83

1-н

преди 3 години

Като има истински ваксини...ама немаАстра Зенека си я турете на вас и вашите близкиПрестъпници

82

Анонимен

преди 3 години

Как се лекуват и ваксинират неосигурените хора?

81

хмм...

преди 3 години

Добре лелке Николова, добре!

80

Анонимен

преди 3 години

Съзирам, че се заражда някакъв ваксинационен фундаментализъм за ковид-19 и все по-нарастващ натиск върху гражданите, граничещ с фашизъм!Омръзна ми всеки ден едно и също - брой заразени, брой в интензивно отделение, брой в болници, брой умрели, брой ваксинирани.Зараза има, не отричам, но пандемия няма, защото няма поголовно умиране. 96% от заразените преодоляват заболяването, 4% умират. Последните са реално по-малко, защото много от заразените изобщо не влизат в официалната статистика.

79

Анонимен

преди 3 години

Народът се е юрнал да се имунизира добре но колко от тях си направиха изследване преди да се имунизират все пак не се редят за портокали

78

Анонимен

преди 3 години

Четох че все още няма достатъчно производители на ваксини.Липсват и доставчици.Възрастните хора и здравните работници задължително ще бъдат ваксинирсни.И не само срещу коронавируса.Ваксините губят своята сила след определено време и поради застаряващо население ще трябва да се реваксинират.Относно ваксините ще се създаде здравна система обща за целия ЕС.

77

Тикволандия

преди 3 години

Все се говори в бъдеще време: "Ще дойдат ваксини, ще ваксинираме...". А сега какво имаме? Т.н. "зелени коридори" са начин да се съберат сто човека на опашка, а от тях да се ваксинират десет. А загубеното време на останалите никой не го счита за проблем. "Елате утре". А Бойко и министър Ангелов постоянно ни уверяват, че всичко е наред и аха-аха ще бъдат ваксинирани всички желаещи

76

Бай Х

преди 3 години

тая продължава да досажда

75

Анонимен

преди 3 години

Християните спят дълбок сън.Миналата година ги затвориха на Великден, а после на Коледа.Сега пак на Великден, очаквайте пак на Коледа.В католическа Европа най-тежката трета вълна ще е по техния Великден, а в православна Европа ще дойде с един месец закъснение - по православния Великден.

74

Анонимен

преди 3 години

В Англия са ваксинирани над 50% от населението, а мерките стават все по-сурови и полицията бие несъгласните!

73

Анонимен

преди 3 години

Глупава бабке, Чили ваксинира вече 40% от населението си в момента затвориха страната!!! Защо лъжете, че ваксините са решението на проблема!!!!

72

Муахаха

преди 3 години

Ваксините са Панацея, Господ-Бог, само Ваксините ще спасят душите ви! вече вместо Коледа ще празнувате Иминуледа, а вмескто Великден, Ваксиден!!

71

Един от народа

преди 3 години

Най-добрата ваксина е тази, която ще си я купя от аптеката, след като съм направил своя избор! Пазя се от "безплатните подаръци" на държавата, от нейните данайски дарове!Тази казионна лекарка, дето през ден я показват по телевизиите вече омръзна.Пък и накрая е издитирамбила казаната от Балтов опорка на НОЩам! Докторке, няма да има юруш на ваксинацията, няма 70% да се ваксинират. Най-много 20%!1000 пациенти да имаш значи 200х10=2000 лв. Пак ще захлебиш, не бъди лакома!

70

Анонимен

преди 3 години

Ами искайте да ви осинови някоя американска майка която няма да е мащеха, свалете си още гащите и им се наведете по ниско.

69

д-р Иванов

преди 3 години

Съсипахте нашето здравеопазване - опорочихте го и го развратихте....за пари и привилегии,и сега дрънкате небивалици.

68

Андрешко

преди 3 години

При държава мащеха- народ андрешковци !

67

Анонимен

преди 3 години

Можеше да се реши проблема ако Путин не беше прожектирал анимационни филмчета.

66

Василев

преди 3 години

Идва Китайският Дракон и всички ще колиничат пред него, и тези с ковид и тези без ковид, и тези с ваксини и тези без ваксини, Байдън,Майдън,Путин,*** всички лягат пред нозете на Дракона и ще очакват милостиня!!!Китайският работник смаза всяка конкуренция в световен глобален мащаб във всички сфери на икономиката,науката,технологиите, образованието!!!Вие сте валат селяни прости!!!Агент Лайъл Фланари!ЦРУ!!!

65

СДС

преди 3 години

Яжте банани срещу Ковид!

64

Анонимен

преди 3 години

до хляба ваксина добре ни наиграха :((