414

Пълен упадък

преди 3 години

Изгонихме мутрите, така че сега съм спокоен вече. Ще ни управляват:Слави Трифонов -ИлиевВасил Божков Христо Иванов - МаджотоМая Манолова -Галева/ Адвокатката на мафията в БГ/Хаджигенов/ Адвоката на мафията в БГ /Корнелия Нинова - уволнена за корупция

413

Пълен упадък

преди 3 години

Викахте мутри вън а..И какво направихте??Гласувахте за най голямата мутра от прехода с 6 човека охрана и кортежТрифонов 1000 000 гласаИ главатаря на мафията в БГ който крадеше от всички нас чрез данъци Божков 300 000 гласаЖалки прости неудачници

412

Анонимен

преди 3 години

Най-после ще станем НАЙ-ЩАСТЛИВАТА НАЦИЯ!САМО ПЕСНИ И КЮЧЕКА ЩЕ ВЪРТИМ!МУТРИТЕ СА ВЪН, ВЪТРЕ МУТРЕСИТЕ!СТАНДАРТ:ЕДНО ЗА ТЕБ ЕДНО ЗА МЕН/ЕСТЕСТВЕНО ФЕРАРИ/ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЦЕНА! ЧЕСТИТО! ЧАЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА!

411

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, Доган е отпуснал на новия си проект "Има такъв народ" голяма част от контролирания вот в Турция и на ромите и турците гастарбайтери в други държави. Не случайно на ДПС им липсват едни 200 хиляди гласа от предните избори. В чужбина няма как да се докаже дали вота е контролиран. Шапка му свалям! Какво по-хитро турчин да създаде български патриотичен проект? Никой не би го заподозрял. Аз такава навалица желаещи да гласуват в чужбина не съм виждал и по времето на СДС.

410

Тъпото

преди 3 години

Трябва веднага да се забрани гласуването в чужбина, гласуваш ако си бил 180 дни в България и си плащал здравни. Също трябва да се махне двойното гражданство, заради родители.

409

Анонимен

преди 3 години

Според някои коментари излиза, че само българите в чужбина са гласували за Слави и ДБ. На доста хора не им е ясно, че те гласуваха против статуквото. И стига вече с вашите миячи на чинии. В нормалните държави навсякъде има миялни машини! Продължавайте да гласувате за същата мафия и после да се оплаквате, че нищо не се е променило!

408

Леле

преди 3 години

Ако тоя ***, истинската мутра-шут Слави реши да вземе мандата и да направи правителство с по малките шутове, трябва да е ясно на всички че започва ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!Аз лично ще застана пред парламента и няма да позволя тоя клоун да спре напредъка който постигнахме до сега.

407

До Народна поговорка

преди 3 години

А Ванката коя ли комисия ще оглавва?

406

Do 426

преди 3 години

Като си невероятно прoст, е съвсем нормално да гласуваш за божков.

405

Народна поговорка

преди 3 години

Това,което сам си направиш- никой друг не може да ти го направи! Ето защо предлагам Годжи за Министър на културата!

404

Анонимен

преди 3 години

До 420 Българка в БългарияХа ! Май те е яд а ? И аз от чужбина гласувах за Божков срещу хунтата

403

555

преди 3 години

Това доказва, че няма изтичане на мозъци, спокойно!

402

Анонимен

преди 3 години

До 423 АнонименРезил за троловете на герб като тебе и надежда за милионите българи които искат да живеят в европейска държава а не в к...ф

401

Анонимен

преди 3 години

Пълен резил щом Слави,Копейкин и Божков печелят толкова гласове от българите в чужбина.

400

ЗА ОСТРОУМНИТЕ

преди 3 години

Много сте оригинални.По-значими ли се чувствате като обиждате хората които работят в чужбина?Миячи,доячи,копачи все тази хората си изкарват парите с труд и предпочитат като ще ги експоатират поне да има за какво за разлика от тук където престижната професия за пред комшиите ти носи предимно по-малко доходи от горе споменатите.

399

нормално

преди 3 години

докато мият чинии - слушат и си мечтаят за "Едно ферари с цвят червен"

398

Българка в България

преди 3 години

гледам как гласували в Австралия, Канада и Нова Зеландия. Познавам и двама такива. Този от Нова Зеландия- децата му на по 23 години - не са стъпвали никога в България и не говорят български език, но гласува. Иначе много обичал България, ама децата му не знаят езика. Този в Австралия - за 30 години си е идвал три - четири пъти. Дали е редно да гласуват?!?

397

Away

преди 3 години

Абсолютно правилно. Всеки има прво да гласува независимо къде живее. След като искам да дам глсът си, значи ме интересува какво се случва в родината ми където все още живеят моите родители, братя и сестри. Тук никой не може да ме моделира и да ми се подмазва колко е велик. Решението го взимам сам и преценявам вота си съвсем безпристрастно. Горд съм от това което видях навсякъде по света, Българите чакаха с часове по опашки за да дадат своя глас.

396

Анонимен

преди 3 години

България се пречиства!Щом половината от емиграцията е чалгари без Ай Кю ,от това по-хубава новина няма!

395

Имегрант

преди 3 години

Айде на тез избори Слави, на следващите - Азис. Амин!