103

Анонимен

преди 3 години

,, Живота ти е поп-фолк......

102

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Руската рецепта за издигане на шоумени в политиката се провали в България.

101

анонимен

преди 3 години

Бях раздвоен за това, дали да гласуват в чужбина. До момента, в който 80% от познатите ми заявиха, че да сме си оправяли страната, че да се върнели. Казвам им - ама вие пак наготово на оправеното ли, не е ли малко прекалено, отговорът беше наистина чалгаджийски - докато има будали като тебе, ние ще ходим на оправеното.........

100

Анонимен

преди 3 години

Да не се сърди те че съм пропуснал някой от интелигентните избиратели на чалгаря в чужбина ще добавя и останалите. К те от червените фенери в Амстердам, Плас пигал в Париж, площад Омония и околните улички в Атина...

99

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Тъкмо като почнат да разследват Славчо ще има къде да бяга хахахаха

98

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До АнонименЗащо да плача? ГЕРБ печели.

97

Анонимен

преди 3 години

В затвора в Бургас Няма такъв народ са разбили ГЕРБ. Партията на Божков дръпна футболните агитки и БСП хептен олекнаха.

96

Анонимен

преди 3 години

До 106 СТРАНДЖАТАХайде поплачи си да ти олекне

95

Анонимен

преди 3 години

Вой на платени Герберски мишки не подкрепям Слави ама защо сега се сетихте, че чалгаря не става.Написахте един куп простотии, ако имахте гражданска позиция онова полуграмотно недоразумение от Банкя отдавна щеше да е в историята и в затвора!Сега чалгаря ви е виновен за некадърноста на бандата ГЕРБ.

94

антиседераст

преди 3 години

Мъкаааа, мъка е налегнала гербероседераските ***. Плачете, плачете защото няма да има кабинет на гебероседерастията.

93

Анонимен

преди 3 години

В България милиционерив чужбина чаргариДа жевее България

92

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Доказа се че повечето българи се вълнуват от две неща:1. Хляб.2. Зрелища.Българите в България които искат хляб (и суджук) гласуват на сигурно за Бойко.Българите в чужбина, на които хлябът и саламът се осигурява от чужденци, предпочитат Слави и шоуто.

91

Анонимен

преди 3 години

До 100 анонимнаДааа. Ще ти определяме вота от чужбина защото там станахте нещо катоБезмозъчниДебили. Гласувах за Божков от немско. Яд ли те е ?

90

Анонимен

преди 3 години

Нека не забравяме, че света беше ударен силно от пандемията и локалните ограничения бяха (а и все още са) навсякъде по света. Коя прослойка е най-тежко засегнатата - тази на лекарите, тази на имженерите, тази на учените? Не, най-тежко засегнатите бяха обслужващия персонал - ресторантиорите, миячите, гледачите и т.н. Хора живеещи в мизериятам където са. Тези хора живееха в мизерия и тук. Но ето, сега се сетиха за България, по техния си простоват начин.Ето защо към 5-6хиляди са гласували за Слави

89

Morski

преди 3 години

"Всеки народ си заслужава управниците". Нали! Някои бе казал "Такъв ни е материала!" и май е прав. НА ВИ СЕГА ЧАЛГАР ПРЕМИЕР! И който не е гласувал без уважителни причини, няма никакво основание да е несъгласен с което и да е в управлението на държавата! Е сега наистина" Идвам аз и след мен ада!" - за по не запознатите, това е татуирано на гърба на учиндолския ЧАЛГАР!

88

Анонимен

преди 3 години

Юруш на чалгата, селянията и простащината. Нека маайнетата започнат сега!

87

анонимна

преди 3 години

Измъкнаха се като плъхове от потъващия кораб, а сега те ще ми определят бъдещето? След като радостно ми обясняват, поне повечето от тях, как децата им не знаят български, защото не им трябвал. Ами защо толкова искате да гласувате? Избрали сте навън, ваша работа. Какво има за мислене, не знам.

86

Анонимен

преди 3 години

Берачите на ягоди от Англия, миячите на чинии от Германия и фризьорките от САЩ подкрепят Слави!

85

Анонимен

преди 3 години

Този вот, за този човек ми показа нивото и манталитета на българина. Заслужаваме си всичко, което ни се случва. Дано стане и премиер, за да му се насладите изцяло. Бог да пази България!

84

анонимен

преди 3 години

Може би наистина не трябва да гласуват хора, дето са от 20 години навън, няма и да се върнат, в огромната си част гордо заявяват какви са умни и предприемчиви, а ние какви бо.......луци сме били. Истината е, че който е тук, той го отнася и той е този, дето всъщност изтърпя какво ли не, заслужено или не, но не някой отишъл на уреденото място, за което няма и грам принос. Нима и тези, уредените държави не са минали през лошото?