28

Анонимен

преди 3 години

Като чуя АИКБ и като видя кои членуват(въпросният господин)там,си отговарям на въпросът! Защо България е на това дередже!

27

Анонимен

преди 3 години

7/8 И БЪЛГАРИЯ Е ПРЕВЪРНАТА В БАНДУСТАНА НА ЧЕРЕПА....

26

Анонимен

преди 3 години

Абе, той Велев при вашето управление просто няма да ви плаща никакви заплати и ще си на улицата. Не става да управляваш бизнеса с административни мерки, както се опитвате вие в момента от ИТН. Управлявайте си мажоретките и ако искате и 10 000 лв им дайте заплата, няма проблем!

25

Анонимен

преди 3 години

Нещата отиват за срив в икономиката след превратът на протестърите. Всъщност протестърите от жълтите павета ще предизвикат освен постоянен цикъл от избори и икономическа нестабилност и спад на доходите на населението.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе ти може да ни си информиран за ИТН но за разлика от теб ние сме информирани за твоят "бизнес" Червено комсомолче!

23

Анонимен

преди 3 години

еврозоната печата пари и на това се крепи изключително крехката и стабилност. Само един луд или мега корумпиран и безроден тип, може да се опитва да вкара държавата в нещо подобно!

22

Анонимен

преди 3 години

СЛАВИ КАТУ ДОЙДЕ НЯМА ДА ИМА ЛЕНТЯИ И КРАДЦИ, НЯМА ДА ИМА ПРЕСТЪПНОСТ...А ДА НЯМА ДА ИМА И ГЛАВЕН ПРОКУРОР,НЯМА ДА ИМА СЪД- 7/8 И ЩЕ СТЕ ПАДНАЛИ- Е ТЕ ТАКИВА СТАБИЛНИ И УБАВИ НЕЩА.

21

Анонимен

преди 3 години

ГЛЕЙ СЕГА ВЕЛЕВ- С БЕЛО СЛАФ НА ЧЕРЕПЪ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ И ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ РАЙ- НАЛИ НИЙ СИ *** ИЗБРАХМЕ- МАЛКО НЕ ЗНАЕМ ТОЧНО КАК ЩЕ НИ ГО ПОДАДЕ, АМА КАЗВАТ НЯМАЛО ДА ИМА ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА, ЩЕ СМЕНИМ ЛЕВА ЗА РУБЛИ- ТЕ ТАКИВА СТАБИЛНИ НЕЩА, В СТАБИЛНА СРЕДА И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ЧЕРЕПА, ЧЕ СЛАВИ ПЛАШЕЛ ДЕЦАТА.

20

Анонимен

преди 3 години

Тоя шушляк дето не го сеят - там никне. Назначен "бизнесмен" то всякъде.

19

Гост

преди 3 години

Този няма ли катастрофи с фатален край за него

18

Анонимен

преди 3 години

Какво не им е ясно за партията на Слави?Всичко ще бъде в полза на обществото, а не на шепа лентяи и крадци. Няма да има калинки, купени ромейски гласове, продаване на кръв за кръводаряване, некадърници по високи постове, безброй безумни данъци за бизнеса, еврофондовете ще отидат по предназначение, както и всички ще отидат там, където им е мястото, щом не могат да си докажат доходите и имотите.Други въпроси...

17

Предприемач

преди 3 години

Тази организация на индустриалния капитал дефакто е Организация за получаване на обществени поръчки. Там е далаверата. Сега могат на парцали и се чудят какво става

16

Анонимен

преди 3 години

"Риск има от забавяне на реформите", верно ли? Нима може да са по-бавни от сегашния застой?

15

Работник

преди 3 години

Гусин Велев, мултимилионера на гърба на бедните. Купува яхти и вертолети. На работниците по 800 лв.

14

Шаши

преди 3 години

Индустриален капитал, леле мале. Тоя, е някъде на Марс, пари не му стигнаха.

13

Ф.С.В.

преди 3 години

Бизнеса има "нелеката' задача-пак да подкупва Властта --хахахахахаха--доколкото се разбира- другите партии са купени-остана Славчо да си каже цената!

12

ИТН

преди 3 години

Господин Велев да спи спокойно. Скоро ще трябва да даде отговор как му се вижда голяма заплатата от 1000 лв. и реве против това, а на него само пурите и напитките са му толкова на ден!

11

6264

преди 3 години

Прибързано интервю. Капиталът трябва да има здрави нерви и да изчака тосрещната страна да си покаже картите. За да не са половинчати реформите, са нужни по-радикални решения. Има нужда от реформа в здравеопазването - въвеждайте електронното досие като първа стъпка. Така получава удар и престъпността на белите престилки с фалшиви изследавния, процедури, операции и лекарства. Не се искат много пари за тази стъъпка, но пък ефектъът е за милиради.

10

Феникс

преди 3 години

Слави си свърши работата .Сега е ред на Търтеите да поработят .

9

Шенол

преди 3 години

Едрия капитал - това са получателите на милиардите от обществени поръчки. 60 милиона за ремонт на един тунел на Витиня. Това е едрия бизнес. Дано им спрат поръчките. Да си хващат лимузините и палатите и силиконките и да изчезват.