226

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕй ,не ми натискай минуси, почти цялото население участва в спасяването на евреите и в простести за защитата им ,включително и държавници! И не царя,а германофила Богдан Филов ни въвлича и вкарва в съюз със Германия през ВСВ,царя не е имал такава власт,каквато са имали политиците и царя със сигурност е убит от англо-американските съюзници,а не от Хитлер или някой друг.Комунистите пазиха сърцето на царя,а го унищожиха демократите,за да няма следи!

225

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ е тръшкал хората и е знаел повече и от самия Борисов, цели населени места са треперили от него от страх и са се заключвали,ако им звъннат,че ЦЦ идва в града им,тръшкали са дори хората и бизнесмените,които са им помогнали да си направят партията,изрекетирани са били всички,внимавайте да не се насадите от трън(ББ) на още по-голям глог(ЦЦ)?

224

Реалист

преди 3 години

Човекът-слънцеказа, да се ваксинираме по-бързо, че по-бързо да отчетат парите за ваксини, отпуснати от еврофондовете( считайте за подтекст- да видят колко може да гепнат за тях). Пародия на вожд, пародия на държава.

223

Анонимен

преди 3 години

Баща ми е на 80 и не страхува от ковид и няма да си бие ваксинаТой може да цепи дърва в продъжлжение на час и да не се измори докато младите се изморяват.

222

Анонимен

преди 3 години

До Абсолютна измислица:И държавни дейци са участвали в спасяването на евреите в България, не само църквата, част от евреите са влети в българската войска - в трудови войски,за да ги спасят от концлагерите,на други са помагали да избягат,трети са участвали в партизанското движение,имало е граждански организации,провеждали простести,включително и протести на православната църква,даже са лягали пред релсите на влаковете за да ги спират за концлагерите,но най-активна е била православната църква

221

По история учих за..

преди 3 години

Феодализъм ! Позледните години го видях в действителност.Вас не ви занам, но на мен ми се драйфа само от вида на тази линост....

220

Анонимен

преди 3 години

Бързайте,че ще изтече срока на годност...

219

келепир

преди 3 години

До от трън та на глогГолям бизнес ще падне с ваксини и рушвети за лекарите и гробарите.

218

Съвет

преди 3 години

Като си решил да се появяваш непрекъснато,по-добре чети по едно стихотворение,отколкото да дърдориш глупости.

217

Анонимен

преди 3 години

Борисов скоро ще обяснява и други неща.На пример критиките от САЩ. Както и докладите за корупция от САЩ.

216

Анонимен

преди 3 години

До ВъзмутенАми ваксинирай се с Пфайзр ,Майзер,Шмайзер и каквото искаш,бе ,кой те спира?Ние не им щем ваксините,не щем ни европейски,ни руски,ни патагонски,никакви!

215

от трън та на глог

преди 3 години

До АнонименНа никому нищо! Същите до днес искат отново да са на власт да лъжат и крадат!

214

Възмутен

преди 3 години

Искаме Пфайзер, тикво, със скапаната Зенека се ваксинирай ти!

213

мръсна мутра

преди 3 години

Борисов е убиец отговорен за смъртта на над 13 хиляди българи!

212

Анонимен

преди 3 години

Ми ваксинирай се бе толуп до кого ще те чакаме?

211

Анонимен

преди 3 години

Баце, какъв е тоя ентусиазъм и хъс да ваксинирате народа, след като тия самият отказа да се ваксинираш?Или имаш някакви свои съобръжения?

210

Анонимен

преди 3 години

До HeinrichHimmlerА с патерицата му ЦЦ ,които тръшаха хората,какво ще правите?

209

Анонимен

преди 3 години

Боко в неделя се ваксинира да може да си хване самолета за Барцилона и да си изживее старините

208

Анонимен

преди 3 години

ти дъщерята.зетът и внуците с Астра ли ги ваксинира?дано те стигне проклятието на всички болни и починали..дано!

207

HeinrichHimmler

преди 3 години

Гласувайте на 4т-ти масово протестен вот против шайката от ГЕРБ! Нека свалим хунтата и не му позволим никога повече да се върне на власт! Следваща стъпка - да бъде съден с цялата строгост на закона, ако е пред народен съд, още по-добре! За този *** разстрел е равносилно на помилване! Трябва да се мъчи!