32

Анонимен

преди 3 години

фашисти ,сър ...

31

Германец

преди 3 години

До Случаен минувачИ ти реши да изложиш на показ тук пред всички нас немотията си, защото... Защо всъщност?Другия път си носи салам в дисагите, като истински Гaню.

30

фашизъм

преди 3 години

Собственикът на бизнеса все пак няма ли право сам да реши какви хора могат да влизат или е задължително държавата да се "грижи" насилствено?

29

Случаен минувач

преди 3 години

Между другото, аз бях в Копенхаген през май 2019. Ужасна скъпотия. Ама наистина ужасна. Хотелът - без закуска, беше 100 Е за вечер. Казаха ми - за 100 ДК (25 лв.) можем да ви дадем закуска. Отидох сутринта да я видя. Една розичка хляб, един резен кашкавал, 3 резенчета салам, по една опаковчица масло и конфитюр! Добре че наблизо имаше Лидъл, само от него купувах. Ами в града половин литър минерална вода, тука е 50 ст., там 16 крони (4 лв.). Снимах се пред русалката и толкоз! Вече не стъпвам там!

28

Анонимен

преди 3 години

При положение, че ПСР-ите не са достоверни, ваксинираните заразяват и боледуват, преболедувалите могат също да боледуват повторно, какъв е смисълът на тази "МЯРКА"? Със сигурност не е здравен.

27

Анонимен

преди 3 години

Конспирация, а?

26

Анонимен

преди 3 години

Можеше да се предположи . Доброволно ваксиниране , ама като си без ваксина , ще има право да си стоиш само вкъщи . Като не искаш ваксина , прави си ПСР тест на всеки 72 часа.Иначе в ЕС все за свобода на хората говорят . И винаги порицават така наречените диктатури . Истината обаче е различна

25

Анонимен

преди 3 години

И смисълът на тази щуротия е...... ?

24

Германец

преди 3 години

ЕС ще мине и без нас---Амин

23

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски *** 19 ""....пише АФП""

22

Случаен минувач

преди 3 години

Ц, ц, ц.И това е държава, която преди 80 години подобно на България спаси своите евреи! Докъде я докарахме!Направо давайте по една голяма жълта пластмасова шестоъгълна звезда и карайте неваксинираните да се появяват на публични места с нея!Фашизъм на 21 век... не е за вярване просто...

21

Анонимен

преди 3 години

Определено редица държави в Европа и самият ЕС се управляват от луди. Трябва референдум за напускане на ЕС. ЕС се отказа от основните си принципи за свободно движение на хора,демокрация и свобода на словото. Тази лудница,която се формира на мястото на ЕС ще мине и без нас.

20

Анонимен

преди 3 години

До макДа и същите тия дето налагат мерките после ще ни поучават да сме толерантни.

19

Ямболски цървул

преди 3 години

За достоверността на тази новина някакви доказателства?

18

мак

преди 3 години

Лека полека пълзи ваксърска диктатура. Явно сметките им излязоха криви, ентузиастите са по-малко, отколкото им се иска на властите, така че принуждават хората да се ваксинират, за да ползват елементарни услуги като при фризьор например. Скоро антиковидваксъри няма да имат достъп до никаква институция или услуга.

17

Играта свърши

преди 3 години

Какво се случи преди година когато се появиха първите случаи в Европа ? ЕС загърби пропаганда за свободни граници и затвориха страните си. Европейският съюз показа че всичко онова за единна Европа БЕЗ ГРАНИЦИ Е САМО ПРИКАЗКИ ! Сега ви показват другата истина, вие сте само парчета месо и консуматори без права . Тези "паспорти" ще върнат в нов вид класицизма (РАЗДЕЛЕНИЕ НА ХОРАТА). Така че нека НЕваксинираните моля да седнат в края на автобуса !

16

Ужас

преди 3 години

Ужас

15

Анонимен

преди 3 години

Защо ваксинираните нали са защитети, а на неваксинирания си е негов проблеем, че не е.

14

У

преди 3 години

Много хитро измислиха новия фашизъм-медицински и всички са с наведени глави, защото става дума за здравето и смърт на някои хора. Няма да ни делят на раси, а на убодени и опортюнисти. Не убодените-под карантина, докато им свърши "горивото" и направо не виждам как ще стане тази работа със свободното пътуване занапред.

13

Мирко

преди 3 години

В Дания вече можеш да излезеш от къщата си само ако си братовчед на Хамлет.