10

Анонимен

преди 3 години

Странно е, че от вируса умират най-много най-възрастните и колкото са по-възрастни, все повече хора умират. Това изглежда, че няма връзка с придружаващите заболявания, защото починалите с придружаващи заболявания са по-малък процент, отколкото е процента на хората на тяхната възраст със същите заболявания.

9

3-та СВ

преди 3 години

Ако все още се чудите дали това е ВОЙНА, за сведение:През 2 СВ са убити 13 000 български военнослужещи.Някак много леко приемате по НАД 100 умрели на ден от КОВИД19.

8

Анонимен

преди 3 години

Гробарите станаха милиардери. Всеки ден копат по една алея тру.пове.

7

Д-р Гербер Коронков

преди 3 години

Бог да го прости!

6

Анонимен

преди 3 години

Намаляваме бавно не усетно почти. Накраят дано остане поне един да загаси ампата да не хаби ток че нема да може да си платиме сметките на Мутрите.

5

Анонимен

преди 3 години

Броя на смъртните случаи в БГ само потвърждава, че лекарите за нищо не стават, и незнаят какво правят. Експериментират с хората или ги оставят на произвола, сами в стаята, да тече пътеката и бонусите за работа на първа линия. Какво им дреме, че този човек е нечии баща, брат, майка и т.н. за тях е просто поредния. В момента ковид е добро извинение за всяка лекарска грешка и некадърност.

4

Щерю

преди 3 години

Прости правила: - Реагирате много бързо, ако Ви хване Ковид-19. Отложите ли 4-5 дни може да умрете.Приемате:1. Антибиотик със съставката Азитропимицин.2. Някакъв имуностимулатор.3. Аспирин Протект.4. Витамини В-комплекс.5. Витамин D.6. Витамин С.7. Цинк.8. Селен.9. Гело Миртол (етерично масло).10. Тавипек (масло от лавандула).11. Следите ежедневно кислорода в кръвта с оксиметър. Под 80 сте за болница.12. Дишате камфор. При задух - дишате през марля натопена в чист спирт.

3

Анонимен

преди 3 години

При 29 годишните умира един на около 600 заразени, но този е изтеглил късата клечка.

2

Анонимен

преди 3 години

Разкошно. Поне не се е мъчил да ходи по кабинети на дофторя и касапи,и да им пълни гушките.

1

Анонимен

преди 3 години

Жалко. Тоя на 29 ако беше ваксиниран най-вероятно щеше да е жив.