46

Янков

преди 3 години

Пази БОЖЕ!

45

Анонимен

преди 3 години

Марксистките болшевики от ДБ, най-много да върнат социализЪма в България. За щастие няма да влзат в парламента изобщо!

44

Anonimen

преди 3 години

Ще гласувам за този, който обещае, че ако бъде овластен ще създаде закони, с които ще вземе откраднатите европарите от шайката. Второ _ ще ги раздаде на бедните, за да подобри животът им. Но да сменям един диктатор, с други......... не виждам смисъл.

43

Тези хора

преди 3 години

са истински ФОКУСНИЦИ пише в програмата само за ДАВАНЕ. Но никъде не пише от къде ще се ВЗЕМАТ тези неща дето ще се дават. От ЕС ли? От данъците ли? Ако наистина тръгнат да раздават на всички дето обещават от заплатите на работещите тия 2400 лв нищо няма да остане. Пенсионерите ще започнат да взимат повече от работещите.

42

бай Пешо

преди 3 години

До ще пребъдемМного знаеш ти какво е ляво и дясно.. :)

41

бай Тошо

преди 3 години

То само с лозунги ако ставаше, Брежнев щеше да направи СССР най-великата страна!

40

ДаНакажемШайката

преди 3 години

СДС-Шайката изкорми държавицата ни и я ограби вандалски - сега щели да я събуждат!?Стойте си там,на политическото Бунище и не ни разтягайте лакардии !

39

Анонимен

преди 3 години

А който не е съгласен, че е най-доброто място, ще му вземем детето.

38

трагедия

преди 3 години

Какво нещо е когато някой се мисли за умен, но другите не споделят това мнение.

37

Не става!

преди 3 години

Аз си помислих че умее да лъже. Нали е давокат, явно и се отдава.Прочетох биографията и и разбрах че тя просто си мисли че парите са нещо което идва от печатницата. Докато има хартия и мастило . . .Ние преживяхме такова правителство в периода 1994-1997.

36

И вие сте гола вода

преди 3 години

Къде ви е планът за икономическо развитие на страната ?Водният сектор е трагедия ! Нямате никакво мнение как да се развива енергйния сектор ! Как ще спрете напинът към София, която е зприличала на хардафушник?Да питам ли още ?

35

ще пребъдем

преди 3 години

Интересно какво кара хората да си мислят че лявата политика е нещо добро.Всички народни приказки, всички народни мъдрости са десни. Българския народ е бил десен до 70те години. Тава извратено поколение трябва да и отиде и да се върнем към исконните ценности.

34

какво да Ви кажа

преди 3 години

По времето на социализма казвахме че "пътя към злото е постлан с добри намерения".

33

Анонимен

преди 3 години

Не съм им симпатизант, но поне са се постарали да напишат какво точно предлагат, за разлика от едни други всички видове мутри които са на принципа стани да седна или айде да ви вдигнем данкъка на 30% ама няма да ви го кажем сега, че да не се откажете да гласувате за нас (БСП).

32

Софиянец

преди 3 години

До: номер 24 (Питам)Еми да ти отговоря като питаш.Ако нямаше никоя друга партия за която да гласувам да, бих гласувал за Мая Манолова!!!Но не мисля, че ми е тровила живота. Напротив, помагала ми е, особено докато беше омбудсман!!!

31

Анонимен

преди 3 години

Истинските руски шпиони са се активизирали тук, да защитават Бойко Борисов и ГЕРБ от истинската антикомунистическа и пробългарска опозиция!

30

Анонимен

преди 3 години

Антоанет Цонев семеен ли е, отглежда ли деца?

29

Анонимен

преди 3 години

До 29Както казах, КОД нямат леви политики. НЕ ДБ. Виж долното мнение. Също така само три партии са се обаждали срещу локдауните - АБВ, Възраждане и КОД.

28

До 25

преди 3 години

Мдаа, единствената дясна партия основана от синът на БКП активистка лобирала многократно за освобождаването на Ахмед Доган от затвора.

27

Анонимен

преди 3 години

От 23Имах предвид, че КОД не предлагат леви политики. За норвежците казах примерно. Прочети закона. Норвежки организации (както и германски, шведски и т.н.) могат съвсем спокойно да осигуряват "социални" услуги. Не е ли така?