26

Как ще ядат зубър бе

преди 3 години

Тия са някакви хомо булгарикус неандерталциБой с пръчки и затвор за гадовете!

25

malart

преди 3 години

За служителя на ловното стопанство само дисциплинарка? Трябва и бой

24

мишо бирочето

преди 3 години

зубрите са за приятелчетата на порко, не за простолюдието. простолюдиите пасти от горена захар и по време на избори кебапчета. след изборите пак сух лебец и пасти. тъй де, тая държава е бащиния само на куманизкия елит и техната близка прислуга и на челядта им. за това и отиваме на бунището на историята.

23

Анонимен

преди 3 години

Тия авждиите не мога да ги разбера - зор да хапнат мечка, сърна, зубър. Бе не наядоха се тия жени бе.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма по чист лов от този! С копие! Очи в очи! Да се борите за живота си!Така са ловували опредците ми милиони години! Вие ми нарушавата правото на живот, деот все ми го навирате в лицето.Право ... пууу!Отнехте ни естественото! искате да живеем по ВАШИТЕ ПРАВИЛА! Училище, работа, ранъци, НОРМИ, СОЦИАЛНИ РОЛИ .... АМан!Оставете ни, да бъдем свободниИ поне нахранете някои бедни хора с това месо, дето го взехте!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Аз помислих, че са гръмнали кирчото от 10-ти Въ клас.

20

Василлис Аргирос

преди 3 години

Крайно време е ЕВРОПЕЙСКАТА ИСТОРИЯ И НАУЧНИТЕ ТЕРМИНИ ДА ЗАМЕНЯТ НАРИЦАТЕЛНОТО ЗА ДИВАШКА ПОСТПКА И ЗА РАЗРУШЕНИЯ --- ОТ ВАНДАЛСКО = НА БЪЛГАРСКО .И БЕЗ ТОВА В ГЪРЦИЯ ТОЗИ ТЕРМИН СМЕ ГО ЗАМЕНИЛИ ОТ НАД 160 ГОДИНИ .ВАНДАЛИТЕ СА КРОТКО И МИЛО ПЛЕМЕ . А ТЕЗИ ОТ ДОЛЕН ДУНАВ---ВСЕКИ ГИ ЗНАЕ ПО СВЕТА , БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЪРЦИЯ И ГРЪЦКИТЕ ТЕРМИНИ .

19

Василлис Аргирос

преди 3 години

ВАНДАЛИТЕ СА ЛЮБЕЗНО И БЛАГОРОДНО ГЕРМАНСКО ПЛЕМЕ .А ВУГГАРИТЕ СА ДОЛНО ТАТАРСКО-АЗИАТСКО НОМАДСКО ПЛЕМЕ, ДОШЛО И ИЗБИЛО ЖИВОТНИТЕ И ТРАКО-ЕЛЛИНИТЕ НА БАЛКАНИТЕ .ДАНО БИЗОНИТЕ НИКОГА НЕ ПРОСТЯТ НА ТОВА ПЛЕМЕ ПРОССТТО .

18

Анонимен

преди 3 години

Ами няма какво да ги мислиме луканкаджиите,на 100% са врьзкарчета! Примерно, на боко брьтчедите!

17

Анонимен

преди 3 години

Всеки втори мъж в България вече е криминал, грозен, противен, жесток, безчестен и без никакви ценности. Именно комунизмът и след това чалгата създадоха този ***. Дори селяните са имали одухотворени лица преди 1944 г., след това всички става все по-грозни, все по-свирепи или все по-дементни. Възгледите променят всичко, дори външния вид, дори и без да полагаш някакви усилия.

16

Анонимен

преди 3 години

Това с копието е интересно, да не са прабългари?

15

Фин

преди 3 години

Не мога да повярвам, че имам плюсове, като знам какви българопеттеци са в този форум повечето коментиращи. На тези които се хранят с месо, трябва да им отнемат ЕГН то.

14

Анонимен

преди 3 години

По същата логика , ако взема да ги гръмна с пистолет,лък,прашка или КОПИЕ както е в случая , дали ще ме уволнят и мен или ще трябва да ги лежа ? Че то и "човека" е защитен от закон , но уви не е застрашен вид .

13

Анонимен

преди 3 години

До 7Адолф Хитлер е бил вегетарианец,любимото му ястие е било боб!Той може би е висш човек , за разлика от нас месоядните ,които за теб не сме човеци!

12

ЗОО

преди 3 години

Затвор, а не глоба заслужават тия.

11

Анонимен

преди 3 години

Съмнявам се в ловно стопанство да е защитен. Идва чужденец плаща и гърми. Затова е защитен. За чужденците

10

333

преди 3 години

Лелеее, позната история! В Белене има един самозабравен бракониер(БИСЕР ГЪСКАТА), който избива рибава с бомби и ток, както и ловува в забранителни периоди!

9

Анонимен

преди 3 години

Само уволнен в чужбина щеше и затвор да лежи

8

111

преди 3 години

България не може да просперира, защото тук "Рибата се вмирисва откъм опашката"! Не народ а М^ЪР*ША!!!

7

Сата НАТО

преди 3 години

Предполагам, че и в затвора е редно да полежи. Най-малко е ощетил жестоко държавата като негов работодатдл.