194

Анонимен

преди 3 години

Агентите на ДС са били причина за много смърт.Съсипвали са цели семейства,унищожавали са поколения на много хора. Трябва да се отворят досиетата и да се осъдят всички и да се вкарат в затвора и да платят обезщетения на наследниците на пострадалите.Едно извинение не помага.Не трябва да се допуска агенти на ДС да са журналисти,депутати,бизнесмени.Първо да се покаже публично,съд и забрана за участие в политика и публична дейност.Иначе лека му пръст на Коритаров,но според мен и той беше за затвор.

193

Анонимен

преди 3 години

Когато правиш нещо нередно ,след това се извиниш,не променя обстановка нещата за пострадалите.Когато правиш гнусни неща като да си агент на ДС,никога няма да се промениш.Трябва всичкимагенти отмДС да се махнат от позициите си.Да се обърне повече внимание на досиетата им. Това че са кадър и журналисти и политици,не ги оправдава. Трябва да отидат на съд. След като си излежат присъдата и платят на наследниците на пострадалите тогава да стават каквото искат. Много съдби са съсипали

192

АНОНИМЕН

преди 3 години

фактът е бил част от Герберската телевзия Европа казва всичко за него. Нямаше доблестта на Милен Цветков да се опълчва на мафията ГЕРБ напротив бранеше я . Поздравът към Борисов към *** му казва всичко а такъв към Милен Цветков никога нямаше както от мутрата така и от нито един гербер.

191

Ваксина или Отрова?

преди 3 години

Умишлено заразен с отровната им ваксина. Доказателство е, че е дал положителен PCR тест. Убийци!

190

Анонимен

преди 3 години

Гледах Здравей България в златните му години.Милен Цветков,Коритаров задържаха вниманието ми.Вече няма подобни журналисти и предаванията изгубиха своята стойност.Мир на праха му.

189

Врабчето

преди 3 години

Убит с ваксина! Боже, не прощавай на убийците - та ЗНАЯТ какво правят.

188

Зрителче

преди 3 години

Спомням си как колегите му като тръгнат да обсъждат диктатора Борисов и Коритаров веднага викаше РЕКЛАМА РЕКЛАМА ПАУЗА НЕМОЖЕ ЗА ДА ГОВОРИТЕ ЗА НЕГО, беше голямо шоу!R. I. P

187

Рошко

преди 3 години

Мир на душата му! Беше цветен различен, като Милян Цветков. Беше си извоювал привилегията да казва каквото мисли, другите са мижитурки. Шарените риби си отиват най-рано. Сомовете остават

186

Коритаров

преди 3 години

" А?!?!?! Няма ми масичката." На моменти беше забавен, особено ако не беше по сценарий.Да почива в мир.

185

Учуден

преди 3 години

Точно след като се е ваксинирал, ама това го премълчават тук.

184

Щерю

преди 3 години

Някои си мислят, че е елитарно да изпъкват над останалите с интелекта си - пък всичко, което е нужно за да е велик един човек е много, много да обича и да помага на хора в нужда...

183

Енгелс

преди 3 години

Не го харесвах! Червена лисица! И много пушеше.

182

анонимна

преди 3 години

Наистина дребни и злобни душици. Достатъчно е да прочетете няколко коментара тук и да разберете защо сме на това дередже и какви класически комплексари и задръстеняяяци сме. Отърване няма в близките столетия. То и по-читавите са навън и се връщат като остареят?

181

един

преди 3 години

Не се чудете, то обединението не е за такива като нас. И парламент няма да може да образуваме, какво толкова ГЕРБ да се обедини със Слави, след като са ги избрали? Бог да прости Коритаров! Беше страхотен журналист!

180

анонимен

преди 3 години

Аман от злобари! Не виждате ли, че след чудовищно млатене как се обединиха европейските страни, а ние тук омраза, грачене, ама такъв, онакъв, предател и пр. анахронизми. А че беше толкова начетен и умен, то нищо.....Хареса ми коментарът, че при него нямаше общи приказки, дето се наслушахме от кого ли не!

179

До За такъв плужек

преди 3 години

Този не е успял да излъже,че е болен,за да не ходи войник.ОБАЧЕ- Сидеров е успял да излъже.И не е ходил в Родната казарма.

178

За такъв плужек

преди 3 години

не се жали, земята се чисти от предатели! За да не отиде войник, е станал доносник, за такъв ли да жалим?

177

Анонимен

преди 3 години

Ей тоя работеше ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ.Дано по-скоро и Бойко да се махне от тоя свят...

176

Анонимен

преди 3 години

До М.БоневВаксина няма, а ГЕРБ са европейци и вкараха нова корона.

175

Анонимен

преди 3 години

Един от най-интелигентните журналисти в България, лека му пръст.