28

Баце шлангмайстор

преди 3 години

воден баласт,на кораб заседнализточи завчас.

27

MaйMyнaтa

преди 3 години

Не ги энам древните проклятия, ама знам эа модерните такива

26

ваксина

преди 3 години

Прилепи, бактерии причиняващи дихателни болести и смърт. има нещо.

25

Дезинформация

преди 3 години

Наскоро по един от научните канали обясняваха за това проклятие и го изобличиха, че то е журналистическа измислица от 20-те години. Вестникарите са го измислили, за да си продават безполезните дезинформиращи вестници.

24

Анонимен

преди 3 години

Въх, не пип, че пляс!

23

Анонимен

преди 3 години

Тот строителя на пирамидите не е бил фараон, а атлант. Тия пирамиди са строени от атлантите, после египтяните са слагали по един саркофаг вътре преиначавали са легендите на атлантите, както им отърва. Всички древни народи говорят за пантеони от божества, а не само за един Господ.

22

House M.D.

преди 3 години

Тут-Анх-Амон няма пирамида, а изсечена в скалите гробница в Долината на царете. Накратко, спри да превеждаш с Гугъл Транслейт и проверявай информацията преди да я публикуваш.

21

House M.D.

преди 3 години

Калкулаторке, не е крал, а Големият дом /фараон/. Не е Тут, а Тут-Анх-Амон. И не съществува проклятие на фараона. Всички, починали от експедицията на Хауърд Картър са били на средна възраст около 70 години, доста по-висока от тази на средностатистическия европеец по онова време. Самият "осквернител" Картър остава незасегнат от "проклятието". Текст с подобно проклятие не съществува. Покоят на тези фараони е бил смутен още с отварянето на техните гробници.

20

Анонимен

преди 3 години

Лили Иванова запяла "Ела, любов" и Тутанкамон тутакси пристигнал.

19

Анонимен

преди 3 години

До 22А защо трябва да има санкции другарю милиционер Суецкия канал да не е твой, тоя кораб годишно плаща милиарди долари данък ако иска ще си стои в Суезцикия канал цяла година. За теб що няма санкции задето чакаш някакъв кораб да ти достави да плюскаш наготово.

18

до 22

преди 3 години

щото е Китайски, те са над Закона! това е като да питаш, защо няма Нюрнберски Процес, Военен Трибунал и Репарации за Уханската Чума!!

17

Анонимен

преди 3 години

Защо няма никакви санкции ,или съдебни дела за претоварения кораб

16

Анонимен

преди 3 години

Ако върнат фараоните по местата им, в гробниците, всичко ще се оправи.

15

Муахаха

преди 3 години

значи не са ДемонКратите и трафика им на хора, както писахте снощи?!

14

Тут

преди 3 години

До МакедонецСамо може да си мечтае.

13

От бореца

преди 3 години

Проклятието на сега обитаващите Египет сииуугааанджари и липсата на цивилизация, под сянката на сатанисткия култ на мемет.!.

12

...

преди 3 години

"Фейк новина" или в превод "Бабини деветини"...

11

Анонимен

преди 3 години

Запушването на Суецкия канал напомня на по-скоро на библейска катастрофа, отколкото на проклятието на фараона.

10

Въйй

преди 3 години

Аве как изпуснахте да не намесите пак Ванга сатанистката,че е предрекла и запушането на канала? Къде кво стане- баба ви Ванга го е предрекла! То 10 живота да бе имала тая-пак нямаше да й стигнат да прави предричания за всичко в света...Ама това си е-*** и невеж народ вярва на глупости!

9

Червонец

преди 3 години

Относно "Древното проклятие на фараона" нищо утвърдително не мога да кажа, но това, че причинилата многомилиардни загуби тапа в Суецкия канал, ще бъде катализатор на ускореното и мощно развитие на корабния трафик по Руския Северен Морски път - най-краткият път между Азия и Европа - е ясно като бял ден.