6

tanya

преди 3 години

няма да е лошо да прочете и законът за развъждане на домашни любимци и после да погледне обявите. После да помисли колко е лесно всеки да се сдобие с животно и да си зададе въпроса за спазването на законите. Всичко друго е дрън дрън.

5

Анонимен

преди 3 години

Гледах сутринта кадри с животното, трепереше от страх, очевидно жестоко пребивано от стопанина си. Пак не си вършат работата органите на реда и си прехвърлят топката.

4

Анонимен

преди 3 години

Значи, написана е голяма простотия в тази статия. Ако си гледате тигър и той е агресивен, вие ли сте виновни за агресията му или природата на животното? Агресията е нормална в животинския свят. Вина за агресията има ДНК. Кучетата, например, са винаги агресивни. Дори малките. Това, че не са агресивни към този, които им дава храна изобщо не значи, че няма да нападна този, който не им дава. Ако ви нападне куче, то следва да бъде убито, а собственика му съден за това, че го е оставил да ви хапе.

3

Анонимен

преди 3 години

Няма държава Бе,Няма ! -зоополиция, данък куче, глоби за непочистване ,намордници - Няма !Ужасно мн кучета в София по улици и паркове , и някакви прости и арогантни стопаниВчера засадихме рози ,идат две деца и кучетата им пикаят директно върху цветята -децата гледат тъпо и не разбират ,че защо не

2

Анонимен

преди 3 години

Ефективни наказания трябват-това е най-добрата преввнция. Също така отговорността за бездомните да се носи от кметовете- Фандъкова да носи последствията за нападнатите хора в Столична община, също така да почиства кучешките изХождания, щом ги е пуснала свободно.

1

Анонимен

преди 3 години

А най-прави са бездарните философи теоретици, които само повтарят разни мантри....Докато няма убити кучета и собственици, няма да се научат. Homo bulgaricus - адидас анцуг, физиономия на пандисчия, разхождащ питбул и показващ гето стил в маалата.