75

Анонимен

преди 3 години

Това е такъв геноцид и световна психоза създадена от световния елит който си мисли че управлява света за вируса с който занимават човечеството за да отдалечат фокуса от финансовата криза в света.Бог е любов. В Бог няма болести и вируси. Живейте в Бог имайте връзка с Бог каквато сте изгубили и чисто съзнание мисли и постъпки давайте и ще бъдете винаги здрави.

74

Анонимен

преди 3 години

"Ако ще се провежда политика, която да накърнява правото на трудова заетост и правото на човек да избира какво да прави с тялото си, за да бъде назначен.....

73

до 66

преди 3 години

Знаеш ли как и защо Франция през 1966-та напуска НАТО?Това става заради СС 18,а не заради някакви младежи,маршируващи с АК47!Брежнев тогава е казал на френският президент,че една такава стига за цяла Франция.И след 3 месеца Франция напуска НАТО.Аз съм служил 2 години-пълен локдаун беше нищо не правех,само чаках да се минат 2-те години!

72

до 56

преди 3 години

Лампата ми беше производство на ДЗУ Стара Загора.Да не си помислиш,че съм имал тогава валута.Когато се повреждаше си я поправях.Работи и до днес,след десетки поправки.Валута имаха само онези дето бяха партийни шефове.Аз и тогава и сега съм безпартиен.Но лампата и до днес ми напомня,че ако днес живеем по различно от хората живяли в пещерите това го дължим на инженерите,а не на политиците.

71

до 56

преди 3 години

От 1983 до 1989-та бях студент.Преживях режима на тока благодарение на луминисцентна лампа работеща на 9 или 12 волта.Така успявах да чета.А за празните магазини,за това как гледахме чъжди списания с всякаква техника,дето у нас я имаше само в корекомите не ми се говори.Може би трябва да кажа и какво е кореком.Значи това е магазин в който може да сепазарува с долари или друга валута която 99,99% от хората нямаха! Иначе имаш левове,но с тях не може!Това младите хора може и да не го повярват!!!!!!!

70

до 56

преди 3 години

Ти тогава живял ли си? Защото ако беше живял щеше да помниш и режима на тока,празните магазини,списъците за телевизори,мебели,чакането по 15 години за кола.Едно е да пишеш,друго е да си го преживял. Аз съм от Видин и като слушах сръбски радиа знаеш ли какво чувах? Обаждат се от цял свят хора от бивша Югославия и се хвалят колко са добре.Работят,печелят и живеят много по добре от нас.А ние бъхтихме за по 200-230 лева месечно!

69

И в България трябва

преди 3 години

да е така.

68

протестъри

преди 3 години

До Факти 80 процента от така наречените "бедни" имат собствени жилища от по 100 000 евро в България..

67

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да наложат ДИКТАТУРА. Дано не се получи !!!

66

Анонимен

преди 3 години

Тази статия няма край.Дилемата е за прости хора.Еврейте минават за тарикати...

65

Анонимен

преди 3 години

Вземете си астрата, по-добре смърт, отколкото бъдещия "рай"!

64

Анонимен

преди 3 години

Трябва задължителна казарма за дженърите като "мда 61", за да разберат същите как се държи автомат калашников от зад?!

63

Анонимен

преди 3 години

Ще стане каквото кажат батетата от САЩ.

62

Анонимен

преди 3 години

Защо да трябва ваксина? На ваксинираните какво им пука? Нали са защитени?

61

Анонимен

преди 3 години

САЩ нямат проблем ако в България почнат да падат руски ядрени ракети. Това че ще инищожат американските военни бази е предварително калкулирана загуба. САЩ са от другата страна на земното кълбо.

60

мда

преди 3 години

За днешните триполови *** казармата е била затвор. Те обичат да си свалят гащите и да се навеждат, докато американците строят военни бази на България и превръщат страната ни в цел на руските ядрени ракети.

59

Факт

преди 3 години

След 30 години демокрация и американско партньорство България е първа по смъртност в света и 80% от населението живее в бедност.

58

Анонимен

преди 3 години

Бойкот на такива фашистки режими. Забрана на израелци да посещават БГ незабавно.

57

Анонимен

преди 3 години

До 51, а да си чул че може да ти сменят майчиното име?Вие партизаните може само да подслушвате и нищо да не чувате, но историята помни Вашия геноцид.Казармата беше затвор за младите, но освен че бяха използвани, то и тероризирани.На комуниста паметта е къса, защото е *** ил!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Всеки който имаше виза можеше да излиза свободно. За това пък днес след 30 години навеждане и целуване на американски *** българите не ги пускат да пътуват в САЩ.