14

Анонимен

преди 3 години

Що да не плащат данък печалба?? Ако имат малка печалба, ще платят малък данък. Съвсем го удариха през просото нещо... А искат ли да им съберем парички с СМСи цяла България, за да може да им възстановим печалбичките, а?

13

Анонимен

преди 3 години

Хе...много искате ,че трябва да се кланяте на Трифонов )

12

Анонимен

преди 3 години

До някой 7Да, защото болните си седят вкъщи съвестно, нали? Особено пък ***... Той е крайно съвестен и все мисли за другите... Не кашля като магаре по тротоарите, носи маска съвсем правилно (а не под носа или брадичката), и не се бута в тебе на опашката пред касата в магазина, нищо, че табелата "Спазвайте 2 метра дистанция" го удря по носа....

11

Анонимен

преди 3 години

До 4 Тези термометри с които мерят са гола вода. При безконтактните има голяма разлика от действителността. Особено в студените дни. Ако имаш 37 когато е студено и си изложен на студ,след премерване в главата ще ти покаже 36 градуса и се водиш здрав. Ако пък е лято и те е напекло може да покаже 38 градуса,а да си 36.5. Тъй че не вярвай какво показват.

10

Анонимен

преди 3 години

Тия па искали да не плащат данък печалба, егати наглярите. Кой е казал че в бизнеса винаги трябва да си на печалба, има и загуби.

9

Анонимен

преди 3 години

При цените, на които си спомням че продаваха парцали и "модни" *** тия в моловете, е чудно как не могат да се хрантутят сами поне за 100-тина дена без да работят... Продаваш една оръфана блузка за 500 лева, ама явно няма как да спестиш някой лев за черни дни...

8

до 7

преди 3 години

Сериозно ли даваш за пример Швеция?!Аз разбирам, че езици не владеете, но, ако не четеш чуждестранна преса и най-вече от самата страна, седни си и мълчи.

7

някой

преди 3 години

Швеция беше единствената европейска държава, която предприе разумни мерки срещу пандемията.Много малко забрани - например да няма масови концерти и фестивали, струпване на голям брой хора, това трябва да се забрани.Останалото е препоръчително - носене на маски, само ако си болен или имаш симптоми. Карантина няма. Който е болен да си лежи в къщи.Знаете ли сега колко болни се крият за да не ги вкарат в домашен арест? Много от тях щяха да се лекуват в къщи, вместо да ходят по магазините болни.

6

МЗ и РЗИ

преди 3 години

Ей сега ще отворим МОЛ-а. Само почакайте заразените на ден да са по 10 000 и ви отваряме веднага.

5

House M.D.

преди 3 години

Какво означават думите "ритейл" и "фасилити" в превод от суахили?

4

до 1

преди 3 години

А също на входовете на моловете да се измерва температурата на влизащите както е в много други държави по време на пандемия.

3

някой

преди 3 години

Лошото сега е, че дори да се състави служебно правителство, то няма да има правомощията на досегашното на Бойко Борисов.Неговата главна цел е само подготвянето на предсрочни избори.Мерките досега видяхме че са доказано неефективни.Каквото и да правим, вирусът ни настига.Не съм фен на Мангъров, но колкото и да се пазиш от вируса полза няма никаква.Не е нужно ти да го търсиш, за да се заразиш нарочно.Той сам те намира. И колкото повече бягаме от него - толкова повече мутации!

2

До 1

преди 3 години

И да се трупат тълпи пред входа, нали?Много умно!

1

Анонимен

преди 3 години

Защо не се гласува на входовете на моловете да има пропускателни машини и в момента в който се надвишат допустимите според площа лица в обекта, да не могат да се допускат повече. Има си варианти, но никой не иска да измисли и предложи нещо рационално, защото в крайнаа сметка по-добре да инвестираш и да работиш, отколкото да си постоянно затворен с неясно бъдеще. За фитнесите чесно казано, не виждам вариант да бъдат безопесни, всеки там пръхти, пуфти, поти...