36

Анонимен

преди 3 години

Някой X-37 b лекичко му е помогнал да падне :)

35

Оттичай се Тр.ол

преди 3 години

Във всеки международен документ и Организация го пише.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Интересно, по мое време пишеше че всички решения на СССР са незаконни. Украйна е създадена от болшевиките, такава страна никога не е имало преди 1917 година. Хрусчов (болшевик) с един указ прехвърля Крим към новата страна - Украйна.

34

Анонимен

преди 3 години

До Преминаващ/33"И това къде го научи??? В денс?"Във всеки международен документ и Организация го пише.Такива като теб, които се осведомявате от Лубянка е нормално да имате друга "информация".

33

Преминаващ

преди 3 години

ОБВИНЯВАМ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, ЧЕ СЕГАШНОТО КАЧЕСТВО Е ПО-ЛОШО ОТ ТОВА ПО ВРЕМЕТО НА СССР!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Бизнес, пара требва ... Нищо лично. :)

32

Преминаващ

преди 3 години

И Донбас и Крим са част от Украйна.+++++++++++++++++++++++++++И това къде го научи??? В денс? Бг ид... хахахха

31

АнонимеН

преди 3 години

ПО ВРЕМЕТО НА СССР СЕ ПРАВЕХА МНОГО ПО-КАЧЕСТВЕНИ НЕЩА!!!АБСОЛЮТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО Е ЕДНИ КОЛОНКИ ЗА СЛУШАНЕ НА МУЗИКА ИМАМ СТАРИ И ВАДЯТ МНОГО ПО-ХУБАВ ЗВУК ОТ КОЛКОТО НОВИТЕ НА СЪЩАТА МАРКА!!!СЕГА КУПУВАТ КИТАЙСКИ ЧИПОВЕ И ПОСЛЕ ЩО САТЕЛИТА МИ ПАДНА НА ГЛАВАТА!!!ПОВЕЧЕТО НОВИ НЕЩА СА НАГОДЕНИ ДА ИЗДЪРЖАТ НЯКОЛКО ГОДИНИ И ДА СЕ СКАПЯТ ТОЛКОВА КОЛКОТО ИМ Е ГАРАНЦИЯТА!-------ОБВИНЯВАМ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, ЧЕ СЕГАШНОТО КАЧЕСТВО Е ПО-ЛОШО ОТ ТОВА ПО ВРЕМЕТО НА СССР!

30

Анонимен

преди 3 години

Добре че няма пострадали хора...

29

Анонимен

преди 3 години

Рубляшките от злоба даже и правописа не могат да уцелят. Толкова от тях.

28

Анонимен

преди 3 години

Сорсоида на *** ли се прави или не може да схване написаното в статията ?

27

Анонимен

преди 3 години

До Sgt. PepperВикаш, готвиш се за мизерията пак?:))))

26

Анонимен

преди 3 години

До Икар 23А пък хамериканските военни сателити, като им се изчерпи лайфтайма, или остават в орбита да второ пришествие, или се възнасят директно към св. Петър

25

Life или жизнь

преди 3 години

Микровълнова фурна "Мраз" паднала от космоса и издържала на термичната обработка. Заводско изпитание. А Одеколонът вътре ставал за пиене. Евала таваришчи........

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"На зациклените copocoиди им е невъзможно да проумеят простата истина, че не е важно дали си русофил или copocoид, щом живееш на фронтова линия. Не е важно дали си беден или богат, образован или неук"Той и Путин с такива приказки обяснява на руснаците защо са бедни и страната е в разруха: щото са на "фронтовата линия". Даже и напоследък засилено им прожектира филмчета за ВСВ, за да не го забравят.Иначе той си тъне в западен лукс: като всички комунистически диктатори, всъщност

23

Sgt. Pepper

преди 3 години

До Анонеимен 18СокоИЗТИКвачка не ми е трябвала, но една умоНАТИКвачка на теб ти е крайно необходима. А инак и прахосмучката, и компютърът са ми китайски, щото гледам да съм подготвен за близкото бъдеще, когато хамерика ще стане китайска периферна провинция.

22

Икар

преди 3 години

Не с 200, а с 2000.Факта си е факт.Падат ли руски тенекета - падат.

21

Анонимен

преди 3 години

" ... се разпадна с 200"............................Лигите обилно текат. Мат'рялът повтаря бисерите на кофпомпаджията.

20

Анонимен

преди 3 години

СССРа им се разпадна с 200, та сателитите ли няма да им се разпадат.Бункерното джудже е тъжно днес.

19

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Русия ще си плати скъпо за заплахите до 1945 И че Зина не е сама ...

18

Анонимен

преди 3 години

На зациклените copocoиди им е невъзможно да проумеят простата истина, чеНе е важно дали си русофил или copocoид, щом живееш на фронтова линия.Не е важно дали си беден или богат, образован или неук.

17

Анонеимен

преди 3 години

Някой от вас случайно да има руска пералня,печка,кола,сокоизтиквачка,прахусмокачка,телевизор,телефон,компютър...ааа да,ясно защо.