53

До 64

преди 3 години

Описал си себе си и си мислиш, че всички са такива.

52

Анонимен

преди 3 години

Овцата никога не се е борила за справедливост, тя ненавижда свободата, тя харесва само тоягата, тя харесва да бъде малтретирана, да бъде маниппулирана, да и се плаща за половин раб.ден, а да рабори 8-10 часа, да се храни с ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, а да иска ЕС да и внася качествени храни, за които няма пари да плати, да и крадат труда и да не го оценяват достойн о, овцата знае само да блее това и е достатъчно за недоразвитият и ум.............тя е доволна само на стрижбата......

51

Анонимен

преди 3 години

Герб размаза разединените метежници, които между впрочем и идея си нямат какво ще правят дори и да вземат властта, камо ли да управляват.

50

Анонимен

преди 3 години

59-ти "до 57", две независими американски лаборатории доказаха, че снимките не са фалшификат, ти овца мал'оумна ли си или достатъчно манипулирана със "ЗОБ" ?

49

Анонимен

преди 3 години

Про'стотията взема връх ще цитирам изказ от тук - "Слави не плаща данъци ,защото фирмите му са офшорки" ! Това не е за смях, а за доказателство какви сел'я'ндури с овчарско образувание пишат тук ! Това е доказателство и как един народ затъва и затъва умствено !

48

до 57

преди 3 години

Когато някой изкара и докаже, че има шкафче и кюлчета, че Борисов е ликвидирал жената снимала шкафаачето и всички гнусни обиди-тогава ще търсите защо някой коментира и други хора. Или какво? Бесилките ли приготвяте? Поръчахте ли ковчезите? Народен съд ли готви водача ви? За това ли се крие като мишка?

47

Анонимен

преди 3 години

А защо не напишете какво пишат в Германия. Каква хубава статия с директен анализ за Бойко ,партията му и за другите неща у нас.

46

Анонимен

преди 3 години

СТАДО, блееш ли отново бе ? Овчарят ви загуби, няма да може сам да ви "зоби", ще има "контрольор" ? Всички ид'иоти сте се събрали тук за да "декламирате" улични езикови "хватки" на злобари и кр'етени ! Някой ще застане ли с името си под твърдение например против Слави или Хр.Иванов и да докаже, че е свидетел на купена диплома, или криене на данъци, или откраднати еврофондове, или изнудване, или каквото и да било нещо което излиза от устата му и не го е чул на ши'б'аната улица ? Хайде овце тъ'пи

45

Анонимен

преди 3 години

Смееха се някои хора още когато по БНТ се появи скеча Слави и Август в Народното събрание. Двете дами бяха с червени дрехи.По-слабичката и по-високата дама още по онова време започна с думите: "Крайно време е вече да напуснем магистралите, хотелите и мотелите и да влезем там, където ни е мястото - в Българския парламент.Крайно време е да има 2 професионалистки като нас с Августа в бг.парламент"Преди 30г. който се смееше и се радваше на плоски шеги сега се пита пророческо ли е било това видео?

44

Анонимен

преди 3 години

До 54Ами Слави не плаща данъци ,защото фирмите му са офшоркиЕй, ся ще разбереш за какво става дума като дойде на власт чалгаря.

43

Анонимен

преди 3 години

Когато про'стотията изпъкне,на върхът и се появява "Днес.бг"!Стадо критикуващо,я ми кажи за 32 г."демокрация"избра ли партия която да не краде и да не те манипулира?Слави чалгар,Слави онакъв,някой ще ми даде ли пример Слави да не си е плащал данъци,Слави да не е критикувал правителство,Слави да е зависим от политик,Слави да осигурява хората си на половин раб.ден,Слави да спи до шкафче с пачки и кюлчета,Слави да се възползва от еврофондове и т.н.?Слави ви направи референдум с 3.5 млн.ваши подписи

42

Анонимен

преди 3 години

Сега вожда на ИТН ще дописва татусите на гърба си. И понеже няма място за повече татуировки ще допълни най-съществената така:БЕЗ МИЛОСТАЗ ИДВАМ В НС И ВОДЯ АДА СЪС СЕБЕ СИ

41

Прoст народ

преди 3 години

Смейте се, За това ли скачахте по площадите цяло лято? Да вкарате травестита чалгар в Парламента? Защо още не сте по площадите? Чакате го да се закълне ли?

40

Герберуги и комуняги

преди 3 години

РЕВЕТЕ, Слави премиер!!! Хайде сега започвайте да цъкате минуси :)))))))

39

Ура...

преди 3 години

Едни казват има свобода, а други се оплакват, че няма свобода.На кой да вярвам?

38

Ред е на Рачков

преди 3 години

Шоуто на Славуца се хранеше с политически шеги и клевети. Сега се отваря една ниша някой друг да започне да се изхранва със скечове за "Дългият премиер".

37

Анонимен

преди 3 години

Къде е Слави, нали вирус няма, да идва да оправя системата, да не ги убива.

36

Анонимен

преди 3 години

В документите на Слави Трифонов за постъпване в академията се е описал като "отличен ученик, секретар на комсомолската организация и на УЧКОМА".

35

Анонимен

преди 3 години

А аз почти чувам как бай Доган хихика зад оградата и потрива доволно ръчички на тъпия български народ.Ами хак му е.

34

Анонимен

преди 3 години

Ако вие поемете риска, две неща могат да станат: или хората ще се смеят над вас или ще бъдете далеч напред пред останалите. - Стивън Тайлър