики като в 19-ти век.

31

Умник

преди 3 години

Изпратете повече машини в чужбина където има много българи и решете проблема. Може машината да се съчетае с четец на лична карта или паспорт, скениране, излиза декларацията, потвърждаване, излиза менюто, гласуване. 2-3 минути. Да се спрат безумните опашки

30

Анонимен

преди 3 години

Машинното гласуване не прави изборите по-честни или не води до измами. Прави ги по-лесни за преброяване на гласовете. На следващите избори трябва да е само машинно. Моля троловете да не пишат с големи букви.

29

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 30ПРАВИЛНО ! ИЗБОРА НА БОРИСОВ Е ПЪЛНА МАШИННА ИЗМАМА!

28

АнонимеН

преди 3 години

МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ВИНАГИ ЩЕ Е СИНОНИМ НА ЧИСТАТА ИЗМАМА!!!МАШИННО МОЖЕ ДА ИМА САМО АКО ЧИПА С КОЙТО СЕ ГЛАСУВА СЪХРАНЯВА ИНФОРМАЦИЯТА ЗА КОГО Е ГЛАСУВАНО !