210

дано не е

преди 3 години

гласувал за бсп, това би било много зле за него...

209

БайХ

преди 3 години

Радев както обикновено показа че не е президент на България и българите а функционер на една друга държава и фогурант! Радев е срам за България

208

Анонимен

преди 3 години

До нищоправещиятЛичи ти, че плачеш за лигите и лъскавата усмивка на Плювняка, демонстрирана навсякъде, дори и на погребението на Желю Желев. Евроатлатлантически интерсексуални коопеленца :)

207

Хех

преди 3 години

Точно де, не ти трябва много мозък, за да видиш елементарната герберастка плювня по президента. Както и да схванеш, че само *** и неграмотници могат да се кефят на пандемични мерки, шпионски сценарии и прочие герберастия.

206

нищоправещият

преди 3 години

Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!

205

Анонимен

преди 3 години

до 219 ХехТо пък един мозък ти трябва, за да викнеш разузнаването и публично (пред медиите) да му кажеш къде да засили присъствието. Направо мозък та блика

204

Хех

преди 3 години

Айде, бе трябвало.. друго си беше, при президентството на резидента Плювналиев, голям кеф :) Никакви антигерберастки изказвания, снимки на фона на скалистите планини.. пълен евроатлантик, какви са тия сегашни президенти, ще ръсят мозък без предварително съгласуване с американското посолство:)

203

Хех

преди 3 години

Айде бе , трябвало. :P *** отдавна се превърна в главния *** на републиката наред с всичко друго :)

202

Чомпи

преди 3 години

Много вият герберастките ***, много обичат ковида и маските, чувалите с трупове. Ами карантинирайте се бе, защо ревете? Има и ваксини, ваксинирайте се, поне по пет пъти от всяка ваксина, и се закопайте някъде. И си натикайте някъде ваксинационните паспорти, за да не ви ги откраднат руски шпиони.

201

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 213Ъ - ъ. А пък това кубе тук се надявам скоро никога повече да не го видя. Толкова не мога да го понасям, че нямам търпение да дойдат избори за президент. омръзнаха ми неговите тъпизми. Нре съм очаквала войнстващият тъпизъм да завладее най - важната държавна институция. Гнусна работа.

200

Вирус

преди 3 години

До емиграция"Починаха хиляди хора по цялата ни планета."------Не хиляди, колега, а милиони. Около 3 милиона и екшънът продължава.Чорапът не знае, че е имало арестОвани шпиони на Масква в България, щял да знае за Ковид.Забрави!

199

Гешев

преди 3 години

Трябваше тебе да те окошари миналата година....

198

Анонимен

преди 3 години

Утре *** Борисов ще слезе от джипката и ще влезе право в затвора.

197

Радев-дърдорко

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

196

Щерю

преди 3 години

Тоя като жив дявол заприличал! Хвърчилото Радев и БСП действат на принципа: - Ако ние не сме на власт - изборните резултати са били манипулирани. Ако ГЕРБ състави правителство ще видите какви стачки ще им спретнат червените. И защо? Нали народът решава?! - Да, решава, но само ако БСП са на власт. Иначе, всички други за БСП са мутри. Криви от злоба хора и болни червени мозъци. Добре, че електората им измира от избори на избори...

195

Анонимен

преди 3 години

Герберастите убиха баща му на Радев, а също се заканиха и него да го убият,като го вкарат в затвора и умре там, кво да правиш,"човеколюбци"

194

до 202

преди 3 години

Имаш ли толкова пари.

193

прост въпрос

преди 3 години

Как го направи бе Радев?Как успя да докараш нещата до пълно унижение и остра болка - хем да "победищ", хем да си пбеден!Висш пилотаж - признавам ти го!

192

Анонимен

преди 3 години

За тези, които плашат със завинаги да им напомня, как последният път ви натовариха *** на камиона, а вас нативариха в камионетките!

191

Снаха

преди 3 години

Всички вицове за свекърви бледнеят пред това заядливо мрънкало.