60

???

преди 3 години

Остави ова със заведенията! Сега се чудим дали да пускаме децата на детска градина! Щото се оказа, че разболеят ли се може и сърце и бял дроб да се увредят непоправимо от тоя вирус!Бах го! Поне така се говори напоследък ама явно и не само се говори! А те децата както кават и властите са най-големите разпространители на болестите та как при тия условия казани от официалните власти да си пусна детето на детска градина!!??

59

Сава Томов

преди 3 години

Е кой да ти го запълни в 12 на обяд в работен ден ?

58

?????

преди 3 години

Такова богатство е Витоша планина. Предпочитам, пред висенето в заведенията и то по всяко време. Спорт и наслаждаване на природата. Заведенията няма да избягат....

57

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, хората са на работа в момента. Не са тръгнали да маат *** по центъра и да се чудят къде да пият кафе, къде да ядат и т.н.

56

Анонимен

преди 3 години

До 72Не знам кой е ***, но аз съм коментар 71 и просто отбелязах какво видях преди 15-тина минути. На минаване покрай 3 заведения в квартала ми направи впечатление, че всичките са с разредени маси и няма една свободна - насядали са хората на слънчице и си говорят. Какво ви дразни??

55

май не е така

преди 3 години

В Марая до нас е пълно, няма и един свободен стол.

54

Анонимен

преди 3 години

личи си кой е мисирка на сзо и кой не - в друга медия пише, че заведенията са пълни, на кого да вярваме? Иначе първата снимка си личи че е рано сутрин, то и минувачи няма никакви

53

;-)

преди 3 години

Естествен подбор в действие. Приятно ви заразяване.

52

Анонимен

преди 3 години

Има пицария под нас. Хората имат само 4-5 външни маси. Ми заети си бяха на обяд. Аз не успях да се класирам. Останалите просто си взимаха парче и си търсеха пейка или отиваха да го ядат някъде на крак.

51

67,

преди 3 години

Като не си подаваш носа от под дивана няма и как да видиш нищо друго, освен шефа ти, който от година те командва от телевизора да "не излизаш" и да си дишаш изпарения.Сполай ти, душко, стой си там, дето си. Да не пречиш на хората да дишат нормално навън. ...Няма места, разбира се, работят само външните маси, а и те са ограничена бройка, поради разстоянията. Ама де ще го види това откачило от паника.

50

Анонимен

преди 3 години

То писна вече. Отвори затвори маски дистанции на кой да му се излиза. Смазаха ни психически. Ковида е по малкото зло отколкото правителствата. После криза фалити самоубийства и изобщо близкото бъдеще ще е сървайвар

49

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам тази ков идиотия, наистина.Кой ви кара да ходите където и да било?Стойте си бе, още по-хубаво, да не ви виждат нормалните хора, че само отрова пръскате.

48

Анонимен

преди 3 години

Ков ид ид и отите никой не ги кара на сила да ходят и да цапат пейзажа и чистия въздух с появата си по заведенията.Стойте си под диваните с противогазите, както свикнахте, до края на живота си. Кой ви пречи? Това само би освободило места. Защото днес по обяд нямаше къде кафе да пия. Всичко беше заето край нас и се наложи, както по време на псевдомерките до вчера, да седнем пак на пейка в парка. То и там местата бяха кът, но намерихме.

47

Шкембелойко

преди 3 години

Чекмедже паша от ден на ден става все по нервен.

46

Фи

преди 3 години

Само силно мразещ себе си индивид може да се курдиса точно сега на заведенийце.Хубаво е да обичаш и ухажваш себе си-разходка на чист въздух,където е редуциран човекопотокът е отлична,релакс и флирт с слънцето.Забавлявайте се,живота е хубав,когато си го направиш такъв.

45

Анонимен

преди 3 години

Не знам къде видяхте празни места. Аз опитах на обяд да седна някъде - не, никъде нямаше места.

44

До 48

преди 3 години

Аз като студент преди 20 години вземах повече от хилядарка ! Както един под мен е написал, че човек който за нищо не става и 5лв са му много. За тия години се нагледах на млади и стари които имат грандомански изисквания ама на среща нищо. Ама наистина нищо.

43

Алибегов

преди 3 години

Мартинчо, отвори и ти едно кафене на Витошка като мене. Не ти трябва ни математика, ни Джава. Може и да си *** като гьол, ама трябва да си тарикатче.

42

Анонимен

преди 3 години

Ей надухте ни главата с тези скапани заведения и с капаните фитнес и Аман.

41

Анонимен

преди 3 години

сервитьорка.барман. готвач.пом.готвач..всичко това диша и пипа храната ми да не съм самоубиец...