19

Миряна

преди 3 години

Какъв ти Георги Димитров Бе Аз съм израснала там ,сега се нарича Мария Луиза. Георги Димитров е един Голям предател погуби България.Сега му ядем плодовете на омразата от скъпите ни македонци.

18

Анонимен

преди 3 години

Много са ми смешни тия дето като видят куче на картинка и се наси рат от страх. Не бойте се, кучетата не са страшни. Хората са страшни.

17

Миряна

преди 3 години

Да кученцата им са добрички, ама нека тях да ги нахапят и обезобразят и умъртвят както много случки с домашни любимци.

16

Анонимен

преди 3 години

Кържалите носят заради лаоски болести и ковид.

15

Анонимен

преди 3 години

Да , другия проблем кучешките изпражнения схвана ми се врата все да си гледам в краката и да вървя на зиг заг като пиян. Срамота

14

Анонимен

преди 3 години

напаст от кърлежи в столичния район "Сердика"---------------А, в столичния район Сердика, не знаят ли, че в този период от годината, тревата се коси и се провежда обработка на тревната площ с препарати против насекоми??????? Или винаги някой трябва да им го припомни?!

13

Анонимен

преди 3 години

Мрънкащата "баронеса" в общината да хваща пръскачката , да си заработи заплата.

12

Анонимен

преди 3 години

Проблема с уличните кучета полека лека се реши, благодарение на усилията на общината и това е факт.Но разбира се на наглия и невъзпитан *** няма кой да му каже как да си разхожда скъпия поми яр.Заради това сме на тоя хал, лош матриал.

11

Анонимен

преди 3 години

Кърлежите не идват от дом.кучета не че имам такова за кърлежите трябва пръскне в нормалните държави пръскат към 4 часа дутринта когато няма хора у нас даже не косят тревата а плащсме данъция

10

Миряна

преди 3 години

Да това е вярно за собствениците на домашните кучета.Нагли хора които не слагат каишки на кучетата си ,дори се карат с тези ,които им правят забележки. Не си чистят изпражненията на кучетата и цяла София е тоалетна на кучетата им. Мразя ги като ги видя с добрите им любимци.Уличните кучета са по добри от домашните.

9

Анонимен

преди 3 години

По-голям кърлеж от Софийска голяма община, здраве му кажи!

8

Изяще ги!

преди 3 години

Те не разбират от дума!Изяще ги, както те правят с нас и нашите любимци!

7

да попитам

преди 3 години

интересно кой ви пази от уличните кучета , кой им чисти фекалиите , кой ги държи на каишка , или от тях не ви е страх и те няма да изплашат децата ?

6

кучкар

преди 3 години

не са виновни домашните кучета за кърлежите а тия дето хранят уличните почти пред всяка кооперация !

5

Анонимен

преди 3 години

Загубена кауза - в парк гео милев, кучкарите не спазват никакви правила и никой няма воля да ги обуздае поне малко.Преди живеех точно до парка, имах малко дете, но не го водех там заради кучетата.По едната алея - към ул. Калиманци буквално вонеше на кучешка урина.

4

Анонимен

преди 3 години

Защото общината пак е изненадана и не пръскат иначе съобщения за кърлежи има поне от месец тук да се произнесе проф Кантарджиев изненадан ли е че в топлото време има кърлежи и какви мерки ще вземст

3

Радо

преди 3 години

Да пръскат против комари и кърлежи в цяла България.

2

Анонимен

преди 3 години

Които не искат да дишат газовете от колите да направят като мен. Продадох си апартамента на бул. Георги Димитров в София и си купих на 30 км от София двуетажна масивна къща с двор един декар до борова гора. Сутрин като излезна на терасата въздуха ухае на бор. Няма автомобили няма самолети. Много хора напуснаха селата си и отидоха в София да дишат газовете от автомобилите а като не им изнася ревът че някои ги опушват. Не ревете ами се върнете там откъдето сте дошли.

1

Муахаха

преди 3 години

е по-големи кърлежи от Власт-имащите има ли?!