34

someone

преди 3 години

мхм ползите са по-големи от рисковете ама само да не попаднеш в руската рулетка от страната на тези ,които са починали от нея тогава сигурно трябва да си повтаряш ,че все пак ползите са били по-големи.

33

Нане

преди 3 години

От наглосакси престъпници, акъл не вземам!

32

HH

преди 3 години

Само си помислете до къде стигнахме, че на пост който казва само статистики, без да дава мнение, му се слагат минуси...

31

HH

преди 3 години

Вждам има многo математици които правят едни сметки, та нека напишем малко статистики:При един милион заразени от коронавирус:без симптоми - 860 000 човека леки симптоми - 92 000 човекаТежки симптоми (болница) 35 000 човекаПочинали - 13 000 човека При един милион ваксинирани с Астра Зенека:без симптоми (препазени от зараза) - 966 000 леки симптоми - 33 600тежки симптоми - 0починали (от ковид) - 0Хора получили съсиреци - 2 Факта е, че ако не се васинираме, все някога ще се заразим

30

Албания

преди 3 години

Вече и албанците се ваксинират със Спутник

29

До 28

преди 3 години

Голям си "специалист"... Това, че вирусите отшумявали за месец, отиди да го кажеш на хората от 1918-1920г., които са се сблъскали с испанския грип.

28

Анонимен

преди 3 години

До Открийте разликите..Неваксинираните 97% могат да изкарат безсимптомно заболяването и около 2-3% да имат усложнения.Толкова е смъртността при болните. Усложненията са при 10% от болните и 5-6% са с тежки усложнения. И наистина мое да се заразиш, макар и рядко, като си въксиниран. но караш грипа много по.леко. Хайде стига вече глупости. Аз се ваксинирах и досега нямам оплаквания. беше ми криво първият ден и толкова. Аз не агитирам да се виксинирате. Избора е личен. но спрете вашето врещене.

27

Анонимен

преди 3 години

Дори и един починал е достатъчен за да разруши доверието във ваксината.

26

Бау

преди 3 години

въпросът е колко от ваксинираните са починали от блъскане с ......... кола? Ваксината и за това е виновна все пак!

25

Анонимен

преди 3 години

Ваксините не са изпитани защото набързо ги пуснаха. За да е безопасна една ваксина и да се знаят страничните ефекти и трябват поне две три години за да се разберат страничните ефекти при различните организми. На един организъм може да му действа добре но на друг да се получат странични ефекти. Точно затова трябва дълго изпитание. Този вирус не е обикновенно вирусче което може да отшуми. Това е биологично оръжие което запали света за нула време. Естествените вируси отшумяват за месец.

24

Анонимен

преди 3 години

Още преди два месеца гледах клипче как човека се ваксинира в супермаркет в Англия - много е страшна ваксинацията - хората се ваксинираха докато си купуват доматите и забравиха. Тук някакви дето още ходят до външна тоалетна умуват и се правят на лекари с двата ганглия които имат вместо ЦНС...

23

Анонимен

преди 3 години

Голямото предимство на Спутник V пред останалите ваксини е че само товарищ Путин знае колко са жертвите на 1 милион ваксинирани с руската ваксина.

22

Анонимен

преди 3 години

До КосачаИнжектирането предпазва обществото от епидемията. Във Великобритания има общество - инжектират се и скоро Ковид там ще е спомен. Тук имаме Косача, с неговия примитивен егоизъм.

21

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН"ЧЕ ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНЕКА Е ИЗБИЛА ХИЛЯДИ САМО В ТЯХНАТА ДЪРЖАВА!"Колко хиляди?

20

Анонимен

преди 3 години

България, ще- бъде, темница,....Ако- пусне, терора, във-Европа....

19

Анонимен

преди 3 години

До АСт"Те и умрелите от КОВИД са толкова като процент спрямо зараздените"Грешиш около 2000 пъти, ама простено ти е :)

18

АСт

преди 3 години

Те и умрелите от КОВИД са толкова като процент спрямо зараздените ама ни побъркаха нали. Казват ниска е ама ако си ти за теб става 100 %. Че и аз така разсъждавам сега за ваксините на ОПЕЛ АСТРА.

17

Патриот

преди 3 години

Аксиома: Недоверието във ваксините при определн индивид, нараства обратно пропорционално на интелекта му!Сещайте се къде сте!

16

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите не сте в ред, а и сте много зле с математиката! Това значи че при 4М ваксинирани в БГ ще умрат 2-4 човека! Това е нищо от ковид в БГ в момента умират по 3-4 човека на час!

15

АнонимеН

преди 3 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ АКО БРИТАНИЯ ПРИЗНАЕ, ЧЕ ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНЕКА Е ИЗБИЛА ХИЛЯДИ САМО В ТЯХНАТА ДЪРЖАВА!МОЖЕ ДА ЛИКВИДИРАТ И КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО!-------------ВСЕКИ СМЪРТЕН СЛУЧАЙ ГО ПИШАТ НА КОРОНА ВИРУСА ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ВАКСИНИРАНИТЕ!7 СА УМРЕЛИТЕ В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ВАКСИНАТА НА АСТРА ЗЕНЕКА!