14

Един от народа

преди 3 години

Гълъбов, Гълъбов, и на децата е ясно, че ГЕРБ е свършено, също и с БСП!Герберският райх издържа колкото Хитлеровия - 12 години! И съсипа България!Време е за дегерберизация и декомунизация.Идват нови времена, нови поколения! Следващото правителство освен, че ще е безРБ, ще е преходно, а след него ще дойдат още по-големи промени и старите партити ще си отидат.Повече България няма да се управлява от хора като Борисов, формирани в комунизма и правещи се на нов бай Тошо!

13

баба мара

преди 3 години

всички да се обединят и да смачкат герб 10 години стигат искаме достоен живота не живуркане не искам повече цър=ву=ли да ни управляват

12

Аз ако бях

преди 3 години

На мястото на ГЕРБ щях да ги оставя мераклиите да управляват да си направят правителство и само да ги тормозя с липса на кворум в парламента когато не ми угаждат. При задаващата се следковидна криза и затегната международна обстановка да управляваш си е чиста проба харакири.

11

АнонимеН

преди 3 години

КАЗВА, ЧЕ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ЩОТО ТЕ МУ ПЛАЩАЛИ НАЙ-ДОБРЕ !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Герб има пари и постове. Ще купи всичко необходимо.

9

у лево

преди 3 години

Борисов си мисли " Като махнем купения вод, като махмем административния вод, като махмен машнациите и ГЕРБ остава реално ... пета политическа сила, лошо седларов много лошо ха ха ха

8

До 6

преди 3 години

Това казах.

7

Анонимен

преди 3 години

Ковид да ни отърве от Чалгаря.

6

Анонимен

преди 3 години

Но и с герб не е възможен , да отбележа!

5

Я

преди 3 години

Важното е, че Марешки, валерко и Цецо са аут. Те бяха в плана на Бойко за коалиционни партньори. Сега Славчо, ако не се продаде на Бойко, ГЕРБ няма да могат да съставят правителство. А това би било най добрата новина.

4

Анонимен

преди 3 години

Нещата си отиват към нови избори. Доволно! Когато изборите не са организирани от управляващата партия - процентите им зариват дъното, там е надеждата!

3

Ами сега

преди 3 години

Къде ще работите г-н Гълъбов? Работодателят ви е вече аут....

2

Лъжеш

преди 3 години

Абе вие какви хапчета взимате ??? Как не е новина Слави? Всички сте един дол дренки платени коментатори.

1

Ноби

преди 3 години

не е възможен и с герб