83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49, 50 /// Напротив. Като не знаете как протича заболяването е безсмислено да пишете. Да напълно е възможно да е бил болен по времето на първата ваксина. В 99% от случаите инфекцията първоначално е без симптоми. По всяка вероятност ваксината не е сработила защото е поставена в прекалено късен етап. След това вече е редувал периоди на температура и временно подобрение които са ги счели за страничен ефект от ваксината

82

Аа

преди 3 години

До 85По-малко от 21 дни(пфайзер) интервал няма. А при все, че до преди 2 дни имаше само ваксини на АстраЗенека, подозирам тях.

81

РЕПТИЛ

преди 3 години

Не коментирам човека Коритаров, Мир на Душата му!Някой има ли подробности от неговото заболяване???Информацията от неговия шеф в телевизията бе, че Коритаров буквално преди ден бил в отлична форма, двамата се смеели и коментирали предавания!Извинявам се, но КОВИД-19 не действа толкова бързо -това ми изглежда на изненадващ инфаркт или инсултна човек имащ КОВИД в организма си.Коронавирусът първо поразява белите дробове за около 2-3 седмици,а не за 1 нощ.Нека да бъдем сериозни!!!!!

80

до 82

преди 3 години

При всяка ваксина дните между първа и втора доза са различен брой. Изчисляват ги в седмици. Има ваксини с разлика между първа и втора доза около 72 дни.

79

Богат от Ковид

преди 3 години

не е починал в Бг.Айде со здраве !!

78

Аа

преди 3 години

пардон, анонимен 47 и 48

77

До Анонимен 49, 50

преди 3 години

Няма как да се е ваксинирал заразен, тък като в статията се казва ,че му е предстояла втора доза тези дни. Втора доза се поставя минимум 4седмици(28 дни) след 1ва. Ако на него сега му е предсотяла 2ра доза,това значи ,че поне преди 20 дни си е поставил 1вата. Евда ли човека е от преди 20 дни заразен с Ковид,без симптоми и си ходи така на работа, насам натам ...и изведъж за няма и 24 часа - ковид и айде. Просто все още има и други болести и състояния, довеждащи до смърт. Жалко!

76

факт

преди 3 години

тоя мръъсник плуееше против комуниститепяна му излизаше от устатаи гонеше гостите от студиотоако кажеха нещо добро за социализма

75

Анонимен

преди 3 години

Погледнете как сега от горе Ви гледа г-н Коритаров и се чуди с тези големи и умни очи какво изобщо публикувате в коментарите!?! Човека имаше висок праг на търпимост. Сега Ви гледа и се чуди от коя планета падате. Засрамете се! Безбожници! Това е скръбна вест. Не е докторски гайдлайн.Почитай в мир, г-н Коритаров!

74

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли от коя марка ваксина е умрял?

73

Анонимен

преди 3 години

Бойко е следващият!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Знаеш ли приказката:"Който нож вади,от нож умира. "

71

Do71

преди 3 години

Простотията ви е пословична.Аз не съм привърженик на Герб,не съм гласувала за тях,но съм омерзена от такова като вас.

70

учен с опит

преди 3 години

набийте ваксината и на Бойкои да очакваме

69

Анонимен

преди 3 години

До до 54Ти си пълен и от бате.

68

Патриот

преди 3 години

За мъртвите или добро или нищо ,така че за Коритаров .............

67

Герберасти, сър!

преди 3 години

Поне 3-*** герберасти си спомнят как през 2018, хара били падали прави от К19!Типично по герберастки - той вируса се казва ковид 19 не случайно , а защото се появи 2019!!!

66

Анонимен

преди 3 години

Не отклонявайте вниманието. Бойко е за затвора! С фейсбук не се бяга от затвора !

65

до65

преди 3 години

Tи още малко ще си спомниш и 1988 как са падали прави от Ковид!Айде бегай с 200!

64

Анонимен

преди 3 години

Бойко борисов дано и той утре да хвърли топа.. ще отида да се изпикая на гроба му!