105

До133

преди 3 години

Воля на народа, ли? Купен вот както и на предишните избори.

104

Това не Мая Манолова

преди 3 години

Това е Волен Сидеров. Маскирал се е като Манолова.

103

костадинка

преди 3 години

Ако не беше вота от чужбина беше ясно,че ГЕРБ пак щеше да спечели,защото навсякъде малцинствата гласуваха за 28. Голяма неприятна изненада се получи.

102

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха изборните измами в края на преброяването, сигурно и Божков щеше да влезе в Парламента. А на ГЕРБ едно 3-4% са от СДС и то най-фашистката част - такива като Георги Марков и Евгени Михайлов. Не е ясно на какво отгоре Винету продава чалъми - най-тъмнодесните и антинародни елементи са при него, най-тьпите п.ки са при него, злобната докторска пасмина е с него. Айде сега слушай съветите на Георги Марков и Мутафчийски.

101

Реалист

преди 3 години

Ами не завърши я, защото хората не са слепи и глупави и виждат кой върши работа. И сега ще е така - наесен Борисов се връща на бял кон

100

Не знам

преди 3 години

Защо,Мая Дубайската някои я броят за фактор.Щела да бъде омбудсман в НС?? МОЖЕ-на Божков и оня в Белград.

99

До Анонимен 123

преди 3 години

ГЕРБ.................гадове за единно разграбване на България...............да се махат по-бързо тия крадци, лъжци, мошеници и манипулатори................най-вредната партия за България заедно с ДПС!!!

98

Анонимен

преди 3 години

Бай Тиквун сега ще ръга пръчки в колелото на историята. Трябва да се държи отговорен за всички престъпления, които ще се случат поне до 6 месеца след *** на ГЮБР.

97

Анонимен

преди 3 години

До Бай СтанчоАми ти беКаскет смачкан от кои си?

96

Анонимен

преди 3 години

Доцент в УНСС........................"утре носете съответната сума".......................университетът с най-много корумпирани доценти и професори!!!

95

Анонимен

преди 3 години

"Еволюция на парите"..........................хаха................така се казва дисертацията на тоя доцент...............Емил Хърсев!!Абсолютен мошеник, лъжец и манипулатор!!!

94

Анонимен

преди 3 години

Заглавието трябва да е Герб победи разединените и безпринципни метежници.Сори майна, ама с един хвърчащ лист програма можете да излъжете само наивните младежи и нискоинтелигентните безсперспективни загубеняци. Стани да сетна не върви, поне се напънете малко и измислете нещо повече от няма да се коалирам.

93

Анонимен

преди 3 години

От десетилетия в България си съперничат не политики, не алтернативни идеи за управление на публичните услуги и ресурси, не различни социални интереси, а най-вече екранни символи и образи.

92

Анонимен

преди 3 години

Емил Хърсев е един мошеник и лъжец.................некадърен финансист, тоя освен да лъже и манипулира хората.................за друго не става!!!

91

Анонимен

преди 3 години

Диктатора и шеф на нощниците да се маха, пък все едно кой ще го наследи на царския стол.

90

Анонимен

преди 3 години

Колко е прав Хърсев ще разберем след време, но е един от най-кадърните и способни финансист, а и основната част на бизнеса му не е в България. Проблема е че голяма част от избирателите завладяно от умраза към сегашните управляващи избраха хора, които най-много ги критикуваха - това е похвално демокрацията работи явно диктатура няма. Но дали някой се загледа в лидерите на партиите и препозна Премиер в тяхно лице.. Или който и да е само да не е този. Избираме на сляпо като котка в чувал..

89

Анонимен

преди 3 години

Много платени гласове и всичките за ГЕРБ. Факултета е гласувал за ГЕРБ срещу 300лв на калпак .... за какви честни избори говорим изобщо !!!

88

Анонимен

преди 3 години

Господин Хърсев, къде е Ружа Игнатова?

87

Грую

преди 3 години

Прав е .Партиите на Галева,Пинокио и цигуларя ще ни докарат до кривата круша.Единственното хубаво нещо на тези избори е ,че народа прати Импексова в трета глуха.

86

Бай Станчо

преди 3 години

Българите в чужбина били чалгари, щото избрали Слави. Българите в България си избраха Бойко, щото той всеки ден им пуска Чайковски от джипката.